Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Απόπειρα ληστείας στη Γλυφάδα - Συνελήφθη ένας εκ των δραστών

Συνελήφθη στην Ηλιούπολη, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας εκ των δύο επίδοξων ληστών που νωρίτερα τραυμάτισαν στο πόδι φύλακα στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα [Βλέπε άρθρο] . Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και ανακρίνεται.

Λίγο μετά το αιματηρό επεισόδιο στις 8 το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας Ζ εντόπισαν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 47, δύο άτομα με κλεμμένη μοτοσικλέτα και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας πυροβόλησε μία φορά εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τον πυροβολισμό και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν, ενώ ο άλλος διέφυγε με τη μοτοσικλέτα και αναζητείται.

Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, ο συλληφθείς ομολόγησε τη συμμετοχή του στην απόπειρα ληστείας, ενώ αναγνωρίστηκε και απο τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, οι δύο κακοποιοί, αφού τραυμάτισαν στο μηρό τον φύλακα του σούπερ μάρκετ -και καθώς δεν βρήκαν χρήματα στα ταμεία- χτύπησαν με τις λαβές των πιστολιών τους τρεις υπαλλήλους τραυματίζοντάς τους ελαφρά, για να τους αναγκάσουν να τους πουν που είναι χρήματα.

Τελικά έφυγαν άπραγοι και επιβιβάστηκαν στην κλεμμένη μοτοσικλέτα, με την οποία απομακρύνθηκαν προς την πλευρά της Ηλιούπολης, όπου και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.


http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 697377.htm

"Μπήκαν να με κλέψουν και ήμουνα μέσα"


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"Το κακο εχει παραγινει.το τελευταιο δεκαημερο στα Ν. Πλαγια - Ν.Φλογητα Χαλκιδικης ''γυφτοι'', ''τσιγγανοι'';εχουν ξαφρισει μαγαζια και σπιτια.σημερα ανοιξαν στις 5 το απογευμα την πορτα του σπιτιου μου με θρασος και μπηκαν μεσα ευτυχως ειμασταν μεσα και εφυγαν γρηγορα λεγοντας οτι θελουν να νοικιασουν δωματιο... δεν ειχε την ιδια τυχη και το διπλανο διαμερισμα μπηκαν εκλεψαν το πορτοφολι της κυριας με 1600 ευρω και εφυγαν χωρις να τρεχει τιποτα.το ιδιο εχουν κάνει και σε μαγαζια κλεβοντας απο τα ηλ. παιχνιδια τα χρηματα που ειχαν μεσα.τι περιμενουν τα τρια αστυνομικα τμηματα Καλλικρατειας, Τριγλιας και Μουδανιων;;;ρωταω ο καημενος πολιτης;;;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Μασόνοι στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο

Στην Ημερίδα των Θεολόγων στη Λευκάδα ετέθη στον π. Γεώργιο Μεταλληνό το ζήτημα του βιβλίου Θρησκευτικών της Α΄ Λυκείου και ειδικότερα των ενοτήτων για τους Χιλιαστές και τους μασόνους. Ο σεβαστός π. Γεώργιος μας είπε τα εξής σημαντικά:
«Ένα βασικό μειονέκτημα του εκπαιδευτικού έργου είναι τα Αναλυτικά Προγράμματα που συντάσσονται στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Μας δίνουν μετά καλούπια και λένε σε μας τους συγγραφείς να ρίξουμε υλικό μέσα στα συγκεκριμένα καλούπια.
Σε εμένα λοιπόν και στον κ. Φίλια ανατέθηκε η συγγραφή του βιβλίου της Α΄ Λυκείου. Έπρεπε να γράψουμε και για τη θέση της Εκκλησίας απέναντι σε άλλα θρησκεύματα. Πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο οι Μασόνοι και οι Χιλιαστές μας έκαναν αγωγές. Ζητήσαμε ακρόαση από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Π.Ι.). Όταν πήγαμε να τους συναντήσουμε , ήταν 4 μέλη του Π.Ι. (η μία ήταν γυναίκα) , όχι οι θεολόγοι, μας είπαν ευθαρσώς: «Εμείς είμαστε μασόνοι». Ο πρόεδρος του Π.Ι. ήρθε σε δύσκολη θέση αλλά εγώ τους είπα «Αυτό με χαροποιεί» γιατί ξέραμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Τελικά γράψαμε τις ενότητες αναφέροντας αρχικά τη διδασκαλία των μασόνων και των χιλιαστών και μετά τις εγκυκλίους της Εκκλησίας για τις ομάδες αυτές.
Μετά από 2-3 χρόνια, μια μέρα μου τηλεφώνησε ο κ. Φίλιας και με ρώτησε αν είχα δει τη νέα ενότητα του βιβλίου της Α΄ Λυκείου. Το βιβλίο είχε αλλαχθεί και έγραφε τελείως διαφορετικά από αυτά που εμείς είχαμε γράψει. Κάποιοι δικοί μας έκαναν αλλαγές χωρίς να το ξέρουμε. Τότε ζητήσαμε την απόσυρση συνολικά του βιβλίου και τη συγγραφή άλλου από άλλους συγγραφείς. Αλλά αυτό δεν έγινε».


Εμείς έχουμε μερικές παρατηρήσεις να κάνουμε:

1.Η ομολογία μελών του Π.Ι. ότι είναι μασόνοι φανερώνει ξεκάθαρα γιατί τα βιβλία αποχριστιανίζονται. Πως μπορούμε να δεχόμαστε τα νέα βιβλία αδιαμαρτύρητα όταν ξέρουμε με βεβαιότητα ότι ανάμεσα στους υπεύθυνους για το περιεχόμενό τους υπάρχουν μασόνοι; Άλλωστε και ο π. Γεώργιος διερωτήθηκε αν και σήμερα υπάρχουν μασόνοι στο Π.Ι. και θεώρησε πως το γεγονός αυτό μπορεί να μας ερμηνεύσει γιατί το ΜτΘ πολεμείται.

2.Η ευθύνη για την αλλαγή της ενότητας για τους Χιλιαστές ανήκει στο Π.Ι. Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας αποκαλύψουν οι θεολόγοι του Π.Ι. το συγγραφέα της νέας ενότητας για τους Χιλιαστές. Σε κάθε περίπτωση είναι αντιδεοντολογικό και άδικο να αποδίδεται η νέα ενότητα στον π. Γεώργιο και τον κ. Φίλια (που τα ονόματά τους αναφέρονται ως συγγραφείς του βιβλίου) ενώ την ενότητα έχουν γράψει άλλοι. Επίσης είναι ψευδής η πληροφορία για δήθεν συμφωνία των συγγραφέων με τη νέα ενότητα για τους Χιλιαστές. Ούτε ενημερώθηκαν για την αλλαγή, ούτε πολύ περισσότερο συμφώνησαν με αυτήν.

3. Η νέα ενότητα για τους Χιλιαστές πρέπει να αποσυρθεί και να επανέλθει η παλαιότερη που είχαν γράψει οι συγγραφείς του βιβλίου. Δεν θα σταματήσουμε να επαναφέρουμε το θέμα συνεχώς μέχρι να γίνει η απόσυρση της συγκεκριμένης διδακτικής ενότητας.

"Η θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου είναι Τουρκική υφαλοκρηπίδα"‏

"Η θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου είναι Τουρκική υφαλοκρηπίδα"

Προκαλεί και πάλι το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών.

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών,σύμφωνα με τον τύπο της χώρας, δήλωσε,ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η θαλάσσια περιοχή στο Καστελόριζο είναι τουρκική υφαλοκρηπίδα:
«Οι περιοχές που δημοσιεύθηκαν στο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 16 Ιουλίου 2009, για τις οποίες δόθηκε άδεια για έρευνες από την κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ) με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, εμπίπτουν εξ ολοκλήρου στην υφαλοκρηπίδα της Τουρκίας στην... Ανατολική Μεσόγειο, όπου υπάρχουν αποκλειστικά δικαιώματα κυριαρχίας για την έρευνα φυσικών πηγών και την εξασφάλιση οφέλους από αυτές», δήλωσε. Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο αυτό, ο ΤΡΑΟ πραγματοποίησε μεταξύ 14 - 18 Νοεμβρίου 2008 δραστηριότητες γεωφυσικής έρευνας εντός των τομέων θαλάσσιας αρμοδιότητας της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο».
Ουσιαστικά, δηλαδή, από τουρκικής πλευράς επιχειρείται να αξιοποιηθεί ως προηγούμενο για έρευνες στην θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου η κίνηση εκεί, τον περασμένο Νοέμβριο, του νορβηγικών συμφερόντων πλοίου, Malene Ostervold, που είχε μισθώσει η Αγκυρα για να προβεί σε έρευνες.
Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ. επιχειρεί με τις χθεσινές δηλώσεις του να εμφανίσει εκείνη την υπόθεση ως τετελεσμένο που δικαιώνει τον ισχυρισμό της Αγκυρας ότι η συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή είναι τουρκική υφαλοκρηπίδα, «ξεχνώντας» ότι το νορβηγικό πλοίο αποχώρησε έπειτα από ελληνικό διάβημα προς το υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας.
Με τις συγκεκριμένες δηλώσεις η Τουρκία στέλνει μήνυμα και προς τη Λευκωσία, καθώς στις περιοχές της επίμαχης απόφασης συμπεριλαμβάνονται και τμήματα της ΑΟΖ Κύπρου. Επιβεβαιώνεται έτσι έμμεσα η εκτίμηση ότι τον Σεπτέμβριο, όταν θα αρχίσουν οι έρευνες από εταιρείες που έχουν συνάψει συμβόλαια με την κυπριακή κυβέρνηση, θα υπάρξει «θερμή» αντίδραση από την Τουρκία.
Διπλωματικές πηγές στην Αθήνα χαρακτήριζαν χθες «αναμενόμενη» την τοποθέτηση του εκπροσώπου του τουρκικού ΥΠ.ΕΞ., καθώς το θέμα της υφαλοκρηπίδας δεν έχει επιλυθεί.
Στο υπουργείο Εξωτερικών αναμένουν ότι ανάλογες κινήσεις θα γίνουν και το επόμενο διάστημα, ενώ θα εξελίσσεται η πορεία προς την αξιολόγηση της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας και θεωρούν ότι η ενημέρωση που έγινε προχθές στις Βρυξέλλες είναι πολύ χρήσιμη, καθώς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν επικαιροποιημένη εικόνα της κατάστασης και των ελληνικών θέσεων.


