Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή στην Κέρκυρα (εδω)

30 Ιουνίου 2009, 09:25


Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:30 το απόγευμα της Δευτέρας στο χωριό Αϊ Γιάννης, του δήμου Περιστερών, της Κέρκυρας, μεταξύ κατοίκων του οικισμού και αθιγγάνων, που διαμένουν σε γειτονικό καταυλισμό.

Όταν ένας ιδιοκτήτης mini market επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, μπροστά από το κατάστημά του, λίγο έλειψε να τον χτυπήσει ένα διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο σαστισμένος άνδρας έβρισε τον οδηγό του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν αθίγγανοι, με αποτέλεσμα τρεις εξ’ αυτών να κατέβουν και να τον ξυλοκοπήσουν.

Βλέποντας το περιστατικό, οι θαμώνες παρακείμενου καφενείου «ρίχτηκαν στη μάχη», προκειμένου να προστατεύσουν τον συντοπίτη τους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άλλοι 15 αθίγγανοι, οι οποίοι κρατώντας σιδηρολοστούς, ξυλοφόρτωσαν τους χωριανούς, ενώ έκαναν «γυαλιά καρφιά» το καφενείο.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν 5 άτομα, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού. Δύο εξ’ αυτών, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, με τραύματα στο κεφάλι.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού, η Αστυνομία έφτασε στο σημείο… κατόπιν «εορτής», με περισσότερο από 45 λεπτά καθυστέρηση, επειδή, όπως απάντησαν οι αστυνομικοί στις αλλεπάλληλες κλίσεις των χωριανών, έπρεπε να συγκεντρώσουν ισχυρή δύναμη, καθώς στο περιστατικό εμπλέκονταν αθίγγανοι.

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι του Αϊ Γιάννη, παρέμεναν μέχρι αργά το βράδυ στο σημείο, εκτοξεύοντας απειλές ότι θα κάψουν τον καταυλισμό των αθιγγάνων.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, μάλιστα, προχώρησαν σε αποκλεισμό της κυκλοφορίας, βάζοντας τραπέζια και καθίσματα στη μέση του δρόμου.

Η κίνησή τους αυτή προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα στο νησί, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί σε μεγάλες τουριστικές εγκαταστάσεις.

(Πρώτη καταχώρηση: 29 Ιουνίου, 23:46)

Οκτώ τραυματίες για ένα κιβώτιο μπύρες


Σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα, 8 τραυματίες -ένας εκ των οποίων σοβαρά- έγινε χτες το βράδυ μεταξύ τσιγγάνων και ντόπιων, στην περιοχή Άη Γιάννης του Δήμου Παρελίων της Κέρκυρας...

Το άγριο περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας τσιγγάνος έκλεψε ένα κιβώτιο με μπύρες από τοπικό κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος του ζήτησε το λόγο και ο δράστης μάζεψε 50 τσιγγάνους, οι οποίοι με λοστούς και άλλα αντικείμενα τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στα μαγαζιά της περιοχής.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Προκλητικές δηλώσεις Μιλόσοσκι από την Κέρκυρα


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgo7FuLQUgRA7m1U2uqtue8kfw3bq2LM5SELlNUHPP2v9cpOsEvzCbziJjJe6eBqbE1Q_HpPcfNC8RIfSsg-q-O_g5vHnEFv534YErurNKUclXVakQsQUzF7yxcWeKncFx6bUge7QN_ujRd/s400/%CE%9C%CE%99%CE%9B%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A3%CE%9A%CE%99.jpgthink politics

Μόνο ως προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις και η όλη εν γένει στάση του ΥΠΕΞ των Σκοπίων από την Κέρκυρα. Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, εκτός από τη διαρκή επανάληψη της φράσης «Δημοκρατία της Μακεδονίας», που αντιβαίνει στους στοιχειώδεις κανόνες της διπλωματικής φιλοξενίας, ο Μιλόσοσκι φρόντισε να κάνει και …μάθημα εξωτερικής πολιτικής. «Η Ελλάδα δεν έχει να «φοβάται» τίποτε από τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αντίθετα έχει να κερδίσει στην ασφάλεια της» (!) δήλωσε ο σκοπιανός ΥΠΕΞ. Ση συγκεκριμένη περίπτωση, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε – κατ’εξαίρεση όπως είπε – άδεια για την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους των Σκοπίων, αλλά η … απάντηση του Μιλόσοσκι από το ελληνικό έδαφος ήταν ότι τα Σκόπια «δεν κάνουν βήμα πίσω στη θέση τους για το όνομα της χώρας». Ταυτόχρονα, καταγράφεται μία γενική προσπάθεια να κατοχυρωθεί στη «συνείδηση» όλων μας ως κάτι «σπουδαίο» η μη συνάντηση Μπακογιάννη – Μιλόσοσκι, λειτουργώντας προφανώς ως αντίβαρο στην παραχώρηση της άδειας για προσγείωση του σκοπιανού κυβερνητικού αεροσκάφους.



ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΑΙΣΧΟΣ

Με αεροσκάφος που έφερε το όνομα και τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αφίχθη σήμερα στην Κέρκυρα ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι για τη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΟΑΣΕ.

Παρά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για βλάβη στο επίμαχο αεροσκάφος, η σκοπιανή πλευρά έκανε τελικά χρήση της άδειας που έδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την κατ' εξαίρεσιν προσγείωση στο νησί των Φαιάκων του αεροσκάφους με τα διακριτικά «MKD» (Δημοκρατία της Μακεδονίας),

«Η άδεια για να μεταβεί η μακεδονική αντιπροσωπεία στην Κέρκυρα, είναι κάτι το φυσιολογικό που θα έκανε κάθε φυσιολογική χώρα», είχε δηλώσει ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις για το αεροσκάφος στη χώρα μας.


Η ΥΒΡΙΣ: Η τουρκική σημαία στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου

messologiΤίποτε δεν κάνουν τυχαία οι Τούρκοι… και ασφαλώς με την σειρά τους καθόλου τυχαία οι νεογενίτσαροι που εξουσιάζουν την χώρα αποδέχονται χωρίς αντίδραση τις τουρκικές προκλήσεις.

Ναι, στο Μεσολόγγι, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, στην πόλη σύμβολο της θυσίας των Ελλήνων για εθνική ελευθερία! Την πόλη που θαύμασε ολόκληρη η Ευρώπη και έκλεινε ευλαβικά το γόνυ στην θυσία της! Την πόλη, στην οποία βρίσκονται τα οστά τόσων ηρώων του 1821, την πόλη, την οποία οι υπερασπιστές της, για να μη την παραδώσουν στον τούρκο, πείνασαν, μάτωσαν, θυσίασαν ακόμη και τα παιδιά τους. Αυτήν την πόλη επέλεξαν «τυχαία» οι τούρκοι για να πάει εκεί το περίφημο “αρχαίο” πλοίο τους με το οποίο κάνουν προπαγάνδα στην Μεσόγειο και οι τουρκο-κοτζαμπάσηδες των ημερών μας το αποδέχθηκαν. Για του λόγου το αληθές:

“Η Τουρκική Σημαία κυματίζει στο Λιμάνι του Μεσολογγίου … “υψωμένη” σε τριήρη “δείγμα” της …συνέχειας του Πολιτισμού της Γείτονος!!” messolonghinews.blogspot.com/2009/06/blog-post_27.html

Γιατί αποχωρούν οι αμερικανικές πολυεθνικές πετρελαίου από την Ελλάδα;

BP και SHELL μας αποχαιρετούν

Μία είδηση, που ενώ φυσιολογικά ανήκει στον επιχειρηματικό – οικονομικό τομέα, αναλύοντάς την μπορούμε πολύ εύκολα να διαπιστώσουμε την εμπλοκή της στον τομέα της εθνικής ασφάλειας.
Πραγματικά, ο οικονομικός κολοσσός της BP, η οποία είναι μία πολυεθνική ενεργειακή εταιρεία, δήλωσε πως πούλησε στην ΕΛΠΑ (Ελληνικά Πετρέλαια) ολόκληρη την περιουσία της στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει χιλιάδες πρατήρια βενζίνης, τα οποία είχαν πρόσφατα ανακαινισθεί. Μάλιστα, το αντίτιμο (σύμφωνα με πληροφορίες περί τα 380 εκατομμύρια ευρώ) είναι πολύ χαμηλότερο από την αντικειμενική αξία κι εδώ γεννιούνται, φυσιολογικά, τα ό,ποια ερωτηματικά.
.......η συνεχεια εδω




ΟΡΓΗ!!

Τις παρενόχλησε σεξουαλικά!

Δύο αδερφές έπεσαν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν αλλοδαπό σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας. Οι κοπέλες περπατούσαν στον δρόμο όταν ο δράστης τις πλησίασε και άρχισε να τις ενοχλεί. Στην συνέχεια προχώρησε και σε χειρονομίες. Οι αδερφές το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάρουν τηλέφωνο την αστυνομία. Αμέσως άντρες της ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να ψάχνουν για τον δράστη. Σύμφωνα με τις περιγραφές των κοριτσιών οδηγήθηκαν αμέσως στα ίχνη του και τον συνέλαβαν.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΟΕΡ Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......





