Πέμπτη 30 Απριλίου 2009





απο ''Λευτεριά''

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Μακεδονία, 23 Απριλίου 2009 μ.Χ.



ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ «ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ»

ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» & ΠΑΡΑΓΩΓΑ

ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ



εμείς είμαστε οι Μακεδόνες



«ΕΑΝ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ»

Ίων Δραγούμης



Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, με ιστορική ευθύνη και ιδιαίτερη συγκίνηση, ταγμένη στον διαρκή Μακεδονικό Αγώνα που συνεχίζεται αμείωτος από το 1870 έως σήμερα με διαφορετικές φάσεις, αφού έλαβε υπόψη την ασυμβίβαστη φωνή των Μακεδόνων και ολόκληρου του απανταχού Ελληνισμού, αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο καλής θέλησης, αφού προειδοποίησε πολλές φορές γραπτώς την Ελληνική Κυβέρνηση και τα άλλα Κόμματα για το επικίνδυνο της Σύνθετης Ονομασίας, αφού επανειλημμένως διαμαρτυρήθηκε στον Τύπο, στην Ελλάδα και την Ομογένεια, αφού διοργάνωσε Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας και Συλλαλητήρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, αφού βολιδοσκόπησε τις Ξένες Κυβερνήσεις και τον Μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς, αφού είδε και κατέγραψε την τραγική και ολέθρια εγκατάλειψη της εθνικής υπόθεσης της ελληνικότητας και μοναδικότητας της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την επίσημη Ελληνική Διπλωματία και αφού ανέλυσε τις γοργά επερχόμενες εξελίξεις και δολίους σχεδιασμούς για επικείμενη άμεση αναγνώριση των Σκοπίων με ονομασία που να εμπεριέχει τον ελληνικό όρο «Μακεδονία», για τη γρήγορη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση,



ΚΑΛΕΙ



ολόκληρο τον Ελληνισμό, τους Πολιτικούς Σχηματισμούς, Πολιτικά Πρόσωπα, Ομάδες Πολιτών, Ανεξάρτητες Προσωπικότητες, τον Πνευματικό και Δημοσιογραφικό Κόσμο, τους Συλλόγους, τους Εκπαιδευτικούς, τους Πολυτέκνους, τους Γονείς, τους Φοιτητές, τους Νέους και τις Νέες, τους Μπλόγκερς του Διαδικτύου, τον Επιστημονικό, Αθλητικό και Καλλιτεχνικό Κόσμο, τους Φιλάθλους, τους Πολίτες έναν προς έναν από κάθε γωνιά και περιφέρεια της Ελλάδος, όλους τους ευαίσθητους Έλληνες και της Κύπρου και της Ομογένειας, τις Προσωπικότητες, τους Φορείς και τις Ηγεσίες τους



στη συγκρότηση κοινού



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



για την ασυμβίβαστη υπεράσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας στην Ευρωβουλή, την έμπρακτη κατοχύρωση στο Ευρωκοινοβούλιο του ελληνικού ονόματος «Μακεδονία» και των παραγώγων και το αποφασιστικό μπλοκάρισμα κάθε προσπάθειας ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε., καθώς και την υπεράσπιση και αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της πολυπληθούς Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων!



Η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, με άλλα λόγια καλεί όλους τους Έλληνες, σε μια Στρατηγική Πολιτική Κίνηση, που συνίσταται στο να μπουν στην Ευρωβουλή οι αληθινοί Μακεδόνες=Έλληνες, ώστε να μην μπορέσουν να ενταχθούν οι ψευτο«μακεδόνες»=Σκοπιανοί! Ώστε να μπλοκάρουμε την ένταξη των Σκοπίων από μέσα! Κερδίζοντας παράλληλα χρόνο να ενημερώσουμε τους ξένους και να ξεσκεπάσουμε και να εξουδετερώσουμε την προπαγάνδα των Σκοπίων, παρουσιαζόμενοι εμείς μπροστά τους, ως οι μόνοι και γνήσιοι Μακεδόνες, οι αιώνιοι Έλληνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Με θεσμική μάλιστα, Πολιτική Εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως απεσταλμένος, εκλεγμένος Πολιτικός Σχηματισμός όλων των Ελλήνων!