καθημερινή


Κοινό μέτωπο Βουλγαρίας-Τουρκίας;


Τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας 30 λεπτών είχαν εχθές το βράδυ ο νέος Βούλγαρος πρωθυπουργός Boyko Borisov με τον Τούρκο ομόλογό του Recep Tayyip Erdogan.

Ανάμεσα στα θέματα που θίχτηκαν ήταν φυσικά και το μέλλον του αγωγού Nabucco.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός συνεχάρη τον Βούλγαρο για τις κινήσεις του στα θέματα ενέργειας - τον πόλεμο δηλαδή που έχει κηρύξει σε όλα τα ρωσικά σχέδια αγωγών - και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο υπουργός Πολιτισμού της νέας βουλγαρικής κυβέρνησης είναι τουρκικής καταγωγής.

"Αυτός είναι ο δρόμος, στον οποίο μπορούμε να βαδίσουμε μαζί", ανέφερε ο Τούρκος πρωθυπουργός στον Βούλγαρο ομόλογό του.

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός άλλωστε, έχει πολλές φορές αναφερθεί στην πρόθεσή του να συνεργαστεί στενά με την Τουρκία και η συνεργασία τους αυτή να "αποτελέσει πρότυπο για τις χώρες της περιοχής".

Πηγή Πηγή

Προκλητική απόφαση Μπερίσα


Σύμφωνα με τον Αλβανικό τύπο ο Πρωθυπουργός της χώρας δεσμεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξαλειφθούν όλες οι ξενόφερτες τοπωνυμίες σε πόλεις ,χωριά και συνοικίες καθώς και στις πινακίδες των καταστημάτων και να αντικατασταθούν με αλβανικές.

Η απόφαση ελήφθη χθες όπου μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να στείλει τις προτάσεις της για τις νέες ονομασίες που θα είναι από τα ''αρχαία αλβανικά''.

Αφορμή γι' αυτή την απόφαση ήταν η απόρριψη από το Υπουργικό Συμβούλιο της Αλβανίας αίτησης για χορήγηση άδειας λειτουργίας ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου με την επωνυμία ''Logos''.

'Οπως γίνεται αντιληπτό στόχος του Μπερίσα δεν είναι άλλος από τις ελληνικές τοπωνυμίες στο Νότο της χώρας.

Μόνη αντίδραση μέχρι στιγμής είναι από τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών της χώρας, Πασκάλ Μίλο.Ο κ. Μίλο χαρακτήρισε γελοία την απόφαση Μπερίσα που θυμίζει το δικτατορικό καθεστώς Χότζα όπου εκατοντάδες χωριά είχαν αποκτήσει σοσιαλιστικές ονομασίες.

Από την Αθήνα με αγάπη


Με αφορμή την εικόνα ένα ενδιαφέρον προβληματάκι που βρήκα:
1) Στο βενζινάδικο: έιναι δωρεάν.
2) Στο φανάρι: ε να μην του δώσεις τίποτα ψιλά του κακομοίρη?




Πρόβλημα:
-Ας υποθέσουμε ότι σε ένα φανάρι κάθεται ένας Πακιστανός/Αφγανός/Μελαχρινός αλλοδαπός τελοσπάντων και καθαρίζει τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων...
-Ας υποθέσουμε επίσης ότι το φανάρι είναι για 1 λεπτό πράσινο και για 1 λεπτό κόκκινο.
-Τέλος ας πούμε ότι καθαρίζει ένα τζάμι σε κάθε κόκκινο φανάρι που έρχεται και πληρώνεται γι' αυτό με 0.50 ευρώ από τον οδηγό.
Πόσα λεφτά βγάζει το μήνα αν δουλεύει 8 ώρες τη μέρα/ 5 μέρες τη βδομάδα?

Λύση:
Σε μία ώρα έχουμε 30 φορές κόκκινο φανάρι. Άρα καθαρίζονται 30 τζάμια.
Οπότε το ωρομίσθιο του εργαζόμενου αυτού ανθρώπου είναι:

30*0.50=15 ευρώ/ώρα
Το ημερομίσθιο:
15*8=120 ευρώ/μέρα
Το βδομαδιάτικο:
120*5=600 ευρώ/βδομάδα
(Βαγγέλη εσύ που δουλεύεις στο βιβλιοπωλείο για 600 ευρώ το ΜΗΝΑ μ' ακούς?)
Τώρα αν πούμε ότι ο μήνας έχει 4 εβδομάδες (που παραπάνω έχει αλλά βγάλε σου λέω εγώ 2-3 μέρες με βροχή ή ο,τιδήποτε...) έχουμε:
600*4=2400 ευρώ το μηνιάτικο
Α! Και όλα μαύρα ε? Όχι φόροι και μαλακίες!!


Συμπεράσματα:
-Αν βγάζουν τόσα δεν είναι φτωχοί. Μάλλον αυτοί θα έπρεπε να σε πληρώνουν.
-Αν ανήκουν σε κύκλωμα που τους εκμεταλλεύεται τότε τα λεφτά σου πάνε στους δουλέμπορους.


Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Τον έσπασαν στο ξύλο!


Άγριο ξυλοδαρμό υπέστη ένας Έλληνας σε περιοχή της Νότιας Εύβοιας όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο αλλοδαπούς. Οι δράστες που είχαν κανονικό ανάστημα και κοντά μαύρα μαλλιά ύστερα από λογομαχία άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο άντρα και τον έκαναν τουλούμι στο ξύλο...
Άρχισαν να γρονθοκοπούν αυτόν στο σώμα και το κεφάλι με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε ο 29χρονος στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου μέχρι αυτή την στιγμή νοσηλεύεται

http://www.evianews.com/

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΑΡ.Φ. 401

...
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
..

ΔΙΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ "ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ '74" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ info@stoxos.gr




ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ..

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Αρχαία μακεδονική επιγραφή στην Αίγυπτο

Διαβάστε στο http://anopetra-eleos.blogspot.com/2009/07/blog-post_2114.html!

Η σημερινή θέση της Κυβέρνησης Καραμανλή για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ είναι «πλήρης συμμόρφωση, πλήρης ένταξη»... το πια ήταν η θέση των Σημίτη-Παπανδρέου και ποια θα είναι η θέση του Παπανδρέου αν ποτέ γίνει Πρωθυπουργός μας το αποκαλύπτουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι με δηλώσεις που τους έκανε ο Yorgo όταν είχε εξουσία:


Χουριέτ 23.11.2002:



Σύνοδος ΝΑΤΟ, Πράγα. Έλληνας (sic) Υπουργός Εξωτερικών:

(πηγή:http://dexiextrem.blogspot.com)

«Αγωνιζόμαστε για εσάς. Προσπαθούμε να πείσουμε Γερμανία, Γαλλία. Η Γερμανία είναι δύσκολη περίπτωση.»



Χθες βράδυ ο Παπανδρέου είπε σε μια ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων που συνάντησε στην ιστορική γέφυρα της Πράγας, κοντά στο Karl:



«Αγωνιζόμαστε να πάρουμε ημερομηνία (ΣΣ. έναρξης των συνομιλιών ένταξης) στην Κοπεγχάγη. Υπάρχουν όμως μερικά προβλήματα. Δεν σκέφτονται όλοι σαν εμάς. Ειδικά η Γερμανία είναι κάθετα αντίθετη. Η Γαλλία το ίδιο. Είναι πολύ σημαντικό να πειστεί η Γερμανία. Αν πειστεί αυτό θα γίνει εφικτό (ΣΣ. να πάρουν ημερομηνία έναρξης των συνομιλιών ένταξης).»



Στις δηλώσεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ» (δηλ. «πρέπει και εσείς να κάνετε έστω κάποιες παραχωρήσεις»)... δηλ. ουσιαστικά πρόκειται για «ΑΓΩΝΑ» ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ή ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ όπως αρέσκονται να λένε οι ΠΑΣΟΚΟΙ...