Στο Ρέθυμνο τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και παρά τον βρώμικο πόλεμο του ντόπιου ανθελληναριού και των υποτακτικών του, η ΟΕΡ συνεχίζει τη δράση της δίνοντας στο Ρέθυμνο το χρώμα που του πρέπει. Μερικές πρόσφατες, αλλά και ελαφρώς παλαιότερες φωτογραφίες απο τη δράση της ΟΕΡ που έκανε τα απολιθώματα της αριστερής συντήρησης που εξουσιάζει τη χώρα μας να αισθανθεί οτι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της...ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Εθνική Δράση Κατερίνης



Η ''ΠΑΡΕΑ'' ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....




ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ!




ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ !!




ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.....



Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Απανωτές γκάφες ή σκόπιμα παιχνίδια με το όνομα Μακεδονία;

Το αίτημα συμμετοχής της FYROM στους Μεσογειακούς Αγώνες που δεν εγκρίθηκε πριν από τέσσερα χρόνια το 2005 όπως αποκαλύπτει το greek-olympics.blogspot.com έγινε δεκτό χθες από την ολομέλεια της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) και μάλιστα όπως μας πληροφορούν οι Ιταλοί ως «Μακεδονία».

Το αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής: «L’assemblea ha inoltre deciso l’ingresso della Macedonia tra i Paesi del CIJM che quindi parteciperà ai prossimi Giochi del Mediterraneo di Volos nel 2013».Αν και μπορείτε να το καταλάβετε το κείμενο λέει ότι στις άλλες αποφάσεις της Ολομέλειας της ΔΕΜΑ είναι η ένταξη στους Μεσογειακούς του 2013 στο Βόλο της «Μακεδονίας».

Ελπίζουμε ότι πρόκειται για τη γνωστή τακτική των ξένων χωρών που ονομάζουν τη FYROM όχι με το αναγνωρισμένο όνομα από τον ΟΗΕ, αλλά με αυτό που θέλουν οι ίδιοι. Γιατί αν συμβαίνει αυτό που γράφουν οι Ιταλοί τότε πραγματικά υπάρχει πολιτικό πρόβλημα.Και μάλιστα πολύ σοβαρό αφού έγινε παρουσία του Ισίδωρου Κούβελου που ως γνωστό είναι σύζυγος της υπουργού Εξωτερικού της Ελλάδας, Ντόρας Μπακογιάννη.

Το 2005 στην Αλμερία ο Μίνωας Κυριακού είχε αντιδράσει τόσο σε όσους ονόμαζαν τη χώρα FYROM ως «Μακεδονία» όσο και για τη συμμετοχή της αφού δεν βρέχεται από τη Μεσόγειο και δεν έχει δικαίωμα με βάση το καταστατικό να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ακόμα θα πρέπει να μας απαντήσει ο νέος γραμματέας της ΔΕΜΑ το σκεπτικό της... ένταξης, εκτός και αν τους έχουμε παραχωρήσει κάποιο έδαφος στη... Θεσσαλονίκη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης υπάρχει και φωτογραφία τους εκπροσώπου της χώρας με τη σημαία τους εντός της αίθουσας της ΔΕΜΑ και γράφουν: «La novità del giorno è stata l’ammissione al comitato Internazionale dei Giochi della Macedonia rappresentata nell’Assemblea da Sasho Popovski. La famiglia Mediterranea si allarga , dunque, a 24 paesi di tre continenti».

Αν μετέχουν τα Σκόπια γιατί όχι και η Βουλγαρία;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ INDYMEDIA...


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΑΒΒΑ απο τους υπανθρώπους του γνωστού διαδικτυακού τόπου των αναρχοάπλυτων. Που είναι οι Υπηρεσίες αυτής της χώρας; Που είναι οι Αστυνομικοί; Νομίζουν ότι με πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα δοθεί καμιά λύση; Ή περιμένουν να θρηνήσουν και άλλα θύματα.
ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ, αλλά θεωρούμε απαραίτητη τη δημοσίευσή του μπας και ξυπνήσει κανένας απο τους καρεκλοκένταυρους χοντρόπετσους, που δεν υπολογίζουν όχι μόνο το Εθνόσημο, αλλά ούτε την ανθρώπινη ζωή!


ΣΤΟΧΟΣ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Η Αλβανική Κυβέρνηση γκρέμισε μεγάλο μέρος του μειονοτικού χωριού Γιάλα


newsblog

Η Αλβανική Κυβέρνηση με πρόσχημα δήθεν έργα που επέβαλε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τράπεζας γκρέμισε μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλο μέρος του χωριού Γιάλα στη Ν.Αλβανία, το οποίο κατοικείται από την Ελληνική μειονότητα, αφήνοντας άστεγες δεκάδες οικογένειες. Μετά από καταγγελίες, η Παγκόσμια Τράπεζα διέκοψε τη χρηματοδότηση. Το θέμα έφτασε και στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε, με ερώτηση που κατέθεσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά. Ολόκληρη η ερώτηση έχει ως εξής:
«Στην έκθεση προόδου για το 2008 σχετικά με την Αλβανία, η Επιτροπή αναφέρει ακροθιγώς τα προβλήματα που εντοπίζονται στα θέματα της ιδιοκτησίας, αλλά δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στις πιέσεις που εδώ και πολλά χρόνια δέχεται η ελληνική μειονότητα στα νότια της χώρας. Τελευταία απόδειξη αυτής της διακριτικής πολιτικής αποτελεί το γεγονός ότι οι αλβανικές αρχές χρησιμοποίησαν προσχηματικά πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τράπεζας σε σχέση με τις παράκτιες περιοχές για να προχωρήσουν στην κατεδάφιση μέρους του ελληνικού μειονοτικού χωριού Γιάλα (Jale), αφήνοντας εν μία νυχτί άστεγες αρκετές οικογένειες ανθρώπων. Μετά από καταγγελία των άμεσα ενδιαφερομένων και μετά από σχετική έρευνα, στις 9 Ιανουαρίου 2009, η Παγκόσμια Τράπεζα διέκοψε προσωρινά τη χορήγηση σχετικού δανείου του Διεθνούς Αναπτυξιακού Συνδέσμου (IDA), κρίνοντας ότι οι πράξεις της αλβανικής κυβέρνησης αντιβαίνουν στην πάγια πολιτική της για το μη βίαιο εκτοπισμό.

Ερωτάται σχετικά το Συμβούλιο:
1. Είναι ενήμερο για τα πρόσφατα συμβάντα;
2. Σκοπεύει να προβεί σε άμεσες συστάσεις προς την αλβανική κυβέρνηση;
3. Θα ζητήσει από την Επιτροπή να παρακολουθεί στενά τα ζητήματα σεβασμού της ιδιοκτησίας της ελληνικής μειονότητας, ώστε να τα συμπεριλάβει στις επόμενες εκθέσεις προόδου της πορείας της Αλβανίας προς την ΕΕ;»
Η Ελληνική Κυβέρνηση που είναι;

"Οι μετανάστες συνεισφέρουν το 20% του ΑΕΠ":ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ-ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΑΡΟΜΕΤΡΟΥ;


Σ ίγουρα θα έχετε ακούσει την παραπάνω βαρύγδουπη διατύπωση,ότι δηλαδή οι μετανάστες (νόμιμοι και λαθραίοι) προσφέρουν με την εργασία τους το 20% του ΑΕΠ της Ελλάδας,επομένως μόνο...καλό κάνουν στη χώρα μας!!!Βλέπετε,μετά το παραμύθι ότι "οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 έγιναν χάρη στους ξένους εργάτες",οι ιστρούχτορες της θολοκουλτούρας επιστράτευσαν ένα νέο,δακρύβρεχτο...ρομάντζο,αυτό των "καημένων μεταναστών που προσφέρουν τα πάντα στην Ελλάδα κι αυτή τους διώχνει"!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;Πολύ απλά,αυτό το 20% υπάρχει μόνο στη φαντασία των αριστερών με Φεράρι και βίλα στην Εκάλη:και για του λόγου το αληθές,παραθέτουμε κείμενο από την ιστοσελίδα "Διαβατήριο",που λέει ότι ανήκει στον "Ελληνοαλβανικό Σύνδεσμο Φιλίας Σωκράτη" (τα σχόλια δικά σας...εμείς βάζουμε επίτηδες το άρθρο από εκεί,έτσι ώστε να μην μπορούν μετά οι γνωστοί-άγνωστοι να μιλήσουν για "παραπληροφόρηση φασιστομπλόγκ"):

"Αναδημοσίευση από εφημερίδα "Καθημερινή" (20/11/08)

Tης Μαριας Δεληθανάση

Η ετήσια οικονομική συμβολή των μεταναστών στο ΑΕΠ της χώρα μας ανέρχεται σε 2,8% όσον αφορά τη δημιουργία εισοδήματος, σε 2,3% όσον αφορά την αύξηση της δαπάνης και σε 2,5% όσον αφορά την αύξηση των θέσεων εργασίας. Η έρευνα, που έγινε το 2006 για το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής από τους Ζωγραφάκη, Κόντη και Μητράκο, αφορά στοιχεία του 2004. Αλλά -όπως εξηγούν στην νέα τους έρευνα για το καθεστώς απασχόλησης των μεταναστών οι κ. Σ. Ζωγραφάκης και Θ. Μητράκος- από τότε έχει σημειωθεί μόλις ελαφρά άνοδος στο ποσοστό συμβολής των μεταναστών στο ΑΕΠ."