Γι΄ αυτό και η ονομασία του Πολιτικού Κόμματος, θα πρέπει να είναι απαρέγκλιτα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ», ώστε και στη διεθνή γλώσσα να ονομάζεται «MACEDONIAN POLITICAL PARTY» αιφνιδιάζοντας, προβληματίζοντας και τελικά εκτοπίζοντας την προπαγάνδα των Σκοπίων στην Ευρωβουλή και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ευρωπαϊκό Τύπο, τα ΜΜΕ και τα διεθνή φόρα!



Η συγκρότηση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, αφορά μόνο την Ευρωβουλή!



Η συγκρότηση του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ θα γίνει αποκλειστικά για Εθνικούς Λόγους!



Στη Διοικούσα Επιτροπή, που θα ονομάζεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, θα συμμετέχει με δικαίωμα Βέτο η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ακριβώς για να είναι διασφαλισμένο ότι δεν θα ξεφύγει η προσπάθεια από τα ιδανικά, τις αξίες, τη φιλοσοφία και τα αγνά και ανιδιοτελή πλαίσια του Εθνικού Αγώνα για τη Μακεδονία!



Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, δεν θα στρέφεται εναντίον κανενός Κομματικού ή Πολιτικού χώρου, και αποτελεί Εθνική Προσπάθεια όλων των Ελλήνων, ανεξαρτήτως του τι ψηφίζουν ή του πού ανήκουν πολιτικά! Αρκεί να σέβονται και να υπηρετούν τα δύο θεμελιώδη ιδανικά της Πίστης και της Πατρίδας, για τα οποία πολέμησαν - όπως όλοι οι Έλληνες - και οι θρυλικοί Μακεδονομάχοι, φέροντας το σταυρό στο ηρωικό μέτωπο!



Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, διαφωνεί με την πολιτική της «Σύνθετης Ονομασίας» και θα αγωνιστεί για την οριστική ματαίωση και ανατροπή της, πείθοντας για τα δίκαια των επιχειρημάτων του!



Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, εφόσον συγκροτηθεί υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται, θα αποτελεί το Πολιτικό Όργανο του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΟΛΩΝ των αγωνιζόμενων, ευαίσθητων και ποιοτικών ΕΛΛΗΝΩΝ καθώς θα θέσει στην Ευρωβουλή και όλα τα άλλα Εθνικά Θέματα και θα πρωταγωνιστεί για την θετική επίλυσή τους, συμπεριλαμβανομένου του Κυπριακού στο πνεύμα του Τάσου Παπαδόπουλου, των αιώνιων και απαράγραπτων δικαιωμάτων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των Εθνικών Δικαίων και Δικαιωμάτων στο Αιγαίο, τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) και την πολύπλευρη θωράκιση των ακριτικών Ελληνικών Νήσων, την προστασία από την κατευθυνόμενη εκεί Λαθρομετανάστευση, τα δικαιώματα των Ελλήνων Πομάκων της Θράκης μας, αρχαίων και εκλεκτών συμπολεμιστών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα δίκαια της Βορείου Ηπείρου, τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Ανατολής, καθώς και τα ζητήματα της Πράσινης Γεωργίας και Ανάπτυξης, της εξίσωσης των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολυτέκνων με εκείνα των Ευρωπαίων Πολυτέκνων, τη ρύθμιση των μεγάλων χρηματικών υποχρεώσεων της Γερμανίας έναντι της Ελλάδος για την περίοδο της Κατοχής, την αντιμετώπιση της τραπεζικής ασυδοσίας, της ανεργίας, των δικαιωμάτων της εργαζόμενης μητέρας, των παιδιών και της οικογένειας, των νέων ζευγαριών, της συνεχούς κατάλληλης προβολής των ποικίλων Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών, της ενίσχυσης της διεθνούς σημασίας της Ελληνικής Γλώσσας, της δημιουργίας Πανευρωπαϊκού Συνεδριακού Κέντρου στη Βεργίνα και των σχετικών υποδομών και άλλα!



ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ! ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ 1992, ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ!