Οι δηλώσεις ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ή και αν δημοσιεύθηκαν και μου διαφεύγουν, σίγουρα δημοσιεύθηκαν μονόστηλο και θαμμένες


Και τέλος οι δηλώσεις ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...

Σήμερα οι απορίες είναι δύο


- πόσο απέχει το «full compliance, full accession» που λέει ο Καραμανλής δημόσια, από το «αγωνιζόμαστε να μπείτε» που έλεγε ο Yorgo;



- αν ο αγαπητός Yorgo ξαναδεί εξουσία (sic!) θα συνεχίσει ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ; Και θα συνεχίσει να αγωνίζεται να πειστούν οι κακοί Γερμανοί και οι Γάλλοι;



Οι αγώνες του μπαμπά δικαιώθηκαν τη δεκαετία του 80 και μας πήγαν μια δεκαετία πίσω...

οι αγώνες του Yorgo Jr. πότε θα δικαιωθούν και πόσες δεκαετίες πίσω θα μας πάνε;

Σκηνές απείρου κάλλους:"αντιρατσιστές" μάχονται υπέρ λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Χίου!!!

"ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ"!!!-ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Όπως μας πληροφορεί το in.gr (πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο),"επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο λιμάνι της Χίου, όταν διαδηλωτές, μέλη της Χιακής Επιτροπής Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και του ΠΑΜΕ, εμπόδισαν την είσοδο δυο λεωφορείων που μετέφεραν 60 παράνομους μετανάστες από το Κέντρο Κράτησης Μερσινίδιου Χίου στο πλοίο «Θεόφιλος».

Βλέποντας το βίντεο και παρατηρώντας ότι οι "υπέρμαχοι" των λαθρομεταναστών δεν είναι μόνο νεαροί,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΜΑΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:

-Για ποιο λόγο κάνουν τα πάντα προκειμένου να εμποδίσουν τη μεταφορά των λαθραίων;ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ;ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΓΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΙ;

-ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ Η΄ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ...

-ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ;ΣΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

-ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η...ΙΕΡΑ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ;

Για σκεφτείτε το λίγο... "
(πηγή:http://www.greekalert.com)
Όντως,για σκεφτείτε...Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδαμε μέλη του ΠΑΜΕ(ως γνωστόν κατευθυνόμενο απο το ΚΚΕ) να μάχονται με τον ίδιο ζήλο, για τη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου,ή για τα κατεχόμενα ή για οποιδήποτε φλέγον εθνικό θέμα;...ΠΟΤΈ!Ας το καταλάβουμε:Το ΚΚΕ είναι εξ'ορισμού διεθνιστικό κόμμα!Ποτέ δεν πρόκειτε να υποστηρίξει οτιδήποτε πατριωτικό!

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Γιασάρ Οζ: “Οταν έβαζα φωτιές στην Ελλάδα ήμουν καλός και τώρα με κλείνετε φυλακή;”


Με αφορμή την ένταση που υπάρχει στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας έγινε λόγος και για τις δασικές πυρκαγιές. Ο κ. Καλεντερίδης αποκάλυψε ότι στο παρελθόν το τουρκικό παρακράτος ασκούσε «πολιτική» βάζοντας φωτιές στην Ελλάδα:
«Είναι βέβαιο ότι μας έβαζαν φωτιές. Εχουμε μία ομολογία. Ο Γιασάρ Οζ ήταν μέλος τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης που ήταν συνάμα συμμορία της μαφίας. Στο εσωτερικό της Τουρκίας έκαναν δολοφονίες και χτυπήματα σε κουρδικούς στόχους. Κάποια στιγμή συνελήφθη με δέκα κιλά ηρωίνης. Νομίζω το 1997. Οταν τον έπιασαν οι αρχές ασφαλείας και τον οδηγούσαν στη φυλακή, βρίσκονταν αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί εκεί με τις κάμερές τους. Παρ’ όλο που του είχαν κλείσει το στόμα για να μη μιλήσει, εκείνος πρόλαβε και φώναξε: “Οταν έβαζα φωτιές στην Ελλάδα ήμουν καλός και τώρα με κλείνετε φυλακή;”.

Τότε είχα προτείνει η Ελλάδα να ζητήσει δικαστική συνδρομή από την Τουρκία, να πάει κάποιος δικός μας εισαγγελέας να ανακρίνει τον Γιασάρ Οζ και να ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Αν θυμάμαι καλά, σε πυρκαγιά στην Ικαρία είχαμε δεκατρείς νεκρούς και αυτό το ενδεχόμενο των εμπρησμών από τους Τούρκους παρακρατικούς έπρεπε οπωσδήποτε να εξεταστεί. Επίσης, δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Turkiye”, το 1995, όπου είχε μια τεράστια φωτογραφία από την πυρκαγιά στην Πεντέλη και έγραφε “Είδατε τι πάθατε;” Στην ουσία μας έστελναν μήνυμα ότι μας έκαψαν αυτοί».

Ασύμμετρες απειλές
Είχε δίκιο λοιπόν ο κ. Πολύδωρας, όταν το 2007 μιλούσε για «ασύμμετρες απειλές»;
«Αυτός ο όρος δεν στερείται βασιμότητας. Το 2007, όταν βρίσκονταν σε εξέλιξη οι φωτιές στην Πελοπόννησο και την Εύβοια, κάποιοι προσπάθησαν να κάψουν τον Υμηττό. Παράλληλα γίνονταν και παραπλανητικά τηλεφωνήματα στην Πυροσβεστική, με αναφορές για ανύπαρκτες πυρκαγιές, ώστε να την υποχρεώσουν να διασπείρει τις δυνάμεις της. Αυτό το γεγονός είναι χειροπιαστό. Τα τηλεφωνήματα στην Πυροσβεστική καταγράφονται και από τη στιγμή που η ανάκριση δεν κατάφερε να εντοπίσει από πού προέρχονταν, μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπήρχε ένα κέντρο που κατηύθυνε τις ενέργειες. Και μιλάμε για ένα κέντρο που είχε την τεχνογνωσία να κάνει μυστική δράση και να μην αφήνει ίχνη. Συνεπώς, υπήρχε ένα οργανωμένο σχέδιο – τουλάχιστον για την υπόθεση που αναφέραμε. Το σχέδιο εκπονήθηκε και ετέθη σε εφαρμογή είτε από κέντρο στην Ελλάδα, που θεωρεί το κράτος ως αντίπαλη οντότητα και προσπαθεί να το εξουθενώσει, είτε από μια ξένη χώρα».


Απόσπασμα συνέντευξης κ. Σάββα Καλεντερίδη στην Espresso

Στην Μαρίνα Νάουσας ... επιμένουν ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ