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΝΟΥΜΕΡΑ:ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟ 20%;;;ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ 2,8 2,3 ΚΑΙ 2,5 ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω,ανακαλύψαμε ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ 20%.Διαβάστε τα παρακάτω,που προέρχονται από το Ευρωβαρόμετρο του 2007:

"Η αδήλωτη εργασία στην Ελλάδα αντιστοιχεί, σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο 20% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος, γεγονός που κατατάσσει τη χώρα μας δεύτερη, μετά τη Βουλγαρία (35% του ΑΕΠ), μεταξύ των 27 χωρών μελών της ΕΕ.

Εξάλλου, σύμφωνα με την κοινοτική δημοσκόπηση Ευρωβαρόμετρο για την αδήλωτη εργασία, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, οι Έλληνες πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των απασχολουμένων που δεν δηλώνουν την εργασία τους, αφορά τους μετανάστες. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση «ποιοί, κατά τη γνώμη σας, ενδέχεται να μην δηλώνουν την εργασία τους στη χώρα σας», το 36% των ερωτηθέντων Ελλήνων απαντά οι παράνομοι μετανάστες, το 22% οι άνεργοι, το 19% οι ελεύθεροι επαγγελματίες και το 8% οι συνταξιούχοι."

Ορίστε,λοιπόν,η άκρη του νήματος:οι προπαγανδιστές και αυτόκλητοι δικηγόροι των λαθρομεταναστών (όπως η εικονιζόμενη αριστερα Ιωάννα Κούρτοβικ),ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ 20% ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΕΥΝΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ (36%) ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 7% ΤΟΥ ΑΕΠ!!!

Όπως βλέπετε,δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μαθηματικές γνώσεις για να αποκαλυφθεί η απάτη και το ελεεινό ψέμα ορισμένων σχετικά με την συνεισφορά των μεταναστών στο ΑΕΠ:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ,ΑΥΤΗ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 2,3 %-2,8% ΣΕ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ 7% ΣΕ ΑΔΗΛΩΤΗ!

Όλα τ'άλλα,είναι παραμυθάκια των δήθεν υπερασπιστών τους,προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά και κομματικά οφέλη:δυστυχώς όμως γι'αυτούς,ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ...


(πηγή: http://feeds2.feedburner.com/blogspot/hellas-orthodoxy)

ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!



Με «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στο ακριτικό Αγαθονήσι.
Οι 10 εθνοφύλακες του νησιού παρέδωσαν τα όπλα τους στον πρόεδρο της Κοινότητας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει φθάσει η συγκέντρωση οικονομικών μεταναστών που καταφθάνουν από την Τουρκία.Την περασμένη Πέμπτη, 193 άτομα από το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη και την Σομαλία εντοπίστηκαν σε βάρκες ανοικτά του Αγαθονησίου και προωθήθηκαν από το Λιμενικό στο νησί, όπου οι μόνιμοι κάτοικοι ανέρχονται σε 170. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, 193 ψυχές, ζουν εδώ και πέντε ημέρες σε χωράφια, αγρούς, δρόμους, χωρίς «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια τους, χωρίς κρατική μέριμνα, ιατρική φροντίδα και μίνιμουμ συνθήκες υγιεινής.Οι κάτοικοι τους προσφέρουν νερό, φαγητό και ρούχα, όπως κάνουν άλλωστε κάθε φορά όταν οικονομικοί μετανάστες εγκαταλείπονται από Τούρκους δουλεμπόρους στα ανοικτά του νησιού.Ο Κωνσταντίνος Κόττορος, εκπρόσωπος των Εθνοφυλάκων και γιος του προέδρου της Κοινότητας, εξηγεί στη «zougla.gr» πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι και οικονομικοί μετανάστες αναγκάζονται να συμβιώσουν στο ακριτικό νησί. Και εξηγεί γιατί οι Εθνοφύλακες παρέδωσαν το πρωί τα όπλα τους.Τώρα, όμως, η σταγόνα ξεχείλισε, αφού οι άνθρωποι που έρχονται από την Ανατολή για να προωθηθούν από τους σύγχρονους μηχανισμούς σκλαβοπάζαρου στην πλούσια Δύση, είναι περισσότεροι από τους κατοίκους του νησιού. Εξαιτίας των άθλιων συνθηκών διαβίωσής τους είναι φυσικό να αναγκάζονται καμιά φορά να κλέψουν... ακόμη και τα «χέρια» που τους φροντίζουν.Όπως καταγγέλλουν στη zougla.gr κάτοικοι του νησιού, αλλά και ο εκπρόσωπος των εθνοφυλάκων, τις τελευταίες ώρες κάποιοι λαθρομετανάστες άνοιξαν τα σπίτια τους, έκλεψαν ρούχα, τρόφιμα, σεντόνια, κουβέρτες, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αφοδεύσουν στο πάτωμα ή να ουρήσουν στο ιερό της εκκλησίας του νησιού. «Δεν είμαστε ρατσιστές, αλλά θα μας αναγκάσουν να γίνουμε» δηλώνουν οι κάτοικοι και προειδοποιούν ότι το κακό δεν θα αργήσει να συμβεί. Χαρακτηριστική η περίπτωση της Ευρυδίκης Καρύδη, το σπίτι της οποίας μπήκε δύο φορές στο στόχαστρο λαθρομεταναστών. Ακούστε τι δηλώνει στη zougla.gr ο γιος της, Μανώλης Καρύδης. Είναι γνωστό ότι όπου δεν υπάρχει κρατική μέριμνα και δομές κυριαρχεί ο ρατσισμός. Αυτή την φράση συνηθίζουν να επαναλαμβάνουν μονότονα οι ειδικοί κοινωνιολόγοι, αλλά κανείς δεν τους ακούει. Τα λόγια τα παχιά της κυβερνητικής ρητορικής έρχονται εκ των υστέρων, για να καλύψουν την αδιαφορία του κράτους και των αρμοδίων να διαχειριστούν την κρίση αυτή. Το Αγαθονήσι είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις

(πηγή:http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_7027.html -www.stoxos.gr)

Είναι λοιπόν ολοφάνερο οτι η δήθεν επιχειρήσεις "σκούπας" που άρχισαν να πραγματοποιούνται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και την άνοδο των "δεξιών" κομμάτων είναι για τα μάτια του κόσμου.Οι 'κύριοι" αυτής της χώρας για άλλη μια φορά κοροΐδέυουν τον αφελή λαό ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του.Η παράνομη είσοδος λαθρομεταναστών απο την Ασία και συγκεκριμένα απο την Τουρκία συνεχίζεται και οχι μονο-παροτρύνεται!

ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΡΑΙΚΥΛΕ

αποτελείωσε τον κρατικό μηχανισμό...όταν καιγoταν όλη η Ελλάδα αυτός κοιμόταν...
και μέχρι πρότινος ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες που προτίμησαν να έρθουν στην Ελλάδα....
τι άλλο θα πρέπει να κάνει;
δεν μπορεί να φέρει λύσεις στους Έλληνες...μόνο προβλήματα τους φέρνει εδώ και 5 χρόνια...

είναι κατά γενική ομολογία από τους πιο αποτυχημένους υπουργούς που έχουν περάσει από αυτόν τον τόπο...
διώξτε τον να τελειώνουμε

δείτε το βίντεο:

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ‏



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ...ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ!!

"Διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στην Ά, ΄Β και ΄Γ τάξη του Γυμνασίου!! Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, ΦΕΚ-3.pdf, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.)
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!)
Από της δημοσιεύσεως στην Εφ. της Κυβερνήσεως... Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική....
(Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ)
Τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν επί έναν και πλέον χρόνο. Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά... ΓΙΑΤΙ;
Στην Δικονομία μας η σιωπή θεωρείται συναίνεση... Νομίζετε ότι με την σιωπή μας, δικαιούμεθα να δώσουμε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας τέτοιο μέλλον;

Στην Δημοκρατία μας όλοι συμμετέχουμε, και έχουμε ευθύνη συλλογικά, αλλά και ατομικά, με ότι πράττουμε αλλά και με ότι δεν πράττουμε, και αδιαφορούμε...

Σχόλιο ιστολογίου μας:
Σας παραθέτουμε την πρώτη και τη δεύτερη σελίδα του συγκεκριμένου ΦΕΚ στο οποίο όντως δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση ούτε για τις περιοχές στις οποίες θα εφαρμόζεται η διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας ούτε ότι η εκμάθηση της θα είναι προαιρετική...!
Και αναρωτιόμαστε.....κάποιοι προοδευτικοί έχουν λυσάξει στο παρελθόν, για να γίνουν τα θρησκευτικά, για παράδειγμα, μάθημα προαιρετικό.....!
Σε αυτή την περίπτωση...τί γίνεται;;! Αν πραγματικά τα πράγματα είναι έτσι όπως δείχνουν να είναι, πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την πολιτική την οποία ακολουθούμε ως χώρα...και η οποία μας επιβάλλεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με σκοπό την Παγκοσμιοποίηση των πάντων....! Τροφή για σκέψη...!"