Διευκρινίζεται μετά από αυτά, ότι η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, δεν θα συμμετέχει και δεν θα υποστηρίξει κανένα άλλο Κόμμα ή Σχηματισμό, παλαιό ή νέο, ο οποίος θα επικαλείται τη Μακεδονία, από τη στιγμή που δεν προστρέξει στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ! Διότι τότε θα έχει αποδειχθεί ότι η επίκληση της Μακεδονίας, θα γίνεται στην ουσία για λόγους Κομματικής επιβίωσης και απλώς για προσέλκυση ψήφων…



ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ



«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ»



ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ! ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ 240.000 ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!



Επικοινωνία, Πληροφορίες στον Εκπρόσωπο της Επιτροπής στην Ελλάδα

κ. Κωνσταντίνο Κάλφα

e-mail noiazomai@gmail.com

Ιστοσελίδα www.noiazomai.net

ΒΡΩΜΙΑ...

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟ....







.............

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣA ΔΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΑΝ Ο ΚΟΥΡΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;



Με αυτό το άθλιο προπαγανδιστικό πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε χτες η Αυριανή. Νομιμοποιήστε τους μετανάστες, κάντε τους Έλληνες στα χαρτιά για να κερδίσουμε λεφτά.

Μάθε τσιράκι της Νέας Τάξης ότι Έλληνας δε γίνεσαι στα χαρτιά.
Γεννιέσαι.
Μάθε επίσης ότι σε όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις λαμβάνουν (εκ των υστέρων βέβαια) μέτρα κατά της μετανάστευσης γιατί τώρα συνηδειτοποιούν ότι όσες μονιμοποιήσεις κι αν έκαναν απέτυχαν. Άπέτυχαν γιατί κανένας δεν τολμάει να πει την αλήθεια. Ότι δηλαδή όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν από την Αφρική και την Ασία στην Ευρώπη δεν αφομοιώνονται.
Οι Έλληνες δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλο αυτή τη κατάσταση.
Κι εσύ κι ο Πάκης κι όλοι οι υπέρμαχοι της πολυπολιτισμικότητας είστε ένοχοι.
Οι Έλληνες αρχίζουν να νιώθουν το πρόβλημα και να αντιδρούν.
Κι όταν το ποτάμι της οργής γίνει χείμαρος και ξεχειλίσει τίποτα δεν θα σας σώσει προδότες.
Αναρτήθηκε από EGERSIS

http://lefteria.blogspot.com/

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ



Βλέποντας την φωτογραφία θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει τίτλο "άνοιξε το Τριώδιο στην Τουρκία", αφού την ημέρα της Αρμενικής Γενοκτονίας, οι... πολιτισμένοι τούρκοι ντύνονται οθωμανικά και ποζάρουν μπροστά στα μνημεία της "σύγχρονης Τουρκίας" για να γιορτάσουν την την "εκστρατεία" τους, στον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο, στην Καλλίπολη!
Για την ιστορία: Η Χερσόνησος της Καλλίπολης ήταν γνωστή ως Θρακική Χερσόνησος στα αρχαία χρόνια. Η χερσόνησος κατοικείτο κυρίως από Έλληνες μέχρι την αρχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Τότε, οι Έλληνες εκτοπίστηκαν από τις Οθωμανικές αρχές στο εσωτερικό της Μικράς Ασίας ή σφαγιάστηκαν, για λόγους εθνοφυλετικής κάθαρσης. Οι Οθωμανοί έστησαν αμυντικές οχυρώσεις στη χερσόνησο με Γερμανική βοήθεια.

πηγή ανάρτησης www.stoxos.gr

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Και τι λέει;
''Θέλω μια Ελλάδα με αυτοπεπoίθηση που γεναιόδωρα θα άφηνε το όνομα Μακεδονία στους γείτονες χώρις να παθαίνει υστερία''

Εγώ πάλι νομίζω ότι με αυτοπεποίθηση και χωρίς υστερίες πρέπει να αφήσουμε τους Τούρκους να πάρουν τη Θράκη και το Αιγαίο, τους Αλβανούς την Ήπειρο, χωρίς υστερίες να αφήσουμε να έρθουν στην Ελλάδα άλλα 3-4 εκατομύρια λαθρομετανάστες, χωρίς υστερίες να τους βαφτίσουμε Έλληνες και να τους αφήσουμε να ψηφίζουν κ.τ.λ.