video
Βουλγαρικά και Σερβικά τραγούδια προωθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρίνας του Δήμου Ανθεμίων του Νομού Ημαθίας , με τις ευγενείς χορηγίες κι επευφημίες του πόντιου και Πασόκου Δήμαρχου κ.Σιδηρόπουλου Δημήτρη.
Όταν το κάναμε θέμα παρίσταναν τους ανήξερους...κι άρχισαν να μουρμουρίζουν παπαριές για τον Μεταξά και άλλα γνωστά βαρετά κλισέ των κομμουνιστών και των φιλοσκοπιανών. Τώρα ελπίζουμε να το χωνέψουν μερικοί "ανίδεοι" ή απλά ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ της τοπικής "αυτοδιοίκησης κι αυτοϊκανοποίησης" ότι στη Μαρίνα Ημαθίας ... κάνουν κουμάντο ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ με την επίβλεψη ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ και ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ του Πασόκου Δήμαρχου κ.Σιδηρόπουλου. Ο Δήμαρχος μπορεί να πληρώνεται για δήμαρχος αλλά τα του Δήμου του τα μαθαίνει μέσω του διαδικτύου. Για άλλη μία φορά οι "Μακεδόνες" Μαρίνας , κάτι που ακούγεται γελοίο όπως πχ οι Πελοποννήσιοι Σπάρτης ... αλλά επειδή οδεύουμε προς αναγνώριση "Μακεδονικού" έθνους ... η λέξη φυσικά έχει άλλο νόημα, βαδίζουν στα χνάρια των συλλόγων της Μελίτης Φλώρινας και του Λουτρακίου Πέλλας. Το επίτευγμα της Σκοπιανής προπαγάνδας είναι ότι η Μαρίνα Ημαθίας ΔΕΝ βρίσκεται στα σύνορα όπως τα άλλα δύο χωριά αλλά είναι στη ζώνη ευθύνης του νέου "αρχηγού" του Ουρανίου Τόξου. Ο φαλακρός χορευτής είναι ο χοροδιδάσκαλος κ.Σωτήρης Δούμος από τον Κοπανό Ημαθίας ο οποίος φροντίζει να εκβουλγαρίζει τα παιδικά τμήματα των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων στο πέρασμά του . Δήθεν γνώστης της "γνήσιας" τοπικής παράδοσης και με τη συμπαράσταση του μισού ψηφοδελτίου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ διδάσκει ξένα τραγούδια που ουδεμία σχέση έχουν με την τοπική παράδοση.
Η γνωστή ορχήστρα το "Μακεδονικό Μεράκι" , εξειδικευμένη σε Βουλγαρικά και Σερβικά ακούσματα, συνοδεύει όλες τις δράσεις του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ. Και πάλι τα video των ντόπιων ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά με διακριτικότητα, χωρίς ξεκάθαρα συνθήματα στα Σκοπιανά από τα μέλη του συλλόγου αλλά μόνο από τους Σκοπιανούς αναγνώστες του καναλιού στο YouTube . ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και γενικότερα η λέξη ΕΛΛΑΔΑ... διότι όπως προπαγανδίζουν οι Σκοπιανοί στους αγράμματους οπαδούς τους , οι "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" ήταν ΕΧΘΡΟΙ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ενώ οι Βούλγαροι Κομιτατζήδες ήταν οι σωτήρες τους.
Ο εκβουλγαρισμός ξεκινάει από τη μουσική και τους χορούς και συνεχίζει στις τοπικές ενδυμασίες οι οποίες σκόπιμα εισάγονται από τα Σκόπια κι επίσης δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τις ενδυμασίες των ντόπιων της περιοχής. Στην Μακεδονία, που λόγω της διάχυσης των πολιτιστικών στοιχείων δρα ασταμάτητα η Σκοπιανή προπαγάνδα με σκοπό τον "εθνοτικό προσηλυτισμό", το Ελληνικό κράτος απουσιάζει. Και απουσιάζει σκόπιμα ... ώστε να δικαιολογήσει την ΠΡΟ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ από τις ΗΠΑ , παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Οι ντόπιοι που ΞΕΡΟΥΝ να διαχωρίζουν την τοπική από την ξένη παράδοση είναι πλέον ελάχιστοι και υπερήλικες. Έτσι οποιοσδήποτε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ και ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ...παρουσιαστεί ως χοροδιδάσκαλος σε κάποιον πολιτιστικό σύλλογο, ειδικά αν ΔΕΝ ζητάει χρήματα επειδή πληρώνεται από τους Σκοπιανούς του εξωτερικού, τότε γίνεται ευπρόσδεκτος και τα παιδάκια γαλουχούνται με προπαγάνδα, μίσος και απέχθεια για την ίδια τους την πατρίδα. Ότι κάνουν κι οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι πέτυχαν να κάνουν νεαρούς στην Αθήνα να καίνε την Ελληνική Σημαία χωρίς λόγο.
Μην απορείτε λοιπόν με τη συμμετοχή κόσμου στα φιλοσκοπιανά πανηγύρια. Φτηνό σουβλάκι και αναψυκτικά θέλει ο λαός . Τα σκάνδαλα και οι OFF-SHORE των πολιτικών-αρχι-ληστών της Βουλής κάνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ στην ανθελληνική προπαγάνδα. Όταν η Ελλάδα σε ντροπιάζει ...γιατι να ΜΗΝ δοκιμάσεις και μία άλλη χώρα ... ως πατρίδα;
Άλλωστε χρόνια τώρα και μέσω ραδιοφώνου από την FYROM, εκπέμπεται Σκοπιανή Προπαγάνδα στην Ελληνική γλώσσα! Τουλάχιστον εδώ και 20 χρόνια, που εγώ θυμάμαι, μπορούσε κανείς να ακούσει στα Μεσαία (ΑΜ) Σκοπιανή Προπαγάνδα στην Ελληνική γλώσσα ΕΝΤΟΣ της Ελληνικής επικράτειας. Η ίδια προπαγάνδα χρησίμευε για να "διαμορφώνει" τη συνείδηση των Ελλήνων της FYROM , οι οποίοι ξεχνούν τα Ελληνικά και την καταγωγή τους , διότι για την Ελλάδα ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Την ίδια στιγμή , Έλληνες, θύματα προπαγάνδας πείθονται ότι μπορεί να ΜΗΝ είναι Έλληνες όπως λέει κι ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΣ Νίκος Δήμου, προπαγανδιστικά κείμενα του οποίου το ανεκδιήγητο Ελληνικό κράτος έχει εισάγει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
Ο φίλος του πράκτορα Αλαβάνου, ο Γκρούεφσκι...φρόντισε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ενός φιλέλληνα Σκοπιανού ιστορικού, του Βάσκο Γκλιγκόροφ (ή Γκλιγκορίεβιτς) την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει δώσει σε όλους τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ... έδρες Πανεπιστημίου και Πρυτανείες. Μέχρι και η Ρεπούση έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου με τους γνωστούς "νόμιμους" τρόπους !
Το Σκοπιανό καθεστώς που προστατεύουν οι "φίλοι μας" οι Αμερικάνοι, πρώτα έβαλε με το ζόρι, τον φιλέλληνα Βάσκο Γκλιγκόροφ σε ψυχιατρείο και του χορήγησε διάφορα φάρμακα με σκοπό να του δημιουργήσει ιστορικό τρελού και τώρα, λίγους μήνες μετά, αφού τον φυλάκισαν στο Τέτοβο...αναμένουμε με αγωνία την ημέρα που θα μάθουμε ότι ο "τρελός" που κατηγορήθηκε για "ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ" ... "αυτοκτόνησε αυθόρμητα" διότι αν είσαι αντι-καθεστωτικός ... συμβαίνουν αυτά. ΤΕΛΟΣ.-

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Καθημερινή δράση-ενημέρωση!



Φιλική προτροπή προς όλους τους έλληνες συμπατριώτες,η καθημερινή επίσκεψη στο blog:http://www.greekalert.com/Καθώς και την ανάγνωση της εφημερίδας "ΣΤΟΧΟΣ" κάθε Πέμπτη!Έλληνες, ας οργανωθούμε!

Ιός γρίπης και…καχυποψίας!

Την εντυπωσιακή αύξηση των γνώσεών μας στην ιατρική τη βιώνουμε σε καθημερινή βάση καθώς αυτό που ήταν χτες το...”θαύμα” μοιάζει να έγινε σχεδόν καθημερινή πλέον...ρουτίνα!
Την εντυπωσιακή δύναμη των ΜΜΕ αλλά και την «κατάχρησή» τους από ιδιώτες και θεσμικά κέντρα λήψης και εφαρμογής αποφάσεων τη βιώνουμε από λεπτό σε λεπτό καθώς οι ειδήσεις σε ατέρμονα ροή μας ενημερώνουν και συχνά μας….αναστατώνουν.
Η «είδηση» της νέας, θανατηφόρας και απειλητικής επιδημίας του H1N1 ενός μεταλλαγμένου ιού γρίπης (όπου εμπλέκονται χοίροι, πτηνά και…άνθρωποι) μας προέκυψε από την πρωτεύουσα του Μεξικού, διέσχισε την Υφήλιο, και ενημερώνοντας αναστάτωσε την παγκόσμια κοινή γνώμη με την πιθανότητα «να εξελιχθεί σε πανδημία επειδή μεταδίδεται μεταξύ ανθρώπων» όπως δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάργκαρετ Τσαν, η οποία ανέβασε το επίπεδο αλάρμ στο ύψιστο 5 και ο ΠΟΥ δηλώνει ότι «Ο ιός δεν έχει γίνει καλά κατανοητός και η κατάσταση εξελίσσεται ταχύτατα…». Στην Ελλάδα ήδη είδαν το φως της δημοσιότητας σχέδια διαχείρισης της επερχόμενης κρίσης (που μάλλον σχέδια ….πανικού θυμίζουν) με σχολεία να ΜΗΝ ανοίγουν τον Σεπτέμβριο, με ομαδικούς εμβολιαμσούς στο ΟΑΚΑ και το γήπεδο Καραϊσκάκη, με πιθανότητα να νοσήσουν οι μισοί Έλληνες και ίσως κρατικά κτίρια να σφραγίζονται, οι δημόσιες συγκεντρώσεις να απαγορεύονται και οι πολίτες – όπως μας δείχνουν τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης θυμίζοντάς μας ταινίες τρόμου – να κυκλοφορούν προληπτικά με μάσκες στην προσπάθεια περιορισμού του νέου ιού γρίπης που έχει σκοτώσει έναν μικρό αριθμό ατόμων σε παγκόσμιο επίπεδο ( η Ισπανική γρίπη σκότωσε 3-0 με 50 εκατομμύρια το 1918, η Ασιατική 2 εκατ. Το 1957 και η γρίπη του Χόνγκ Κόνγκ 1 εκατομμύριο το 1968).
Σίγουρα κάτι τρέχει με τον μεταλλαγμένο νέο φονικό ιό, αλλά ΔΕΝ μπορώ να διώξω από τη μνήμη μου το 2003 και εκείνη την ιστορία του SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο) απότοκο του ιού της γρίπης των πτηνών που αφού σκότωσε περίπου 700 συνανθρώπους μας και αναστάτωσε την Υφήλιο οδήγησε τελικά στην πλήρη κατανάλωση όλων των αποθεμάτων αντιγριπικών εμβολίων κάνοντας πιο πλούσιες μια –δυο φαρμακοβιομηχανίες και μετά…ξεχαστήκαμε!
Ο υπέρτατος βαθμός της καχυποψίας συνιστά παράνοια δηλαδή σαφή περίπτωση ψυχοπαθολογίας.
Υπήρχε και μια χρονική «σύμπτωση» της παγκόσμιας υστερίας με το SARS και τις επιχειρήσεις ανατροπής του Σαντάμ Χουσεϊν αλλά αυτό το αφήνω στην άκρη.
Στην προκείμενη περίπτωση υπάρχει μια άλλη «σύμπτωση» που μας μετέδωσαν τα ΜΜΕ με κοινωνικές εκρήξεις, μαζικές διαδηλώσεις και καταστροφικές επιθέσεις εργαζομένων που χάνουν τις δουλειές τους ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Οι «απαιτήσεις» ελέγχου της μετάδοσης της φονικής γρίπης, σύμφωνα με όσα ακούω στα Διεθνή ΜΜΕ, περιέχουν και την αποφυγή συμμετοχής σε μαζικές συγκεντρώσεις όπως σε γήπεδα αλλά και …διαδηλώσεις ενώ η προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου εμβολίου…ξεκίνησε.
Και αυτές τις «συμπτώσεις» τις αφήνω στην άκρη.
Απεύχομαι φυσικά την περίπτωση πανδημίας, αλλά διατηρώ και την καχυποψία μου σε μια εποχή όπου η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και μαζί της η γενικευμένη παράνοια απέναντι στους κατέχοντες την εξουσία βρίσκεται στο ζενίθ όχι μόνο στην Ελλάδα μας αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και ο νοών, νοείτω.
Εδώ που φτάσαμε ακόμη και τα πλέον αυτοελεγχόμενα άτομα οδηγούνται σε καχυποψία και παράνοια. Σίγουρα οι Υγειονομικές αρχές της χώρας μας της ΕΕ και άλλων χωρών οφείλουν να σκύψουν με περισσή προσοχή και σε αυτήν την νέα απειλή για την παγκόσμια υγεία και να δημιουργηθούν τα σχετικά σχέδια διαχείρισης μιας πιθανής τεράστιας κρίσης…
Βέβαια το να αγοράσουμε και να κάνουμε το «νέο εμβόλιο» πριν υπάρξει πλήρης διασφάλισης αποφυγής ΟΛΩΝ των πιθανών επιπλοκών φέρνει στο νου μου την περίπτωση θανάτου κάποιων νεοσύλλεκτων σε στρατόπεδο των ΗΠΑ που οδήγησε τον τότε Πρόεδρο Ford να διατάξει γενικό εμβολιασμό ο οποίος και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ άμεσα όταν διαπιστώθηκε ότι πεθαίνανε πολλά περισσότερα άτομα από τις νευρολογικές επιπλοκές του εμβολίου από όσα πεθαίνανε από τη γρίπη!!!
Με την ίδια σιγουριά θα έλεγα, χωρίς να γίνομαι προάγγελος κακών, ότι όπως έχουν ήδη προβλέψει ο Ιωάννης και ο ΠατροΚοσμάς ο Αιτωλός κάποια στιγμή θα πληρώσει η ανθρωπότητα τις αμετροέπειές της!..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Πηγή:http://www.greekalert.com/