Καθαρό το DNA των ελλήνων!

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή). Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλή­νων, άλλων πληθυσμιακών ομά­δων, εκτός της λευκής, απο­τελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρό­τερο του 0,5%!
To DNA των Ελλήνων, όπως έδει­ξε πρόσφατη διε­θνής πανεπιστημια­κή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυ­ρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρο­νη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεω­ρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλλη­νες, ήταν μαύροι... Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστη­μονική υπόσταση.
Όλες αυτές οι ...ανθελλη­νικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επι­στημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.
Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μορια­κής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κων­σταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευ­νητικά δίκτυα, των οποίων απώ­τερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών.
Ο συντονισμός της συγκε­κριμένη έρευνας, η οποία αφο­ρά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων -και άλλων λαών- έγι­νε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευ­νητική ομάδα του κ. Τριαντα­φυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.
Η ταυτότητα της έρευνας.
Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια δια­φόρων χωρών (από τη Βαγδά­τη μέχρι τη Μόσχα). Τα απο­τελέσματα της έρευνας δημο­σιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό «Γενετική του Ανθρώ­που».
Τίτλος της έρευνας «Η προ­έλευση, διασπορά και διαφο­ροποίηση των απλοομάδων Ε και J, του χρωμοσώματος Υ: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειτα μεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου».
Στην εργασία, χρησιμο­ποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Υ και προσδιορίστηκε η γενεοτυπική σύσταση στο χρωμόσωμα Υ σε 2.400 άνδρες από 29 δια­φορετικούς πληθυσμούς (από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μικρά Ασία, την Αφρική και την Κίνα).
Από την Ελλάδα αναλύθη­κε η γενετική σύσταση 143 ανδρών. Ιδιαίτερο βάρος δόθη­κε στη διερεύνηση των απλο­ομάδων Ε και J του χρωμο­σώματος Υ.
Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι στην έρευνα δεν αποκαλύφθηκε μονγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει την Ελλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών. Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.
«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέ­ναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο και δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για αποτελέσμα­τα άλλων 7 μελετών, διαφόρων ερευ­νητών που βγάζουν αυτό το αποτέ­λεσμα. Συγκεκριμένα, σε 925 δείγ­ματα Ελλήνων ανδρών, δείχνουν ότι μόνον κατά 0,4% οι Έλληνες δεν είναι Καυκάσιοι. Δεν αλλάζει αυτό με τίπο­τε. Οι Έλληνες είναι καυκάσια φυλή» Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τους Ισπανούς. Η κατάληψη της Ισπανίας από τους Άραβες τεκμηριώνεται στην έρευνα, εφόσον οι Άραβες άφησαν την «υπογραφή» τους και το DNA τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι σε σημαντικό ποσοστό οι σημερινοί κάτοικοι της Ισπανίας έχουν αραβική προέλευση. Η μελέτη κατέρριψε επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυρίζονταν ορισμένοι, πως οι Έλληνες, την εποχή του μεγά­λου πολιτισμού, τον 4ο και 5ο π.Χ. αιώνα, ήταν μαύροι. Όλες οι μελέ­τες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέ­χεια του ελληνικού πληθυσμού» είναι η επισήμανση του καθηγητή, ο οποί­ος αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό:
«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μετα­δώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNA των Ελλήνων, "μοι­άζει" πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στη συνέ­χεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.
Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότη­τας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρε­θεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».
Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.
Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:
«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακε­δονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».
Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενε­τικά- από τους Σλάβους:
«Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδους έχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA των Ελλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η ομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μια συχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή. Γεγο­νός που σημαίνει ότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρή συχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπι­στώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA. Σημαντικό στοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής: Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία- σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους από Έλλη­νες, π.χ. Πελοποννήσιους. Στην εργασία ελέγ­χθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποί­κων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοί­κους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.
Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγά­λη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούς πληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών των Ελλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στους κατοίκους της Νότιας Ιταλίας».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΘΩΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΟΝΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΜΕ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗΣ

Η ALPHA BANK ΚΑΙ Η ACS ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"



ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ "ΙΣΑΥΡΟ".


http://eeevrou.blogspot.com/2009/06/alpha-bank.html

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 09 - ΑΡ.Φ. 396 (1194)

...

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
...

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...

Παρουσίασαν τους Μινωίτες ως… Εβραίους!


220609-kritiΣφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στην Κρήτη η τοποθέτηση δύο αρχαιολόγων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, εκ των οποίων η μία διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού, επ' ονόματι Μεταξία Τσιποπούλου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αμφισβήτησαν την ελληνικότητα των Κρητών, εμφανίζοντάς τους ως... απογόνους των Εβραίων! Όλα αυτά τα πρωτοφανή και προκλητικά εκτυλίχθηκαν στην παρουσίαση της έκδοσης «Κρητών Επιχειρείν», όπου καταγράφεται διαχρονικά η σχέση των Κρητών με το εμπόριο, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, όταν αντέδρασε το ακροατήριο, η Τσιποπούλου ζήτησε τη γνώμη για την καταγωγή των Μινωιτών, του επιμελητή της έκδοσης, αρχαιολόγου Κωστή Χριστάκη, ο οποίος ήταν στο πάνελ και δήλωσε ότι «είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο», είπε με κατηγορηματικό τρόπο και ο δεύτερος ομιλητής.

Τους πληρώνουμε για να υπονομεύουν!
«Τέτοιες καινοφανείς απόψεις μπορούν να καταστούν επικίνδυνες, καθώς συνειρμικά μας παραπέμπουν στην πολύ παλιά σιωνιστική προπαγάνδα ότι δήθεν η αρχαία Κρήτη ήταν εβραϊκή. Επίσης ρίχνουν νερό στον μύλο των σκοτεινών εκείνων κύκλων που κατά καιρούς εμφανίζονται και ομιλούν για δήθεν ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα», τονίζει σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το «Έθνος», ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαρρής και προσθέτει: «Λυπούμαι για τη δημοσιοποίηση τέτοιων θέσεων και απόψεων. Όταν μιλάμε για την Ιστορία θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, και ιδιαίτερα όταν κάποιος είναι ανώτερος κρατικός υπάλληλος».

ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Για μια ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ πολιτική πρωτοβουλία!


H τρομοκρατία είναι εδώ, σύμφωνα με το σενάριο . Η ανεργία , τα
ελαστικά ωράρια , η κινητικότητα των εργαζομένων, και η πιστωτική ασφυξία.

Όλα στη θέση τους. Μαζί και το Σαουδαραβικό Τζαμί των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών , αλλά και η γρίπη των γουρουνιών που θα χτυπήσει δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπως λένε τα καρτέλ επικοινωνίας .

O τρόμος, είναι το ιδεώδες μέσο για την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας, των «περιούσιων» ηγεμόνων του κόσμου. Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας .

Πρέπει να απαντήσουμε. Το χρωστάμε στους πριν από εμάς αλλά και στους επόμενους.

Το ερώτημα που έχουμε μπροστά μας , είναι το πώς θα αντισταθούμε καλύτερα στην παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων ,στις πολιτικές που προωθεί, και στους πολιτικούς που τις υπηρετούν.Πρέπει να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν.

Η πιο επαναστατική ιδέα σήμερα, είναι η Πατρίδα. Η εθνική ανεξαρτησία και η λαϊκή Κυριαρχία. Επομένως «μαύρο», σε κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα, που μιλάει για «οικουμενική διακυβέρνηση» και που υποστηρίζει τον αμερικανικό και νεοταξίτικο «νέο πατριωτισμό».

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δίνει μια ελπίδα.

Πάνω από 2 εκ. συμπολίτες μας, έκαναν το πρώτο βήμα αποδέσμευσης ,από τα κόμματα που καθοδηγούν, ο «αμερικανικός παράγων» και η Μπίλντερμπεργκ.

Αύριο μπορεί να γίνουν περισσότεροι.

Σκέφτομαι ,μια πολυσυλλεκτική και αμφίπλευρη πρωτοβουλία. με χαρακτηριστικά λαϊκού μετώπου. Ένα πλειοψηφικό αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας.

Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να
υποστηρίξουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τον βασικό μοχλό αφανισμού, του κέντρου του ελληνικού έθνους . Τη λαθρομετανάστευση. Την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων που σκοπό έχουν να μεταβάλουν τον εθνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Για να μην μας μετατρέψουν σε «λαό Μπένετον».

Χρειαζόμαστε, μια χώρα που θα είναι εθνικό κέντρο του απανταχού ελληνισμού. Χρειαζόμαστε, την αναγέννηση της εθνικής ιδέας και της ελληνοκεντρικής εκπαίδευσης.