Και όλα αυτά πάντα με αυτοπεποίθηση και χωρίς Ελληνάρες....

Μωρέ μήπως είναι καλύτερα να παραμείνω ''υστερικός'' και ''Ελληνάρας'';



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ macedonian-videos.blogspot
Αναρτήθηκε από EGERSIS

πηγή www.lefteria.blogspot.com

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Έκτρομα η εκπομπή του Τσίμα

Πραγματικά απορώ γιατί κάτι τέτοιοι δημοσιογραφίσκοι έχουν λόγο.
Η απάντηση είναι απλή. Γιατί ο ψευτοπροοδευτισμός πουλάει....
Σήμερα για παραδειγμα στην εκπομπή του για την μάυρη επέτειο της 21ης Απριλίου(πραγματικά μαύρη σελίδα για τον Ελληνισμό) φιλοξένησε ορισμένους καλλιτέχνες.
Ορισμένοι από αυτούς πραγματικά οφείλουν το σεβασμό μας ανεξάρτητα των πολιτικών τους πεποιθησεων.
Αρκετοί όμως από δαύτους είναι οι γνωστοί ψευτοκουλτουριάρηδες αρτίστες οι οποίοι σήμερα προσπάθησαν να μας πουν για τα κακά της Χούντας, τα οποία σαφώς και υπήρξαν, παρουσιάζοντας όμως μία άλλη "αλήθεια".
Ο Τσίμας, το πρωτοπαλίκαρο του ξύριζα,που πήγαινε και για εκπρόσωπος τύπου του κατά βάσει ανθελληνικού αυτού κόμματος, μαζί με κάτι ακόμα δημοσιογραφίσκους τύπου Βαξεβάνη(γνωστός για την "προοδευτική" ματιά των ρεπορτάζ που κάνει σχετικά με φλέγοντα εθνικά θέματα) πρέπει να περιορίζονται από το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού γιατί το μόνο που προκαλούν τελικώς είναι η αποδυνάμωση και η αποσύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας, της οποίας οι δομές έχουν αρχίσει ήδη και σείονται....

Συγχαρητήρια Στον Αχμαντινετζάντ


Στο πλαίσιο διάσκεψης του ΟΗΕ κατά του Ρατσισμού, ο Ιρανός Πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ αναφερόμενος στο κράτος των Σιωνιστών ,το Ισραήλ, το χαρακτήρισε ως "...το πιο σκληρό ρατσιστικό καθεστώς..".
Φυσικά αυτή η δήλωση δεν άρεσε σε αρκετούς διπλωμάτες χωρών οι οποίοι και αποχώρησαν(ανάμεσα τους και ο Έλληνας διπλωμάτης,δεν μας εξέπληξε καθόλου καθώς το περιμέναμε).
Οι αλήθεις είναι πικρές και σίγουρα δεν αρέσουν στα φερέφωνα-καταστήματα(χώρες) των Σιωνιστών.
Απλά σημειώνω ότι οι :ΗΠΑ,Ισραήλ,Ιταλία,Γερμανία,Ολλανδία,Πολωνία,Καναδάς,Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία έχουν αποφασίσει να απέχουν από τις διαδικασίες της διάσκεψης. Ούτε αυτό μας εκπλήσει..
Γνωστά αρχιτσιράκια με αρκετούς ανθέλληνες πολιτικούς.

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ-ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Εδώ και λίγες ημέρες, στην ηρωική Κύπρο μας συμβαίνουν αξιοσημείωτα γεγονότα, τα οποία δυστυχώς αποσιωπούνται από τα Μ.Μ.Ε. της Μητροπολιτικής Ελλάδας. Ένας Ελληνοκύπριος Εθνοφρουρός, πιστός στις παραδόσεις της φυλής μας, πέρασε τη πράσινη γραμμή, μπήκε στα κατεχόμενα εδάφη και με μία συμβολική καταδρομική επιχείρηση, υφάρπαξε από ένα φυλάκιο τη τουρκική σημαία, σύμβολο της παράνομης κατοχής της μισής σχεδόν Κύπρου μας, μαζί με στρατιωτικό εξοπλισμό και επέστρεψε πίσω στις ελεύθερες περιοχές. Αυτή ακριβώς η ηρωική πράξη του Ελληνοκύπριου Εθνοφρουρού αποτελεί μία ξεκάθαρη ενέργεια αναπτέρωσης του ηθικού του Κυπριακού Ελληνισμού, ικανής να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το Πατριωτικό Κίνημα Αντίστασης, τόσο στη κυρίως Ελλάδα, όσο και στη Μεγαλόνησό.