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

ΙΟΥΛΙΟΣ 1974:Η δειλία του "Εθνάρχη" Κωνσταντίνου Καραμανλή,ο βρώμικος ρόλος του Κίσινγκερ και η διψασμένη για εξουσία αριστερά
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΦΟΡΝΤ,ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ,ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΟΣΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ";


Διαβάζοντας τα παρακάτω,η ΟΡΓΗ για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ,τον ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ και τελικά την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των πολιτικών που μας κυβερνούν,είναι έκδηλη:την ώρα που η Χούντα είχε καταρρεύσει και ερχόταν ως...σωτήρας ο άνθρωπος που επί 11 χρόνια ΖΟΥΣΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,οι Τούρκοι έβαζαν σε εφαρμογή το σχέδιο για δεύτερη εισβολή,που ήταν η ταφόπλακα στα όνειρα για αποχώρηση του τουρκικού στρατού απο την Κύπρο.Στην Ελλάδα,λαός και στρατός έχουν ξεσηκωθεί και ζητάνε στρατιωτική απάντηση.Ο μετέπειτα "Εθνάρχης" όμως,αποφαίνεται ότι "Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ"!!!

Όλα τα παραπάνω,είναι λίγο πολύ γνωστά:το παρασκήνιο όμως των διαπραγματεύσεων της εποχής,έρχεται τώρα στο προσκήνιο και φωτίζει την πολιτική Καραμανλή,τον φιλότουρκο ρόλο του Εβραιοαμερικάνου Κίσινγκερ και το παιχνίδι όλων αυτών σε βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού.Παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

ΟI ΔΙΑΛΟΓΟΙ

Ωρα: 29 Μαίου 1975, ώρα 9.30 π.μ.
Τοποθεσία: Οικία πρέσβη Φάϊαρστοουν στις Βρυξέλλες

Παραβρέθηκαν:
(Ελληνες): Πρωθυπουργός Καραμανλής, υπουργός Εξωτερικών Μπίτσιος, Πρέσβης Ιωάννης Τζούνης, πρέσβης Πέτρος Μολυβιάτης

(Αμερικανοί): Πρόεδρος Φόρντ, υπουργός Εξωτερικών Κίσινγκερ, στρατηγός Σκόουκροφτ, βοηθός υπουργός Εξωτερικών Χάρτμαν

Καραμανλής: Επιτρέψετέ μου να αρχίσω μιλώντας για την πρόσφατη ιστορία. Πριν επανέλθω στην εξουσία, έγινε το πραξικόπημα της χούντας στην Κύπρο. Εδιωξαν τον Μακάριο. Οι Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι έδρασαν ως εγγυήτρια δύναμη, κάτι που τους έδωσε, όπως είπαν, το δικαίωμα να επαναφέρουν τη νόμιμη κύβέρνηση και να προστατεύσουν τον τουρκοκυπριακό πληθυσμό. Η εγγύηση, όπως συμπεριλαμβάνεται στις Συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου, προνοεί την επαναφορά της νομιμότητας και την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας. Η νομιμότητα επανήλθε σε τρεις ημέρες μετά την εισβολή. Επέστρεψα και ανέλαβα την κυβέρνηση της Ελλάδας και ο Κληρίδης ανέλαβε στην Λευκωσία. Μετά από αυτά δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμένουν στην Κύπρο. Επιτεύχθηκε ο στόχος τους ως εγγυητές. Αλλά βρίσκονται ακόμα εκεί. Μερικές εβδομάδες μετά, κατέλαβαν το 40% του νησιού. Θυμάμαι εκείνες τις ημέρες πολύ καλά, επειδή ο υπουργός σας των Εξωτερικών με ξύπνησε στις 4 το πρωί. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την δεύτερη τουρκική κίνηση. Δεν κατασκευάζει κανείς στρατηγικούς σχεδιασμούς σε μία νύχτα. Η στρατιωτική επιχείρηση πρέπει να είχε σχεδιαστεί εδώ και καιρό. Η κατοχή του 49% του νησιού έγινε με βάση το στρατιωτκό σχέδιο γνωστό με το όνομα ΑΤΤΙΛΑΣ. Αυτό δείχνει προμελέτη. Αυτή η κίνηση δημιούργησε 250 χιλιάδες πρόσφυγες. Μπορείτε να πείτε πως δεν είναι μεγάλος ο αριθμός, αλλά όλος ο πληθυσμός του νησιού είναι μισό εκατομμύριο. Επίσης κατέλαβαν το 40%, που αποτελεί την μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική περιοχή. Στις 14 Αυγούστου αντιμετώπισα εκρήξεις στον στρατό και ανάμεσα στο λαό. Πήγα στην έδρα των Ενόπλων Δυνάμεων και απαίτησαν δράση. Υπήρχε πίεση για κήρυξη πολέμου. Ηταν φυσικό όλοι να νοιώθουν ότι ρεζιλεύτηκαν.Αλλά, επέλεξα την μή δημοφιλή απόφαση να πω στον λαό να παραμείνει ψύχραιμος και να με εμπιστευθεί. Είπα ότι θα δεχθούμε βοήθεια από τους φίλους μας για να βρούμε λύση. Εκείνη την δραματική στιγμή είχα τρεις επιλογές: Πρώτον, να οδηγηθώ σε πόλεμο, δεύτερον, να αποχωρήσω για μία ακόμη φορά από την πολιτική, και τρίτον να αποχωρήσω από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Επέλεξα την τρίτη επιλογή ως την λιγότερο επώδυνη. Αυτή είναι η ιστορία της Κύπρου. Είναι δύσκολο να αποδείξεις κάτι που είναι αυταπόδεικτο, αλλά οι Τούρκοι έκαναν λάθος. Οι Ελληνες έδειξαν μετριοπάθεια παρά τα όσα συνέβησαν. Ακόμα δείχνουμε μετριοπάθεια. Για μεγάλο διάστημα οι Τούρκοι ζητούσαν γεωγραφική ομοσπονδικαή λύση. Σύμφωνα με την δική μας γνώμη έπρεπε να επιστρέψουμε στις Συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου, αλλά αποδεχθήκαμε γεωγραφική ομοσπονδία με δύο όρους: Πρώτον, η περιοχή που ελέγχεται από τους Τούρκους να έχει σχέση με το ποσοστό του πληθυσμού (των Τουρκοκυπρίων) και δεύτερον, η λύση να επιτρέπει την επιστροφή των προσφύγων. Αυτή θα ήταν μία έντιμη και λογική λύση, αλλά οι Τούρκοι συνεχίζουν να μας προσφέρουν το fait accompli. Τι πρέπει να κάνουμε;

Πρόεδρος: Νομίζουμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε υπό την προϋπόθεση των γεγονότων, ως έχουν.