Πρέπει να οργανώσουμε ,ένα Κίνημα κατά των παραχωρήσεων στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη. Ένα Κίνημα, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των «εμπόρων» και τη Νέα Τάξη.

Δεν είμαστε καταναλωτές και πρόβατα. Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό». Ναι στην Ελλάδα, ναι στην Κύπρο, ναι στη Μακεδονία, ναι στα δικαιώματα των Ελλήνων, στη βόρειο 'Ηπειρο, τον Καύκασο, την Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των περιουσιών των Ελλήνων από την Βόρειο Ήπειρο, τα Σκόπια, την Τουρκία, την Αμπχαζία, ως την Αυστραλία και την Αμερική.

Ένα κίνημα για τον μεγάλο ελληνισμό.

Να οργανώσουμε ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης. Για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Για να πληρώσουν τραπεζίτες. Επομένως, που θα επιβάλει την φορολόγηση των τόκων του δημόσιου χρέους και που θα κάνει πράξη το σύνθημα «Κάτω η Χούντα το τραπεζιτών».

Ένα κίνημα λαϊκό- πατριωτικό και αντί- Ολιγαρχικό που θα ακυρώσει την συνθήκη της Λισσαβώνας, που θεσμοποιεί την Ευρώπη των τραπεζιτών, και που θα αξιώσει να επιβληθεί πολιτικός έλεγχος, δηλαδή λαϊκός, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. . Που θα απαιτήσει το δικαίωμα των Κρατών , δηλαδή των λαών , να δανείζονται από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με ίσους όρους, με τις ιδιωτικές Τράπεζες. Γιατί το εκδοτικό προνόμιο ανήκει στους λαούς και όχι στους Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.

Ένα κίνημα κοινωνικής απελευθέρωσης ενάντια στα Καρτέλ και τις 80 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο.

Όχι στην ευρωπαϊκή ελίτ. Όχι στην ντόπια Ολιχαρχία. Όχι στη Χούντα των Τραπεζιτών και την Καρτελοκρατία. Όχι στον "περιούσιο λαό" και τα "υποπροϊόντα" του.
------------------
Ήρθε η ώρα οι αληθινοί πατριώτες να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για ένα όραμα, να ελευθερώσουμε επιτέλους την πατρίδα μας (τη μητέρα μας Ελλάδα) από τα δεσμά της υποτέλειας και της εξάρτησης τόσων χρόνων από ξένους και εγχώριους κατακτητές.Είμαι μαζί σου για να παλέψω με όλους και με όλα και δε λογαριάζω ούτε την ίδια μου τη ζωή μπροστά στην ελευθερία τη δική μου και της πατρίδας μου,είμαι σίγουρος για την τελική νίκη -γιατί οι εξελίξεις δείχνουν ότι ο τόπος χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε μία τέτοια πρωτοβουλία-,αλλά και σίγουρος να μην ήμουν πάλι θα αγωνιζόμουνα μέχρι τέλους.Σπύρο μου η διακύρηξή σου αυτή με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πραγματικά σήμερα μου "έφτιαξες" τη μέρα.Περιμένω να μου πεις τη μέρα και την ώρα της συνάντησης.
Χρήστος Παναγιωτόπουλος,
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
------------

Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή στον αγώνα! Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα σημεία των καιρών σαν να έχουμε μπροστά μας ένα νέο 1821, μία νέα Παλιγεννεσία. Αλλά αυτή τη φορά, μετά την απελευθέρωση, να μην διαπράξουμε τα σφάλματα του παρελθόντος - δηλαδή, να μην επιτρέψουμε στους "Κοτσαμπάσηδες" να αναλάβουν τα ηνία της χώρας. Είμαι βέβαιος για την τελική επικράτηση του Ελληνισμού, αλλά δυστυχώς, όχι και για την οριστική ήττα των "Κοτσαμπάσηδων"...

Φωτιά και Τσεκούρι στους Προσκυνημένους!
Άγγελος Μανσόλας

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ας δηλώσουμε όλοι συμμετέχοντες στη πατριωτική αυτή πρωτοβουλία και αεί παρόντες σε κάθε τέτοια κίνηση!
(του Σπύρου Χατζάρα- πηγή:deltio11.blogspot.com)

Λαθρομετανάστευση: Μύθοι και ανεδαφικοί ισχυρισμοί τις αριστεράς και η κατάρριψή τους.

ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΣΙΤΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ-ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Tις τελευταίες εβδομάδες έχουμε γίνει μάρτυρες συνεχών συζητήσεων και διαξιφισμών σχετικά με το καυτό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης:μετά τις Ευρωεκλογές,τα Μμε και τα κόμματα ανακάλυψαν ξαφνικά την...Αμερική,θίγοντας ένα θέμα που εμείς οι "ακραίοι" και "φασίστες" προβάλλουμε εδώ και μήνες (αν όχι χρόνια).Έτσι λοιπόν,βλέπουμε να παρελαύνουν στα κανάλια και τους ραδιοσταθμούς διάφοροι πολιτικοί,που άλλοτε προκαλλούν οίκτο με την ψηφοθηρική παρουσία τους (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ),άλλοτε κερδίζουν άνετα τις εντυπώσεις (ΛΑΟΣ) και άλλοτε κάνουν τον τηλεθεατή να θέλει να σπάσει την τηλεόραση μ'αυτά που ακούει (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,εξωκοινοβουλευτική αναρχοαριστερά).

Αυτοί οι τάχα αριστεροί ανθρωπιστές (όπως ο εικονιζόμενος...πορτιέρης του Εφετείου αριστερά!),νομίζουν ακόμα ότι βρίσκονται στην εποχή της ιδεολογικής παντοδυναμίας τους,που έκοβαν κι έραβαν χωρίς αντίπαλο στα Μμε:έτσι,συνεχίζουν να πλασάρουν το ίδιο κουτόχορτο,μόνο που αυτή τη φορά έχουν απέναντι τους ολόκληρο τον ελληνικό λαό,που έστω και αργά κατάλαβε το βρώμικο και ανθελληνικό ρόλο τους.

Τα "παιδιά" όμως,ΑΠΤΟΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!Βλέπετε,είναι πολλά τα λεφτά που έχουν επενδύσει διάφοροι καλοθελητές στην επιβολή του πολυπολιτισμού στη χώρα μας και κάποιοι πρέπει να δικαιολογήσουν τους παχυλούς μισθούς τους.Σ'αυτό το πλαίσιο λοιπόν,πετάνε ένα μάτσο κοτσάνες,στις οποίες εμείς απαντάμε:

-Οι λαθρομετανάστες είναι πρόσφυγες που έφυγαν από τις χώρες τους εξαιτίας των πολέμων που γίνονται εκεί και στους οποίους η Ελλάδα έχει συμμετοχή,άρα δε δικαιούται να ομιλεί!

Καταρχήν,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.Έπειτα,το παραμύθι ότι η Ελλάδα είναι "στρατοκρατική,ιμπεριαλιστική δύναμη" καταρρίπτεται ακόμα κι από ένα μικρό παιδί,ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΠ).

Αν λοιπόν κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να μας δημιουργήσουν...τύψεις σχετικά με τις μερικές εκατοντάδες στρατού που έχουμε εκεί επειδή μας το επιβάλλουν οι ΗΠΑ του φίλου τους Ομπάμα (αλήθεια,γιατί δε λένε τίποτα για τα χιλιάδες στρατεύματα που εξακολουθεί να στέλνει ο αγαπημένος των προοδευτικούληδων;Η Ελλάδα τους πείραξε;),απαντάμε ως εξής:ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

-Να δοθούν σπίτια και αξιοπρεπείς δουλειές σε όλους,με ταυτόχρονη νομιμοποίησή τους!

Από ανεδαφικές προτάσεις άλλο τίποτα,οι σαλονάτοι ψευτοαριστεροί των βόρειων προαστείων και των Φεράρι...εδώ ο ελληνικός λαός δεν έχει να φάει κι αυτοί μας ζητάνε να χτίσουμε σπίτια για τις ορδές των λαθραίων που έρχονται εδώ!Όταν όμως τίθεται το πολύ εύλογο ερώτημα "ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ",η απάντηση είναι ότι είμαστε ρατσιστές και ξενόφοβοι!!!Κι εδώ φτάνουμε στο επόμενο θολοκουλτουριάρικο παραμύθι:

-Οι Έλληνες είναι ρατσιστές,ξενόφοβοι,φασίστες και αφιλόξενοι,ενώ οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και άλλων περιοχών που αντιδρούν στη λαθρομετανάστευση...Χρυσαυγίτες!

Προφανώς,όσοι λένε τα παραπάνω δεν έχουν βγει από την πολυτελή βίλα τους στην Εκάλη για να δουν ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ,ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΘΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ,ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ),ΑΓΓΛΟΙ (ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ),ΓΕΡΜΑΝΟΙ (ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ) ΚΛΠ...ΒΛΕΠΕΤΕ,Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡ!

-Και οι Έλληνες πήγαν λαθραία μετανάστες στις ΗΠΑ και άλλες χώρες μετά τον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο!