Και όμως… Ο «Νεκροθάφτης Χριστόφιας» και οι μειωμένης αντιστάσεως συνεργάτες του αντί να παρασημοφορήσουν τον Εθνοφρουρό για την απαράμιλου θάρρους του πράξη, τον έθεσαν υπό κράτηση και παράλληλα επέστρεψαν στον τουρκικό στρατό κατοχής τον στρατιωτικό εξοπλισμό, αλλά και την ίδια την τουρκική σημαία, το σύμβολο του σφαγέα κατακτητή. Έτσι, αντί να δώσουν στον Κυπριακό Ελληνισμό ένα έναυσμα για συνέχιση του Αγώνα Αντίστασης ενάντια στη τουρκική κατοχή της μισής του πατρίδας, τον προτρέπουν με τη τακτική τους αυτή να προσκυνήσει ακόμη περισσότερο τον δυνάστη, που παράνομα κατέχει από το 1974 τα εδαφη μας. Εάν αυτό δεν αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας, τότε τι είναι;

Οι «Ανένταχτοι Πατριώτες» αρνούνται να παραμείνουν απαθείς και αδρανείς σε αυτό τον εξευτελισμό. Συντονίζουν τη δράση τους και με άλλους πατριωτικούς φορείς, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, και υπόσχονται συμπράσταση, αλληλεγγύη και δράση στα πλαίσια που ο ίδιος ο Εθνοφρουρός όρισε με την ενέργειά του. Ο δεκαεννιάχρονος αδελφός μας που διανύει τη δική του Μεγάλη Εβδομάδα κλεισμένος στα κελιά του φυλακίου της Αθαλλάσας δεν είναι μόνος.

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Στο πειθαρχίο της Λευκωσίας στην Αθαλάσσα βρίσκεται κρατούμενος ο Εθνοφρουρός που σύμφωνα με κυρπιακά μέσα, ξεβράκωσε τουρκικό φυλάκιο, αποσπώντας με καταδρομική ενέργεια νυχτερινές ώρες, εξαρτήσεις, γεμιστήρες, ένα όπλο και την τουρκική σημαία του φυλακίου αφού την υπέστειλε. Ο Εθνοφρουρός υπηρετεί στην πράσινη γραμμή και συγκεκριμένα παρά τον ποταμό Πεδιαίο, στον Άγιο Ανδρέα. Διέσχισε την κοίτη του ποταμού εισήλθε στον κατεχόμενο τομέα και έδρασε κατά του τουρκικού φυλακίου.

Οι Ελληνόψυχοι ήδη εκδηλώνουν ενεργή συμπαράσταση στον Εθνοφρουρό μας που με αρκετή τόλμη φιλοδώρησε με ένα σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα τον εχθρό, που πρέπει επιτέλους να νοιώσει ότι δεν βρίσκεται σε εδάφη ασφαλή για αυτόν... Και πως μπορεί άλλωστε να είναι ασφαλή -ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΑ- για τον εχθρό τα κατεχόμενα από αυτόν εδάφη; Η συμβολική αυτή ενέργεια του Εθνοφρουρού βρίσκει ήδη απήχηση στις τάξεις των στελεχών της Εθνικής Φρουράς και του Ελληνικού Στρατού, αλλά μην περιμένετε καμιά δημόσια ομολογία για αυτό. Ίσα ίσα... Γι αυτό και από σήμερα το βράδυ έξω από το πειθαρχείο της Λευκωσίας βρέθηκαν Ελληνόψυχοι της "Πρώτης Γραμμής" σε ένδειξη αλλυλεγγύης και διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση του.

Η επαφή των Ελληνόψυχων της Κύπρου με το θέμα θα είναι διαρκής και επίμονη και η συμπαράσταση των αδερφών τους που βρίσκονται στην Ελλάδα δεδομένη, με όποιον τρόπο και εαν χρειαστεί.