Καραμανλής: Πριν σχολιάσετε, επιτρέψτε μου να τελειώσω. Εκτός την Κύπρο, έχουμε και τα προβλήματα στο Αιγαίο. Υποστηρίζουμε το status quo, το οποίο υπάρχει από το 1913. Αλλά οι Τούρκοι συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα με την ηπειρωτική υφαλοκρηπίδα, με τους αεροδιαδρόμους, και στην πραγματικότητα θέλουν να χωρίσουν το Αιγαίο Πέλαγος. Αυτό σημαίνει ότι πολλά από τα δικά μας νησιά θα βρίσκονται στην τουρκική θάλασσα. Προτείναμε να παραπέμψουμε το θέμα στο Διεθνές Δικαστήριο, αλλά οι Τούρκοι, παρά το γεγονός ότι το αποδέχονται ως θέμα αρχής, αρνήθηκαν στην Ρώμη να παρουσιάσουν τα έγγραφα με τα οποία θα παραπέμπαμε το θέμα στο Διεθνές Δκαστήριο. Πρέπει να σας πω ότι εάν όλα αυτά τα θέματα δεν επιλυθούν και παραταθούν, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πόλεμο και αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί. Και στις δύο χώρες, τα νεύρα είναι στα ύψη και θα ήταν ντροπή να ξεσπούσε πόλεμο κάτω από την μύτη των συμμάχων. Εκανα και θα συνεχίσω να πράττω ότι μπορώ για να αποφευχθεί ο πόλεμος αλλά χρειάζεται να επιστρέψουμε σε περιεκτική προσέγγιση, η οποία θα συνεισφέρει στην αποφυγή του κινδύνου. Δεν μπορώ, και δεν θα υποδείξω πως μπορείτε να βοηθήσετε. Είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας.

Πρόεδρος: Τα δύο πιό σημαντικά προβλήματα είναι η Κύπρος και το Αιγαίο. Θέλουμε να συνεισφέρουμε για την επίλυση αυτών των προβλημάτων. Αισθανόμαστε ότι κάποιες εξελίξεις στην περιοχή είναι ατυχείς για το ΝΑΤΟ και δημιούργησαν τρομερά προβλήματα στις Ην. Πολιτείες. Κάτι πρέπει να γίνει. Εχουμε αντανάκλαση αυτών (των προβλημάτων) στο Κογκρέσο. Η βοήθεια προς την Τουρκία έχει περικοπεί. Αισθανόμαστε ότι αυτή η κίνηση είναι επιζήμια για την επιρροή μας προς τους Τούρκους και για την ικανότητα μας να επιτύχουμε υποχωρήσεις από την Τουρκία. Μπορέσαμε να αλλάξουμε την απόφαση στην Γερουσία και είναι πιθανό να αλλάξουμε τις απόψεις και στην Βουλή.Αισθάνομαι ότι εάν το Κογκρέσο διατηρήσει τους περιορισμούς (εννοεί το εμπάργκο όπλων), η επιρροή μας θα είναι ελάχιστη.Γι’ αυτό, είχαμε πολλές διαβουλεύσεις με τους βουλευτές. Τους είπαμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να καθαρίσουμε αυτή την πυώδη και μή υγιή κατάσταση στο ΝΑΤΟ. Τους εξηγήσαμε πόσο βλαπτικό είναι εάν δεν γίνει κάτι, και ότι φτάνουμε την στιγμή που οι τουρκικές αρχές ίσως κλείσουν τις αμερικανικές βάσεις, κάτι που θα βλάψει την άμυνά μας. Είπαμε ότι είναι η ώρα για το Κογκρέσο να δράσει. Και το γρηγορότερο το καλύτερο. Είμαστε ενθαρρυμένοι με τις συνομιλίες που διεξάγουν οι δύο κοινότητες στη Βιέννη, και ελπίζουμε ότι θα επιτευχθεί πρόοδος. Αλλά πρέπει να πω ότι η επιρροή μας μειώνεται όσο παραμένει σε ισχύ το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

Κίσινγκερ: Μπορώ να προσθέσω μία λέξη, κύριε Πρόεδρε, όσον αφορά την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία. Αυτή είναι η εκτίμησή μου για το εσωτερικό πρόβλημα. Ο Τσακλαγιαγκίλ επιθυμεί διευθέτηση. Ο Ντεμιρέλ, βασικά επιθυμεί λύση, αλλά φοβάται πάρα πολύ ότι ο Ερμπακάν θα σπάσει τον συνασπισμό του εάν προχωρήσει προς την λύση. Είπα στον Πρόεδρο, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι είμαι έτοιμος να σχηματίσω κυβέρνηση στην Τουρκία επειδή μίλησα με όλους τους πολιτικούς. Είδα τους ηγέτες όλων των κομμάτων και τους ειπα ότι τώρα είναι η ώρα να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα. Το κλειδί είναι ο Ετσεβίτ. Εάν αυτός και εσείς είσαστε οι πρωθυπουργοί και είχατε ασχοληθεί με το πρόβλημα, είμαι πεπεισμένος ότι θα είχε διευθετηθεί.Στην αντιπολίτευση, ο Ετσεβίτ, θα χρησιμοποιήσει αυτό το θέμα και θα προσπαθήσει να σπάσει τον συνασπισμό. Του μίλησα όταν ήμουν στην Αγκυρα. Τον γνωρίζω καλά. Ηταν μαθητής μου.

Καραμανλής: Γι’ αυτό εμείς οι Ελληνες είχαμε υποψιαστεί ότι είσασταν φιλότουρκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:" http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5192" εδώ και "http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=5233"
εδώ!
Πηγή:hellas-orthodoxy.blogspot.com (http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/1974.html)

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Επιστολές – Συνεργασίες: Η οντολογική καταγωγή του εθνικισμού

«Η ιδέα του έθνους και του τελείου ανθρώπου στοχεύει στην επιστροφή στον κόσμο του αιωνίου όντος» – Η λέξη εθνικισμός είναι σύνολο συγκεκριμένων σημείων, αφηρημένων συμβόλων και πολλαπλών εννοιών. Το πρώτο γενεσιουργό συγκεκριμένο σημείο του εθνικισμού είναι το σημείο αναφοράς. Το σημείο αναφοράς-που μπορεί να είναι το έδαφος, η γλώσσα ,το αίμα, κάτι φυσικό, νοητικό ή ανθρώπινο-καταδεικνύει ότι το ήθος του εθνικισμού είναι οντολογικά αυθύπαρκτο. Αρκεί να σκεφθούμε ότι όλες οι θρησκείες και οι πολιτισμοί θέλησαν να στηριχθούν σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να αναπτυχθούν. Η εθνικιστική πατρίδα είναι προαιώνια οντολογική σύλληψη και καταδεικνύει ότι αυτός ο κόσμος σαν οντικό δώρο δόθηκε από κάποιους, αναπτύχθηκε από χρυσούς νοητικά ανθρώπους οι οποίοι όταν τελειώσουν την αποστολή τους θα προχωρήσουν σε μία άλλη νέα σύνθεση των δυνάμεών τους.

Άρα ο κόσμος ως σύνολο αιωνίων δυνάμεων και ενεργειών είναι η πρώτη αφηρημένη πατρίδα, δώρο ανωτέρων οντοτήτων με σκοπό την ανθρώπινη πολυσχιδή ανάπτυξη. Οι πατέρες προσωκρατικοί ωραία ανέπτυξαν την φύση -πατρίδα, δείχνοντας ότι όταν έχεις σημείο αναφοράς τη φύση-πατρίδα, τότε γίνεσαι πρόσωπο, αντλείς δυνάμεις και κατανοείς το οντικό σχέδιο των πολλαπλών κόσμων και ενεργειών, λαμβάνοντας και εσύ ενεργό ρόλο. Φωτίζεσαι και συμμετέχεις ενεργά και στην διαμόρφωση του παρόντος κόσμου και όσων άλλων οντικών σχεδίων έρχονται.

Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν η ιδέα του όλου που υπόκειται σε αρχές αιτιότητας και σκοπού είναι η νοητική ναυαρχίδα του αυθύπαρκτου εθνικισμού. Ο εθνικισμός είναι η αγάπη στο ήδη υπάρχον όλον που έχει και υπηρετεί αιώνιες οντικές αρχές. Ο Πλάτων έδωσε σε αυτές τις αρχές το προσωνύμιο αρετές. Η δικαιοσύνη, η σωφροσύνη, η σοφία και η ανδρεία δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι τέλειοι τρόποι σύμφωνα με τους οποίους κατανέμονται οι οντικές δυνάμεις που δημιουργούν τους κόσμους, ένας από τους οποίους είναι ο δικός μας. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η σύλληψη του όλου ως φύση και κόσμος είναι ο πρώτος αρχέγονος εθνικισμός, είναι η ιδεολογία που για πρώτη φορά κάνει τη γη κοινή πατρίδα κάτω όμως από κοινές αρετές και ιδανικά προκειμένου -σύμφωνα και με τον Ηράκλειτο-όλοι κάτω από τον κοινό χρυσό λόγο των πρώτων χρυσών ανθρώπων να προχωρήσουν στην ενδελέχεια αυτού του κόσμου.