Ανιστόρητοι αριστερούληδες,οι Έλληνες στη συντριπτική τους πλειοψηφία ταξίδεψαν ΝΟΜΙΜΑ προκειμένου να μεταναστεύσουν:ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΡΑΓΕ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΝΗΣΟ ΕΛΛΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ),ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ,ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Η΄ΑΠΕΥΛΑΥΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΨΕΥΔΟΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;

Και στη Γερμανία όμως,όσοι Έλληνες εργάτες πήγαν,το έκαναν μέσα στα αυστηρά πλαίσια αριθμού και ειδικοτήτων που θέσπισε το γερμανικό κράτος:ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΡΠΩΧΩΡΙ,ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΚΡΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΣΙΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ!

-Οι μετανάστες θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα για να πάνε στη Δυτική Ευρώπη,αλλά εμείς τους εμποδίζουμε.Γι'αυτό λοιπόν πρέπει να τους εφοδιάσουμε με όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να διακινούνται ελεύθερα!

Για μια ακόμη φορά,οι...κακοί της υπόθεσης βγαίνουν οι Έλληνες πολίτες,που όχι μόνο πρέπει ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ να στεγάζουν,να σιτίζουν και να δίνουν δουλειά στους "πρόσφυγες",ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ,ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΕΔΩ!!!Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!ΒΕΒΑΙΑ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΕΔΩ:ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΧ. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!

Είναι τόσο τραγελαφική η...ρητορική της "αριστεράς" που μπορούμε να γράφουμε με τις ώρες,ξεβρακώνοντάς τους...δεν χρειάζεται όμως,αφού το πετυχαίνουν μια χαρά μόνοι τους,με όσα ανεκδιήγητα λένε...

Υ.Γ.Προστέθηκε νέα δημοσκόπηση σχετικά με το αν πρέπει να γίνει ή όχι-και πού-τζαμί.

Υ.Γ.2.Αλήθεια,οι "σωτήρες" του πλανήτη Οικολόγοι πού εξαφανίστηκαν;;;Δεν άλλαξε τελικά η ατζέντα από "υπερπατριωτική" σε "πράσινη",όπως έλεγε ο Κεμάλ Τρεμόπουλος;Ή μήπως τους μάζεψαν γιατί κάθε παρουσία Καφετζόπουλου και σία στο γυαλί ισοδυναμεί με απώλεια χιλιάδων ψήφων;Ε ρε γέλια..!

Υ.Γ.3.Μπορείτε να δείτε το βίντεο:"ΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ".(Youtube)
(Απο hellas-orthodoxy.blogspot.com)

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ "ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ" ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Με τα καθεστωτικά μέσα να το κάνουν γαργάρα, ο αμερικανοεβραίος διαμεσολαβητής (ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ) Μάθιου Νίμιτς συναντιέται σήμερα στην Γενεύη με τους εκπροσώπους Αθήνας και Σκοπίων, Α. Βασιλάκη και Ζ. Ζολέφσκι στα πλαίσια νέου γύρου επαφών μεταξύ τον δύο πλευρών για το ζήτημα της ονομασίας. Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Νίμιτς θα επισκεφτεί τα Σκόπια στις 7 Ιουλίου και την επομένη στις 8 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη θα βρεθεί στην Αθήνα για δύο ημέρες, προκειμένου να διαπιστώσει τι είναι έτοιμη να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δυναμικές αντιδράσεις των Αλβανών. Διαδήλωση αύριο στα Σκόπια.

Σε διαδήλωση ενάντια στην αντιαλβανική πολιτική των Σκοπιανών καλεί ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Ένωσης Αλβανών" Μπ. Μαχμούτι τους αλβανούς των Σκοπίων. Ο Μαχμούτι -όπως επισημαίνουμε και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί- είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα πως τα Σκόπια πρέπει να ονομασοτούν "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και της Ανατολικής Αλβανίας". Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο.

πηγη ΣΤΟΧΟΣ

Σαν σήμερα: Η μάχη του Κιλκίς και η απελευθέρωση της πόλης


Η μάχη του Κιλκίς έγινε στις 19-21 ιουνίου του 1913 μεταξύ του Ελληνικού και του Βουλγαρικού στρατού, που είχε καταλάβει το Κιλκίς, σε ένα μέτωπο που κάλυπτε την περιοχή μεταξύ Αξιού και Γαλλικού από την Αξιούπολη μέχρι το Κιλκίς. Η μάχη αυτή, που ακολουθήθηκε από συνεχείς νίκες του Ελληνικού στρατού, έκρινε οριστικά την έκβαση του Β' Βαλκανικού πολέμου.

Την νύχτα 16-17 Ιουνίου 1913, ο Βουλγαρικός Στρατός επιτέθηκε ταυτόχρονα κατά των Σερβικών και Ελληνικών θέσεων. Η 2η Στρατιά επιτέθηκε αρχικά κατά των Ελληνικών προφυλακών στο Παγγαίο. Στις 17 Ιουνίου οι επιθέσεις επεκτάθηκαν προς Νιγρίτα και δυτικά της λίμνης Αρτζάνι. Την νύκτα 17-18 Ιουνίου η Βουλγαρική δύναμη (1250 ανδρών) που διέμενε στη Θεσσαλονίκη ως φιλοξενούμενη αιχμαλωτίσθηκε κατόπιν μάχης. Στις 18 Ιουνίου έφθασε στη Θεσσαλονίκη ο βασιλιάς Κωνσταντίνος με τον επιτελή του Ιωάννη Μεταξά και αναλαμβάνει την Διοίκηση των Ελληνικών Δυνάμεων.

Ο πόλεμος άρχισε ακήρυχτος

Στο νέο αυτό πόλεμο έμπαινε ο Ελληνικός στρατός με ακμαιότατες ηθικές δυνάμεις, φλεγόμενος από την επιθυμία να τιμωρήσει τους Βουλγάρους, για την προκλητικότητα και δολιότητά τους.
Ο Στρατηγός Ιβάνωφ, αφού απώθησε τις Ελληνικές προφυλακές, σχεδίαζε να αναλάβει στις 19 Ιουνίου γενική επίθεση προς Θεσσαλονίκη. Τον πρόλαβε όμως η επιθετική εξόρμηση ολόκληρου του ελληνικού το βράδυ της 19ης Ιουνίου και τον καθήλωσε σε άμυνα.
Οι Δυνάμεις του Ιβάνωφ ανέρχονταν σε 59 τάγματα πεζικού, 124 πυροβόλα και 7 ίλες ιππικού. Τα ισχυρότερα κέντρα αμύνης του ήταν το Κιλκίς και ο Λαχανάς από απόψεως αμυντικής οργανώσεως (από την 16 Οκτωβρίου 1912). Στο Κιλκίς διέθεσε μόνο 8 τάγματα, στον δε Λαχανά και εκατέρωθεν του Στρυμονικού 20 τάγματα. Οι υπόλοιπες δυνάμεις του κατανεμήθηκαν βορείως Λίμνης Αρτζάν, στις Σέρρες και από Παγγαίο μέχρι Ελευθερούπολη. Ειδικά στο μέτωπο Παγγαίου - Ελευθερούπολης διέθεσε 12 τάγματα τα οποία αχρηστεύθηκαν, γιατί τα καθήλωσε να φυλάγουν τις ακτές, προς απόκρουση ενδεχομένως αναβάσεως από την θάλασσα.
Το πρωί της 19ης Ιουνίου οι 2η, 4η, 5η και 3η Μεραρχίες ξεκίνησαν από την γραμμή Λητή - Μονόλοφος - Νέα Φιλαδέλφεια - Αγιονέρι με συγκλίνουσες κατευθύνσεις προς Κιλκίς. Οι 6η και 1η από Άσσηρο και Προφήτη προς Λαχανά.
Στο δεξιό πλευρό η 7η Μεραρχία από Αρέθουσα προς Νιγρίτα και στο αριστερό η 10η Μεραρχία από γέφυρα Γουμένιτσας επί του Αξιού προς λίμνη Αρτζάν.
Άρχιζε η μάχη Κιλκίς - Λαχανά με σύγχρονη επίθεση ολοκλήρου του Ελληνικού Στρατού. Γενικά μάχη επί μετώπου 80 χιλιομέτρων με 8 Μεραρχίες, συμπαρατεταγμένες, με κύρια ενέργεια προς Κιλκίς, διά τεσσάρων (4) Μεραρχιών.
Στις 8 το πρωί άρχισε η επαφή με τις Βουλγαρικές προφυλακές. Στις 10:00 η μάχη είχε αναπτυχθεί. Οι 4 Μεραρχίες προς Κιλκίς είχαν εμπλακεί σε σφοδρότατο αγώνα προ της προωθημένης αμυντικής τοποθεσίας των Βουλγάρων επί της γραμμής Πέρινθος - Μαυρονέρι - Νέο Γυναικόκαστρο. Η επίθεση διεξήγετο κάτω από πυκνότατο πυρ του Βουλγαρικού Πυροβολικού και πεζικού και μέσα στις πυρκαγιές των σπαρτών που άναψαν από τις εκρήξεις των Βουλγάρικων οβίδων. Δεξιά προς Λαχανά η 1η και 6η Μεραρχίες πλησίασαν τις βουλγαρικές θέσεις μετά το μεσημέρι και στις 3 το απόγευμα άρχισαν την επίθεσή τους.
Μέχρι το βράδυ η προωθημένη τοποθεσία του Κιλκίς είχε πέσει κατόπιν φονικού αγώνα και οι Βούλγαροι οπισθοχωρούσαν προς την κύρια τοποθεσία αντιστάσεώς τους γύρω από το Κιλκίς. Στον Λαχανά επίσης αποσύρονταν στην κύρια τοποθεσία τους Προφήτης Ηλίας - Παλιόκαστρο. Στο δεξιό πλευρό η 7η Μεραρχία είχε ανατρέψει την Βουλγαρική αντίσταση στο στενωπό Σκεπαστού και στο αριστερό η 10η ανέτρεψε τους Βουλγάρους προς Αρτζάν. Μεταξύ Κιλκίς και Αρτζάν η Ταξιαρχία Ιππικού επιτηρούσε το κενό.
Την επόμενη η μάχη ξανάρχισε. Όλη την ημέρα οι Μεραρχίες ενεπλάκησαν σε σκληρότατους αγώνες για να πλησιάσουν σε αποστάσεις εφόδου κατά της κύριας Βουλγαρικής τοποθεσίας. Τα πυρά των Βουλγάρων όμως ήσαν φονικότατα και το έδαφος τόσο ακάλυπτο, ώστε οι Ελληνικές δυνάμεις καθηλώθηκαν.