πηγή www.stoxos.gr

Διαβάστε στον "Ε.Κ." πoυ κυκλοφορεί το Σάββατο 11 Απριλίου


Στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» που κυκλοφορεί το Σάββατο, διαβάστε για τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον τεσσάρων μητροπολιτικών ναών σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και την περίεργη σιωπή για το θέμα εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου. Επίσης, διαβάστε για την πρωτοβουλία του βουλευτή του ΛΑΟΣ Ηλία Πολατίδη εναντίον της τρομοκρατικής ιστοσελίδας indymedia, που φιλοξενείται στο διακομιστή του ΕΜΠ, αλλά και το σχέδιο εκδίωξης των Ελλήνων κατοίκων από τις συνοικίες της Αθήνας, με μοχλό μια «τεχνητή» εγκληματικότητα. Τέλος, διαβάστε για το πώς οι ιστορικοί της αριστεράς παραποιούν την ελληνική ιστορία.


πηγή www.elkosmos.gr

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ...

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ - ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ UMD ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ;








Ολική είναι καταστροφή της ιστορικής Εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης στην μητρόπολη του Ελληνισμού της Αυστραλίας Μελβούρνη. Στις 3 και μισή τα ξημερώματα –άγνωστος αριθμός ατόμων- επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ στην αίθουσα τελετών του ιστορικού ναού με αποτέλεσμα την έκδήλωση πολύ μεγάλης πυρκαγιάς με φλόγες που ξεπερνούσαν τα 20 μέτρα, η οποία προκάλεσε την κατάρρευση της στέγης και συνολικές ζημιές 1 εκατομμυρίου ευρώ. Ανάστατη είναι όλόκληρη η Ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας, που ετοιμάζεται για την Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση. Η χρονική συγκυρία πρέπει οπωσδήποτε να ληφθεί υπόψιν...
Η επίθεση αυτή κατά της ιστορικής εκκλησιάς μας είναι πολύ πιθανόν να συνδέεται με την δράση εξτρεμιστών γυφτοσκοπιανών εξτρεμιστών, αλλά και κάθε άλλο ενδεχόμενο δεν πρέπει να αποκλεισθεί αφού η επίθεση συνέπεσε με τις χθεσινές επιθέσεις σε εκκλησίες και μητροπολιτικούς ναούς της Ελλάδος. Εμείς πάντως δεν είμαστε σε θέση να αποκλείσουμε και συνδυασμένες τακτικές, μέσω διαδρομών που έχουμε διαπιστώσει και καταγγείλει.
(Στις φωτογραφίες η εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στην Μελβούρνη πριν την καταστροφή της)

πηγη www.stoxos.gr

Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΠΟΛΑΤΙΔΗ!


Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν μασάνε τα λόγια τους και σέβονται τους ψηφοφόρους τους, χωρίς να προβαίνουν σε γυμναστικές επιδείξεις... κωλοτούμπας. Σήμερα στη συζήτηση της Βουλής σε επίκαιρη ερώτηση του ΛΑΟΣ σχετικά με τη γνωστή σελίδα των άπλυτων ο Πολατίδης έδωσε "ρέστα" λέγοντας τα εξής απο το βήμα της βουλής:
"... Σας έκανα, τέλος, μια ερώτηση γραπτή (αναφερόμενος στον Υφυπουργό Παιδείας) στην οποία δεν απαντήσατε που λέει «ποιοι είναι οι κατά νόμο υπεύθυνοι για τη χρήση εξοπλισμού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και τη φιλοξενία ιστοσελίδας;» ούτως ώστε να ξέρουν οι θιγόμενοι για τους οποίους το Indymedia βγάζει φωτογραφίες, ονόματα και διευθύνσεις σπιτιών και προτρέπει διάφορους αναρχοάπλυτους να πάνε και προβούν σε πράξεις βίας. Ποιος είναι ο υπεύθυνος γι’ αυτά τα πράγματα; Ποιος είναι, σας ρωτάω. Ποιος είναι ο κατά νόμον υπεύθυνος; Θέλει κάποιος ο οποίος είναι θιγόμενος να υποβάλει μήνυση κατά του υπευθύνου. Απαντήστε, επιτέλους, τουλάχιστον σε αυτό: Ποιος είναι ο υπεύθυνος;"
Μετά τα παραπάνω τα αγαπημένα παιδιά του Τσιπροαλαβαναίικου έχουν δυο επιλογές: Ή να αρχίσουν να πλένονται ή να αρχίσουν να καταγγέλουν τα σαπούνια και τα αφρόλουτρα!