H ενδελέχεια αυτού του κόσμου έχει περιγραφεί από τον Αριστοτέλη αλλά και τους Στωϊκούς και δεν είναι άλλη από την επιστροφή στο πρώτο οντικό και αΐδιο Αγαθό.

Ο ουσιαστικός εθνικισμός βιώθηκε με διαφορετικό τρόπο στην Σπάρτη και Αθήνα. Ουσιαστικά οι δύο αθάνατες Ελληνικές πόλεις πραγματοποίησαν, καλλίτερα υποστασιοποίησαν, την αφηρημένη οντολογία του εθνικισμού. Συμβολοποίησαν πραγματικά τη φύση στις πόλεις -κράτη-σύμβολα της κοινής φύσης ,της απορροής του Αγαθού- αποδεικνύοντας ότι μπορούμε σαν άνθρωποι να γίνουμε ένα μπροστά στο αιώνιο. Με αυτό τον τρόπο ο ένας Άνθρωπος ολοκληρώνει την σκοποθεσία αυτής της λογικής κοσμικής διάστασης και είναι έτοιμος για την επομένη διάσταση του υπερανθρώπου πριν την οντική αποκατάσταση.

Ο Σπαρτιάτης της ιδανικής Σπαρτιατικής κοινωνίας της τεσσαρακοστής Ολυμπιάδας ως αφηρημένη διαίσθηση της οντικής τελειότητας, και ο Αθηναίος του χρυσού αιώνος ως συγκεκριμένη νοητική ανάλυση αυτής της τελειότητας αποτελούν το δεύτερο πρότυπο του υπερανθρώπου. Αν σκεφθούμε ότι το πρώτο πρότυπο ήταν το μυθολογικό αντίστοιχο μέσα από τον ημίθεο Ηρακλή, και γενικά τους ημιθέους ,το οποίο και προετοίμασε το έδαφος στους λογικούς υπερανθρώπους, θα καταλάβουμε ότι το έθνος ένωσε ανθρώπους κάτω από αιώνια και βαθύτατη εσωτερική ενότητα παρασκευάζοντας οντικώς αιώνια πράγματα. Τον Αιώνιο άνθρωπο, την αιώνια πορεία, την αιώνια διαδοχή των οντικών κόσμων, μέσα από μία βαθύτατη αυτογνωσία.

Όμως έπρεπε να επισυμβεί η δεύτερη πτώση. Αν η πρώτη ήταν από τον κόσμο των Ιδεών προς τη φύση, η δεύτερη ήταν από τη φύση προς την οργανωμένη πολιτεία. Οι άνθρωποι δεν διέκριναν ότι η ιδέα του έθνους και του τελείου ανθρώπου στοχεύει στην επιστροφή στον κόσμο του αιωνίου όντος, εκεί όπου ο Διόνυσος, αυτή η αιώνια αιτία της αυτογνωσίας ηρεμεί. Οι άνθρωποι ξέχασαν τις οντικές ρίζες της εθνικής πολιτείας, μαζοποιήθηκαν, και μέσα από τη θεώρηση της πολιτείας ως διαρκές σήμερα χωρίς σκοπό και ενδελεχές αύριο προσπαθούν απλά να περνούν καλά διασκεδάζοντας το γεγονός της κοινότητας. Η κοινότητα για αυτούς δεν είναι παραγωγή του ανωτέρου ως έννοια που βγαίνει από πολλά κοινά πρόσωπα, αλλά μία απλή συνύπαρξη και τίποτε άλλο.

Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ξαφνικά η έννοια του εθνικισμού έγινε τόσο μισητή. «Δυστυχώς» οι εθνικιστές είναι δένδρα με καρπούς στη γη και με ρίζες στο οντικό χρυσό γένος. «Δυστυχώς» οι εθνικιστές καλούν τους ανθρώπους στη μεγάλη επιστροφή διά του Ελληνικού δρόμου. Στη χώρα του Ήλιου, στα Ηλύσια πεδία, στη Σωκρατική ερρίβολον Φθίαν. «Δυστυχώς» οι εθνικιστές είμαστε η συνέχεια.

Κοιτάξτε την πορεία του «επιστημονικού σοσιαλισμού». Από το μαρξιστικό προλεταριάτο και την απόρριψη των διανοουμένων φθάσαμε στην αλθουσιανή τροποποίηση του μαρξισμού και σήμερα πιά όλοι οι καλοί χωράνε στα ορφανά του Μαρξ. Κυρίως όμως παρατηρείστε το εξής: Το μαρξιστικό σύστημα έκοψε τις οντικές ρίζες και η κοινότητα των απανταχού αριστερών μέσα από όλες τις ιστορικές μεταλλάξεις είναι μόνο ένα μαζικό συνονθύλευμα χωρίς σκοπό και οντικό προορισμό. Ενάντια στην ανθρώπινη αφροσύνη οι μυστικές δυνάμεις του όντος προχωρούν. Οι λίγοι είναι φορείς. Μακάριοι ας είναι.

πηγή:www.xrushaugh.org

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

"Μετακόμισα σχετικά ψηλά.

Παρατηρούσα έναν ορατό τεράστιο όγκο μακρυά στη θάλασσα, που μου κίνησε την περιέργεια. Έβαλα κάτω ένα χάρτη. Αναγνώρισα την Αίγινα, λίγο πιο πίσω δεξιά το Αγκίστρι και από πίσω την Πελοπόννησο!!!

Τόσα χρόνια ζωής, ούτε στο ελάχιστο δεν είχα την αντίληψη του λίγο μακρύτερου περιβάλλοντος. Κι όπου το λέω πως βλέπω Πελλοπόνησο, με κοιτούν έκπληκτοι. Έτσι είναι. Η νεορωμαίικη παιδεία κάνει το παν ώστε μεγαλώνοντας να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ μικρότερο απ’ ότι είναι. Προκειμένου να σου επισημαίνουν συνέχεια πως η αντίληψή σου είναι περιορισμένων δυνατοτήτων οπότε πάρτα όπως σου τα διδάσκω και μη ψάχνεις, δε μπορείς. Είναι τα πάντα δυσθεώρητα. Ο άνθρωπος, η Γή, το ηλιακό σύστημα, το Συν-παν, ο θεός… Το πως είναι δυνατό οι ίδιοι που διδάσκουν το δυσθεώρητο του θεού να διδάσκουν τα πάντα για το θεό με τέτοια σιγουριά σα να κατέχουν μία πλήρη αντίληψη γύρω από το τι είναι και το τι δεν είναι ένας θεός πατέρας παντοκράτορας, είναι άλλο καπέλο και αντικείμενο ψυχιατρικής μελέτης.

Ξέφυγα πάλι. Η ιδέα της ανάρτησης είναι η εξής:

Χίλιες φορές να καταστραφεί ο κόσμος, χίλιες ο άνθρωπος να φτάσει σε πρωτόγονη κατάσταση, χίλιες φορές τα μυστικά της θάλασσας θα τα ανακαλύψει ξεκινώντας από τις ακτές της κυρίως Ελλάδος, που κατέχουν οι νεορωμιοί σκοταδιστές. Δεν αρμένισε για τις επτά θάλασσες ο Έλληνας τυχαία. Έβλεπε γη στο βάθος της θάλασσας. Ήξερε πως μπορούσε να φτάσει κάπου. Και δεν ήταν ιδιαίτερες οι ικανότητές του ή τουλάχιστον δεν ήταν υποχρεωτικό να είναι. Έγινε ικανός. Και η σκέψη έχει προεκτάσεις και δεν αφορά μόνο τη ναυτιλία. Αν έχεις το ερέθισμα περπατάς την ατραπό. Αν έχεις όλα τα ερεθίσματα, θα μπεις στα άγνωστα μονοπάτια επειδή τα βλέπεις. Είναι εκεί και σε περιμένουν να τα κατανοήσεις. Και επειδή θα μπεις γρηγορότερα από τους άλλους, θα τα περπατήσεις γρηγορότερα από τους άλλους.

Αν μετά την επόμενη ισοπέδωση του πολιτισμού ο κόσμος ανέβει στα δέντρα, ένα είναι σίγουρο. Ο πρώτος που θα κατέβει από κει θα είναι κάτοικος της κυρίως Ελλάδος. Γιατί από τη γη αυτή δε λείπει τίποτα. Κι αν τα έχεις όλα στα πόδια, θα τα κοιτάξεις και λίγο καλύτερα. Και θα αναρωτηθείς. Και θα φιλοσοφήσεις. Και θα στήσεις επιστήμες και κοινωνίες και δημοκρατίες και δικαιοσύνη και ότι άλλο. Όποιος κι αν είσαι ντιενεϊκά, θα γίνεις Έλληνας με τον καιρό.

Ο μόνος τρόπος να περιορίσεις τον Έλληνα είναι να του κρύψεις την Ελλάδα. Συμβαίνει εκτός από μικρά διαλείμματα με τη ρωμαιοποίηση των τελευταίων 1700 ετών.

Ο μόνος τρόπος να σκοτώσεις τον Έλληνα, να τον αφανίσεις για πάντα, είναι να αφανίσεις την ίδια την Ελλάδα. Να την καταποντήσεις.