Η κρίση της μάχης επήλθε την επομένη 21η Ιουνίου με σειρά ορμητικών εφόδων διά της λόγχης. Η τοποθεσία του Κιλκίς έπεσε στις 11 το πρωί, του δε Λαχανά στις 4 το απόγευμα. Η 2α Βουλγαρική Στρατιά διασπάσθηκε και ένα μέρος της δυνάμεώς της τράπηκε προς Δοϊράνη ενώ το μεγαλύτερο μέρος της διέφυγε πανικόβλητο προς Σέρρες.
Η τριήμερη μάχη του Κιλκίς - Λαχανά στοίχισε στον Ελληνικό Στρατό 8.700 νεκρούς και τραυματίες πολύ βαρύ το τίμημα, έκρινε όμως ολόκληρη την πορεία του πολέμου. Οι Βούλγαροι τρόμαξαν, αιφνιδιάσθηκαν με την καθολική ήττα τους σε όλη την έκταση του πεδίου της μάχης, δεν κατόρθωσαν να συνέλθουν, το ηθικό τος κατέπεσε και υποχώρησαν βαθιά προς τα στενά της Κρέσνας.
Οι μεγάλες απώλειες που υπέστη ο Ελληνικός στρατός, οφείλονταν στην επικρατούσα αντίληψη ότι το πεζικό ήταν ικανό να πετύχει μόνο του, χωρίς ισχυρή προστασία του πυροβολικού, την εκπόρθηση μιας ισχυρά οργανωμένης εχθρικής τοποθεσίας. Στην μάχη Κιλκίς - Λαχανά λίγες περιπτώσεις οργανωμένης συνεργασίας Πεζικού - Πυροβολικού παρουσιάσθηκαν, όπως στον Λαχανά που πραγματικά η δράση του πυροβολικού οργανώθηκε σε στενή συνεργασία με την προσπέλαση του πεζικού. Στις περισσότερες φάσεις του αγώνα στο Κιλκίς το πεζικό επετίθετο ανεξάρτητα από την προχώρηση και κατάληψη θέσεων βολής από το πυροβολικό. Οι απώλειες υπήρξαν φοβερές. Παρ' όλες όμως τις απώλειες το πεζικό προχωρούσε σ' αυτό το ακάλυπτο έδαφος που δεν παρείχε ούτε ένα μέτρο απυρόβλητο. Προχωρούσε με τους Διοικητές Συνταγμάτων επικεφαλής με όλους τους αξιωματικούς στην πρώτη γραμμή, ατρόμητο, έφθανε στην απόσταση εφόδου και ορμούσε με την λόγχη, κύμα ακατάσχετο, ακαταγώνιστο. Εκεί η λόγχη νίκησε το πυρ!

Τι στρατός ήταν αυτός;

Ήταν ο στρατός που είχε δημιουργήσει η πνευματική τάξη της Ελλάδος. Καθηγητές, ποιητές, λογοτέχνες, με τον λόγο τους, με τα έργα τους, με την διδασκαλία τους είχαν ποτίσει το λαό, τη νεολαία με την Αγάπη προς την Πατρίδα.
Ο Εθνικός μας ποιητής, ο Κωστής Παλαμάς, στα αποκαλυπτήρια του Ηρώου του Κιλκίς, εξύμνησε την ηθική δύναμη του στρατού αυτού. Η Ελλάς στέκεται στα υψώματα του Κιλκίς και μιλάει σ' αυτούς που αγωνίστηκαν.
"Είμαι η πατρίδα. Μουσική στο διάβα μου τον αέρα δένει. Ριζώνω όπου σταθώ. Φως όπου πατώ σπέρνω, και μιας αλήθειας και μιας χάρης είμ' εγώ η μητέρα και ήρθα. Τον Ύμνο φέρνω".
Και ο Ύμνος της Πατρίδας, λέει ο ποιητής στη συνέχεια του λόγου του, είναι η ζωογόνος δύναμη του Γένους:
"Τον Ύμνο τον πολύφωνο και σάλπισμα κι' αηδόνι φέρνω, να πάει τη δόξα μας βαθιά κρυφά όπου καίει του Γένους η καρδιά".

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

I WANT MY MARBLES BACK!

http://krogias.blogspot.com/2009/06/i-want-my-marbles-back.html

Ας δείξουμε την δύναμή μας εμείς οι bloggers και σε κάτι διαφορετικό! Ας αναρτήσουμε όλοι το παρακάτω κείμενο και ας ζητήσουμε από όλους να το στείλουν προς πάσα κατεύθυνση!
ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΚΟΡΑΝΙ". Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ
ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΨΕΥΤΟΙΡΑΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΟΡΑΝΙ" ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΗ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ;Ευχολόγιο ήταν τελικά το «κοράνι», για το σκίσιμο του οποίου από αστυνομικό λίγο έλειψε να καεί η Αθήνα στα τέλη Μαΐου, όταν ύστερα από συλλαλητήριο οργισμένοι μουσουλμάνοι επιδόθηκαν σε καταστροφές αυτοκινήτων και καταστημάτων γύρω από την πλατεία Βικτωρίας. Η διαπίστωση έγινε από αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία απευθύνθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ταξίαρχος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που ανέλαβε να διεξάγει την Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) που διέταξε ο αττικάρχης, υποστράτηγος Γιάννης Ραχωβίτσας, μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού.Σύμφωνα λοιπόν με την γνωμάτευση αυτή, οι ειδικοί του υπουργείου που εξέτασαν τα σχισμένα έγγραφα που είχε παραδώσει ο ίδιος ο καταγγέλλων το περιστατικό Ιρακινός, αποφαίνονται ότι πρόκειται για ευχολόγιο, σημειώσεις δηλαδή με προσευχές και όχι για κείμενα από το κοράνι. Επισημαίνεται δε στη γνωμάτευση ότι ακόμα και εάν είναι ευχολόγιο, σύμφωνα με τη μουσουλμανική θρησκεία απαγορεύεται να το φέρουν οι πιστοί πάνω τους και ιδίως με τον τρόπο που το είχε ο καταγγέλλων (διπλωμένο και τυλιγμένο σε χαρτοπετσέτες), ενώ τονίζεται επίσης ότι απαγορεύεται να διαβάζεται εάν ο αναγνώστης δεν είναι τουλάχιστον ξυπόλητος.Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο συλλαλητήριο από νόμιμους και παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαΐου στην πλατεία Ομονοίας. Κατά τη διάρκεια της πορείας των περίπου χιλίων συγκεντρωμένων ομάδες αλλοδαπών επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, μάρμαρα, ξύλα και άλλα αντικείμενα και προκάλεσαν φθορές σε συνολικά 75 αυτοκίνητα, 5 καταστήματα και μία τράπεζα, σπάζοντας τα τζάμια. Ολα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία 27χρονου Ιρακινού ότι κατά τους ελέγχους αστυνομικών για ναρκωτικά σε θαμώνες της πλατείας Αγίου Νικολάου Αχαρνών αστυνομικός έσκισε το κοράνι που είχε μαζί του και μετά το ποδοπάτησε.

(Αναρτήθηκε στο adiakritos.blogspot.com)

Υποχωρεί η Club Med μετά απο την σκληρή αντίσταση των Χειμαριωτών

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2009

Να και κάτι χρήσιμο για τους μανδαρίνους του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών...

Υποχώρησε τελικά η Γαλλική Club Med απο το σχέδιο κατασκευής ξενοδοχειακών μονάδων σε καταπατημένη γη Ελλήνων Βορειοηπειρωτών μετά απο τις συνεχείς έντονες αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των Ελλήνων της περιοχής.