πηγή www.stoxos.gr

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" / ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 / ΑΡ,Φ, 385 (1183)

ΔΕΝ "ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ"... ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!




ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ



www.stoxos.gr
ANENTAXTOI ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: ΤΟ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
...
Αυτόνομα, Ελεύθερα κι Ενωτικά είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την κυπριακή φοιτητική παράταξη του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ εδώ και 40 χρόνια. Χωρίς τους περιορισμούς που επιβάλουν τα κομματικά μαντριά και ξεπερνώντας τα αριστεροδεξιά συμπλέγματα πορεύεται αδέσμευτα κρατώντας αναμμένη τη δάδα τηςευτεριάς της Κύπρου, χωρίς ωστόσο να περιορίζει τη δράση του αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν τη Μεγαλόνησο, μη ξεχνώντας τον αδικαίωτο αγώνα της Βορείου Ηπείρου και των άλλων αλύτρωτων πατρίδων.

Οι Ανένταχτοι Πατριώτες χαιρετίζουν τη μεγάλη νίκη του στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Κ.Σ. της ΕΦΕΚ/Αθήνας. Οι Δρασίτες συγκέντρωσαν ποσοστό της τάξης του 16% (340 ψήφοι) και αναδείχτηκαν τρίτοι μπροστά από παρατάξεις που στηρίζονται σε κομματικούς μηχανισμούς και πίσω από τις φοιτητικές παρατάξεις του Α.Κ.Ε.Λ και του ΔΗ.ΣΥ.

Για το ΔΡΑΣΙΣ η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη πέρα από αυτά τα αποτελέσματα καθώς οι εκλογικές διαδικασίες είναι το τελευταίο πράγμα που τους απασχολεί. Προτεραιότητα τους είναι σαφώς η εξάπλωση των εθνικών ιδανικών που άφησαν ως παρακαταθήκη οι αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α και ο Αρχηγός. Στόχος τους είναι να υψώσουν ξανά την ενωτική σημαία στον Άγιο Αντρέα. Αυτή ακριβώς η προτεραιότητα αλλά και ο στόχος που έχουν θέσει οι Δρασίτες, αποτελούν και το δικό μας αγωνιστικό πλαίσιο δράσης για τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Οι Ανένταχτοι Πατριώτες όχι απλώς συμπαρίστανται και στηρίζουν τους Δρασίτες, αλλά χαίρονται και πανηγυρίζουν μαζί τους, όταν επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Γιατί το ΔΡΑΣΙΣ- ΚΕΣ είναι ένας ανένταχτος Πατριωτικός Φορέας Αντίστασης του Κυπριακού Ελληνισμού, ενάντια στα ανθελληνικά σχέδια της Νέας Τάξης, που θέλουν να δημιουργήσουν στην Κύπρο ένα τούρκικο προτεκτοράτο με αγγλική επιδιαιτησία, μακρυά απο το όραμα του Κυπριακού Ελληνισμού για Ένωση και Λευτεριά!

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ

Το κατακάθι της κοινωνίας ονόματι αλέξης ηρακλείδης,(ούτε με αρχικά κεφαλαία δεν αξίζει να γράψει κανείς το όνομα αυτου του...''ανθρώπου'') ανάθεμα της ώρα που ήρθε στον κόσμο, ξαναπροκάλεσε με δηλώσεις του αλλά και με διατριβή φοιτήτριας του για την οποία θα πάρει 4000 ευρώ.Το όνομα της διατριβής είναι: Η Δημοκρατία της Μακεδονίας!!!!!!
Πληρώνουμε 4000 ευρώ αυτό το κατακάθι και 1250 ευρώ μηνιαίως τη φοιτήτρια η οποία επιμελείται τη διατριβή, άλλο παιδί του....ακατανόμαστου κόμματος...''ξυριζα''..
Το ΥΠΕΠΘ τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ''ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!! Είστε απλα για λύπηση και τίποτα παραπάνω.
Αυτός ο ''κύριος'' πρέπει να τιμωρηθεί απο την ιστορία της πατρίδας μας μιας και τα κόκκαλα των ηρώων μας που έδωσαν την ζωή τους για την Μακεδονία μας τρίζουν...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ''ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ'' ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...