Απαντώντας σε επιστολές κατοίκων της περιοχής ο Φλορένς Λεγκώλ ,διευθυντής περιφερειακής ανάπτυξης της Club Mediterranee ξεκαθάρισε ότι " δεν υπάρχει κάποιο ενεργό προγραμμα για την δημιουργία ενός Club Med στην Αλβανία" , "το πρόγραμμα σταμάτησε λόγω της ύπαρξης εκρεμούντων θεμάτων και το θέμα της ιδιοκτησίας είναι ένα απο αυτά"..Έφτασε μάλιστα σε σημείο να πεί ότι "δεν υπάρχει πλεόν καμία ενεργή συμφωνία με την εταιρία Riviera και δεν γνωρίζουμε τη κατασκευάζεται αυτή την στιγμή στην εν λόγω περιοχή .Γιαυτό θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να στέλνετε email για ενα μη υπαρχον πρόγραμμα"!! , μετά απο το στενό μαρκάρισμα των συνελλήνων της Νίβιτσας.

.Την επικοινωνία αυτή επιβεβαίωσε κατόπιν και ο Κριστέλ Μπόντ ,εκπρόσωπος της Club Med διαλύωντας τις όποιες αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του γράμματος του Λεγκώλ.

Η επικοινωνία αυτή ακολούθησε την αρνητική απόφαση Αλβανικού δικαστηρίου στα Τίρανα εναντίον της προσφυγής που είχαν καταθέσει 129 οικογενειες Ελλήνων της περιοχής που διεκδικούσαν το δίκιο τους.Σύμφωνα με την Αλβανική Riviera η γή είναι δημόσια ! και μάλιστα οι προκλητικοί Αλβανοί αναφέρουν και 99ετή μίσθωση της (άγνωστο απο ποιόν και υπο ποιές συνθήκες μισθώθηκε..)

Η απόσυρση της Club Mediterranee απο την περιοχή αποτελεί ένα δυνατό χτύπημα στις απαράδεκτες πολιτικές καταπατήσεων του καθεστώτος Μπερίσα ο οποίος ήλπιζε να προσελκύσει ξένους επενδυτές (και κεφάλαια..) στα παράλια της Βορείου Ηπείρου κατα το κοινώς λεγόμενο "με ξένα κόλυβα"..


Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

"Αψυχολόγητη επίθεση με μολότοφ απο πιτσιρίκια στο Αίγιο"



"Ξημερωματα (03:15), στο αιγιο δυο ατομα ανηλικα τα οποια συνεληφθησαν αργοτερα υστερα απο αναζητησεις, πεταξαν δυο βομβες μολοτωφ στο κτηριο που στεγαζετε το αστ. τμημα, η ασφαλεια, η τροχαια και η αστ. υποδ/νση αιγιου...
η μια βομβα εσκασε στην εισοδο χωρις να προκαλεσει ζημιες και η αλλη δεν αναφλεγει.
και οι δυο δραστες ειναι γεννηθεις το1990 (α.ι. και θ.β.) και ειναι κατοικοι αιγιου.
που παμε ρε μαγκες αμα σε μια μικρη πολη γινονται αυτα απο παιδια που μολις τελειωσαν το σχολειο?
μηπως να πιασουμε τα βουνα να γλιτωσουν τα παιδια μας που ακομα δε καταλαβαινουν;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

πηγη ΤΡΟΚΤΙΚΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ''ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ''




ΡΙΓΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝΑ'' ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

To Πρόγραμμα των εκδηλώσεων Προμήθεια 2009!

Δημοσιεύθηκε από 12thespis στο Ιουνίου 14, 2009

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Προμηθείων 2009

Αφίσα Προμήθεια small

Παρασκευή 19 Ιουνίου

ώρα 17:30, Χώρος: Αρχαιολογικός τόπος ΔίονΑφή Προμηθεϊκού Πυρός
Τελετουργική Αφή του Προμηθεϊκού Πυρός από τις Ιέρειες στην Ιερή πόλη των Μακεδόνων Δίον. Παραλαβή του Πυρός από αθλητές.

ώρα 19:30, Χώρος: Άλσος Προμηθέως - Έλευση Προμηθεϊκού Πυρός
Τελετουργική έναρξη των εκδηλώσεων του τριημέρου με την έλευση του Προμηθεϊκού Πυρός από τους αθλητές.

ώρα 21:00, Απαγγελία Ποίησης: “Πεμπτουσία” απο τον Αλέξανδρο τον Αχαιό

Μελοποίηση Ορφικών Ύμνων
Μελωδός: Βασίλης Γαλανός.

ώρα 21:30, Φιλοσοφικό Συμπόσιο. Θέμα: Σοφιστές και Σοφιστική
Θα προηγηθούν εισηγήσεις επί του θέματος και θ’ ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή των παρευρισκομένων.
Εισηγητές: Γεώργιος Κλήμης – Καλλίμαχος, Ιστορικός, Πολιτισμολόγος
Στέφανος Κολέττας – Μέλανθος, Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός
Συντονισμός: Σεμέλη Τραυλού

ώρα 23:50, “BLACK ΜΠΕΕΕ…” Προβολή της κινηματογραφικής ταινίας του Θεόδωρου Μαραγκού.
Θ’ ακολουθήσει συζήτηση του σκηνοθέτη με το κοινό.

Σάββατο 20 Ιουνίου

ώρα 10:00, Β΄ Πανελλήνια Συνάντηση Φίλων της Επικούρειας Φιλοσοφίας

Θέμα: Επίκουρος και Πολιτική.

ώρα 13:30, ΠΑΙΑΝ, επικολυρική ποίηση της Γεωργίας Αλεξίου – Γοργούς με τη συνοδεία αυλού.

Απόγευμα, Διανομή του Κυκεώνα
(αρχαιοελληνικό έδεσμα μαγειρεμένο από ποικιλία δημητριακών).

ώρα 16:30, Δίον: Εκκίνηση Προμηθεϊκού Δρόμου 14,5 χλμ.
Προς τιμήν της Προμηθεϊκής και Ολύμπιας συνύπαρξης. Με αφετηρία το Δίον, η διαδρομή των αθλητών οδηγεί δια μέσου του ορεινού δρόμου και του Λιτόχωρου στο Άλσος Προμηθέως.

..ώρα 17:00, Δαφνοστέφανοι, επικολυρική ποίηση της Γεωργίας Αλεξίου – Γοργούς για το αρχαίο αθλητικό πνεύμα.

ώρα 17:30, Αθλητικά δρώμενα με την ελεύθερη συμμετοχή των παρευρισκομένων
Δρόμου (ανδρών, γυναικών και παίδων), Οπλιτοδρομίας (ανδρών). Στεφάνωση των νικητών με κότινο, δάφνη, κυπάρισσο.

ώρα 18:00, Αφίξεις των πρώτων αθλητών του Προμηθεϊκού Δρόμου
Τιμητική στεφάνωση με κότινο, απονομές χρυσών μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων.

ώρα 18:30, Επίδειξη αρχαίας ελληνικής πάλης

ώρα 18:45, Απονομή κυπέλων στους νικητές του Προμηθεϊκού Δρόμου

ώρα 19:00, Ωδές
Ερμηνεύει συνθέσεις του ο Αλέξανδρος ο Αχαιός (Αλέξανδρος Χάχαλης).

ώρα 19:20, Συναυλία του μουσικού σχήματος Δειπνοσοφιστές

ώρα 20:00, Ες Παγάν
Ερμηνεύει συνθέσεις του ο μουσικοσυνθέτης του “Ες Παγάν” Δημήτρης Πάνας. Συνοδεύει το μουσικό σχήμα Ανάσες (άσκαυλος, πλαγίαυλος, κρουστά).

ώρα 20:15, Συναυλία του μουσικού σχήματος Κάβειρος

ώρα 21:00, Ελαία ζείδωρος, Ελαία Αθηνά
Ερμηνεύει συνθέσεις του ο μουσικοσυνθέτης Δημήτριος Μιχάκης – Αλέξανδρος

ώρα 21:15, Χαιρετισμοί, Τιμώμενα πρόσωπα
Παρουσίαση: Σεμέλη Τραυλού.

ώρα 21:30, Έναρξη μυσταγωγικών δρώμενων υπό τον τίτλο:

“Προμηθεϊκόν Πυρ. Αείζωον και αεί υπάρχων”

ώρα 23:15, Βακχεύεστε!
Βακχική μουσική και διονυσιακός χορός με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων, ευωχία, έκσταση και ψυχική ανάταση. Μουσική: Ανάσες και Δημήτρης Πάνας.

Κυριακή 21 Ιουνίου

ώρα 9:00, Τελετή θερινού ηλιοστασίου

ώρα 10:30, Ονοματοδοσίες με το τυπικό της πατρώας παράδοσης

ώρα 11:30, Κοινό των Ελλήνων
Προτάσεις και ελεύθερη ανάπτυξη απόψεων περί των πεπραγμένων στον ελληνοπρεπή χώρο.

ώρα 14:00, Λήξη των Προμηθείων 2009

Χώρος εκδηλώσεων: Άλσος Προμηθέως, Όλυμπος

Διοργάνωση: Επιτροπή Προμηθείων 2009

Επιμέλεια διοργάνωσης: Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