Προδότες, Νεα Τάξη κοντεύει να χαράξει, ο ήλιος της Βεργίνας θα βγει και θα σας κάψει!

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

ΜΙΚΡΟΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ "ΓΝΩΣΤΩΝ - ΑΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ...



Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι χθεσινές δραστηριότητες του ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ σε Λευκωσία και Λεμεσό.Ως γνωστό, το Κίνημα είχε παρουσία στις εορταστικές εκδηλώσεις σε Λεμεσό και Λευκωσία, τιμώντας την επέτειο της έναρξης του Αγώνα της ΕΟΚΑ που είχε ως στόχο την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού και την Ένωση με τον εθνικό κορμό.Όλα κύλησαν ομαλά πλην ενός συμβάντος στη βραδινή κατάθεση στεφάνου στην Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό. Οι γνωστοί-άγνωστοι, όπως συνηθίζεται να αποκαλούνται από τα ΜΜΕ της μητροπολιτικής Ελλάδας, προκάλεσαν την οργή των παρευρισκομένων καθώς με την στάση τους έδειξαν να χλευάζουν το μνημείο των ηρώων και τον σκοπό της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης. Οι αναρχικοί αυτοί εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από μέλη του Κινήματος, προτού εκτραχυνθεί η κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι τα φαινόμενα αυτά θα εκλείψουν, προτού αναγκαστούμε να λάβουμε δραστικότερα μέτρα. Κλείνοντας, το ΚΕΑ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ επιθυμεί να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν στις τέσσερις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου προς τιμήν της ΕΟΚΑ και καλεί τα μέλη και φίλους του να είναι σε αναμονή καθώς έπονται ακόμη περισσότερες δραστηριότητες.
...
Ριπές στο στάδιο "Ελευθερία" από τους καταδρομείς εις μνήμην των Πεσόντων του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα '55-59.




Πηγή-Στόχος www.stoxos.gr

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Κρήτη σ' ευχαριστούμε!!


'Ισως το χθεσινό να ηταν ενα απλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ποδοσφαιρικές ομάδες απο δυο διαφορετικά έθνη. Βέβαια το κλίμα που επικρατούσε στο Παγκρήτειο στάδιο ήταν κάτι παρπάνω απο...φιλικό...Σημαίες και μεγάλα πανό κατά της σφαγής των αδερφών μας Παλαιστινίων...
'Ομως θα θέλαμε να σταθούμε σε κατι αξιοσημείωτο που μας έκανε πραγματικά να συγκινηθούμε οταν κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ακουγόταν απο τα χείλη των Κρητικών αδερφών μας το Μακεδονία Ξακουστή! Ρίγος συγκίνησης και συνάμα υπερηφάνειας διαπέρασε το σώμα μας στο άκουσμα αυτου του ΥΜΝΟΥ απο χιλιάδες Κρητικούς που όπως πριν απο εναν αιώνα περίπου συνέβαλαν στο Μακεδονικό αγώνα με 3500 περίπου μαχητές, ετσι και σήμερα με τον δικό τους τρόπο στέλνουν ενα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους ανθέλληνες!
Τέτοιες στιγμές ειναι που μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τα ιδανικά της πατρίδας μας και την δικαίωση όλων όσων αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Όσο κι αν θέλουν οι ''Ελληνόφωνοι'' πολιτικοί μας να ξεχάσουμε ετσι απλα το αίμα των ηρώων μας χαρίζοντας το όνομα μας και την ιστορία μας, εμεις θα στεκόμαστε παντα απέναντι..εμεις θα θα υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο αυτα για τα οποία κάποιοι ''δώσανε'' την ζωή τους..


Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ήταν 1ή Απριλίου της ΕΟΚΑ η αρχή.‏

1ή Απριλίου 1955

param>

Ήρωες του αγώνα και σημαντικά λόγια αυτών



Θησέας