Διαφορετικά όσες φορές νομίσεις πως τον αφάνισες, τόσες θα τον ξαναβλέπεις μπροστά σου μετά από λίγα χρόνια. Και θα ‘χει ακριβώς το ίδιο DNA. Αυτό που η ιερή τούτη γη ξέρει και κατασκευάζει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια. Και αργά ή γρήγορα θα βρίσκει την αλήθεια ξεμπροστιάζοντας τα ψέματά σου. Κι έτσι, τα ψέματά σου θα κινδυνεύουν για πάντα.
Όχι όσο υπάρχει Έλληνας. Όσο υπάρχει η ελληνική χερσόνησος"

πηγή:ΕΛΛΑΣ (http://ellas2.wordpress.com)

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΦΛΩΡΙΝΑ


ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ
edrakaterinis@hotmail.com

Η ΘΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΄Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!

Χριστόφια πάρε δρόμο το έχεις παραξηλώσει...


Απρόβλεπτες διαστάσεις προσλαμβάνει η απόφαση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, να συμπεριλάβει στην κυπριακή ομάδα που θα συμμετάσχει τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Κροατία και δύο Τουρκοκύπριους αθλητές.

Το μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας ΣΚΟΚ Μάκης Σαββίδης που είναι και προπονητής του υιού του Φειδία Σαββίδη, δημοσιοποίησε χθες επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΣΚΟΚ Δημήτρη Λόρδο με την οποία του ανακοινώνει απόφασή του να μην μεταβεί στους αγώνες ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Σαββίδης δηλώνει ότι υπηρέτησε στις καταδρομές κατά την εισβολή και ότι είδε δίπλα του να σκοτώνονται ή να τραυματίζονται πολλά νέα παιδιά στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν τον εισβολέα να καταλάβει την πατρίδα μας.

Τα συγχαρητήρια μας στον κ. Σαββίδη!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ

http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΚΑΙ ΟΙ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ" ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

...

ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ!
...
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
...
Απέναντι στη δουλικότητα,την υποχωρητικότητα και την ανευ όρων παράδοση της Πολιτείας. Απέναντι στους εγκάθετους, τους πρακτορίσκους, τα όργανα της «Νέας Τάξης» και τους παραχαράκτες της Ιστορίας, στεκόμαστε εμείς, Έλληνες που με πράξεις και όχι με λόγια, υπερασπιζόμαστε τα Όσια και Ιερά μας και υπεραμυνόμαστε του Εθνικού συμφέροντος και της Τιμής της Πατρίδας.

Έλληνες που δεν παραδίδουμε σε κανέναν και με κανέναν τρόπο το όνομα της Μακεδονίας μας. Έλληνεςπου αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο στις επιθέσεις και τις προβοκάτσιες εντεταλμένων και χρηματοδοτούμενων ανθελλήνων, εχθρών της Ελευθερίας και της Μακεδονίας μας.

Στάσου στο πλευρό μας και κάνε τη φωνή σου πιό δυνατή και πιό αποτελεσματική.

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ

ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
(ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ:Η κατάντια της σύγχρονης "πολυπολιτισμικής" Ελλάδας!

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ-ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΛΕΞΕΙΣ...

Α πλά δείτε την:είναι από την Πλατεία Αττικής,όπου χθες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διαδήλωση εναντίον της λαθρομετανάστευσης από Έλληνες της περιοχής και όχι μόνο.

ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ,ΣΤΙΦΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΣΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΕΣ,ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ,Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ!Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΥΣ...ΕΙΡΗΝΙΚΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ,ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ";;;ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Μακάρι η ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΚΤΗΣΗ που βγάζει στον καθένα μας αυτή η φωτογραφία,να εκφραστεί και προς τα έξω:στο δρόμο,την κάλπη και αλλού...


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/07/blog-post_4770.html

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....

Κάνατε λόγο για τη αισθητή απουσία των τοπικών πολιτικών αντιπροσώπων μας και όχι μόνο. Σας παραξένεψε το γεγονός ότι δεν πήγαν να τιμήσουν την μεγάλη προσπάθεια της Παμμακεδονικής ενώσεως. Σίγουρα θα απορήσατε που ήταν όλοι αυτοί οι ‘’Μακεδόνες’’ πολιτικοί και επίσης θα αναρωτηθήκατε γιατί το το συνέδριο αυτό, τόσο βαρυσήμαντο για την πατρίδα μας υποκρύφθηκε από τα ΜΜΕ....Πως είναι δυνατόν να απορείτε για όλα αυτά ? Ξεχνάτε τις ογκώδεις εκδηλώσεις του απόδημου Ελληνισμου σε Αμερική και Αυστραλία όπου στην δεύτερη ,η συμμετοχή άγγιξε τους 60 000 συμπατριώτες μας? Μήπως θυμάστε αν το έδειξε κάποιο κανάλι αυτό? Και αν το έδειξε πόσο χρόνο ξόδεψε για την είδηση αυτή?...Τώρα γιατί απορείτε για τις απουσίες των πολιτικών και την απόκρυψη του θέματος αυτού? Τι περιμένατε? Πότε θα καταλάβετε ότι είναι πλέον ξεγραμμένο, για τους ‘’πολιτικούς αντιπροσώπους’’ του Ελληνικού λαού, το θέμα για την Μακεδονία μας? Είναι αφελές να ελπίζετε πλέον σε ανατροπή των δεδομένων! ‘Η μήπως νομίσατε ότι θα ερχότανε και η Ντορούλα μας? Έχετε την εντύπωση πως το Μακεδονικό θα λυθεί μέσα απο το ‘’πολύχρωμο μαντρί’’ που κάποιοι το αποκαλούν σύμβολο της δημοκρατίας (εδώ γελάμε), την βουλή ... Πλανάστε συμπατριώτες... Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ μέσα απο τα δικά σου χέρια που τόσα χρόνια τα κρατάς μέσα στην τσέπη φοβούμενος να υψώσεις το ανάστημα σου και να δηλώσεις ανυπακοή στο σάπιο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα του ταπεινωμένου εθνικά πλέον ‘’κράτους μας’’.... Ενός κράτους που οι πολιτικάντηδες αποφάσισαν να το αφήσουν έρμαιο στις ορέξεις της Νέας Τάξης, της παγκοσμιοποίησης που θα επέλθει ευκολότερα μέσω της τάσης του διεθνισμού, της κατάργησης της εθνικής συνείδησης μας... Ενός κράτους που κάποιοι φρόντισαν να το αφήσουν ‘’γυμνό’’ στις μισελληνικές ‘’επιθέσεις’’ των ψευτο’’-προοδευτικών’’ δίνοντας του πλέον λόγο δημοσίως, χωρίς να ντρέπονται για τα λεγόμενα τους... πληρωμένοι προδότες... Εσύ όμως προτιμάς να παρακολουθείς αμέτοχος ‘η απλά να παρακολουθείς τις εξελίξεις και καμιά φορά να παίρνεις μέρος σε κάποια συζήτηση για να νιώσεις ότι ‘’αγωνίζεσαι’’ με τον τρόπο σου.. Προτιμάς να αδιαφορείς τις περισσότερες φορές για κάποιο εθνικό θέμα θεωρώντας το ‘’ακραίο’’ γιατί έτσι σε μάθανε να πιστεύεις επίτηδες κάποιοι ‘’Έλληνες’’ με ομιχλώδης καταγωγή ....σε μάθανε να φοβάσαι να απαντάς σε ανθελληνικές προκλήσεις....σε μάθανε να σκύβεις το κεφάλι και να δέχεσαι ότι συμβαίνει γύρω σου γιατί έτσι τους διευκολύνεις το έργο τους...Σου δίνουν το δικαίωμα να εκλέγεις για να σε κάνουν να πιστέψεις πως ‘’υπάρχεις’’ και ότι έχεις λόγο στην ‘’δημοκρατία’’ αυτού του τόπου.... Σε μάθανε να σχηματίζεις απόψεις μέσω των ‘’υποκινούμενων’’ ΜΜΕ βάζοντας πάνω από όλα τα κομματικά συμφέροντα παραμερίζοντας συγχρόνως το χρέος της πατρίδας σου.... αν σου αρέσει αυτός ο ‘’τρόπος διδασκαλίας’’ της Νέας Τάξης τότε απλά έχεις γίνει ένα πιόνι. Ένα άψυχο κορμί με αριθμό χωρίς ΙΔΕΕΣ χωρίς ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Αν σου αρέσει αυτός ο ‘’τρόπος διδασκαλίας’’ της Νέας Τάξης τότε έχεις παραδώσει τα όπλα που οι πρόγονοι μας φρόντισαν να μας περάσουν απο γενιά σε γενιά με τα ονόματα τους γραμμένα με αίμα πάνω σε αυτά που ‘’φωνάζουν’’ ακόμα για ΛΕΥΤΕΡΙΑ..Αν προτιμάς την απάθεια τότε είσαι επίσημα για αυτούς ένα ‘’πρόβατο’’ της παγκοσμιοποίησης που έχει ξεγράψει τα πατριωτικά του ‘’πιστεύω’’.

Εάν όμως δεν σου αρέσει αυτή συμμετοχή σου στα ανθελληνικά σχέδια δεν έχεις παρά να αντισταθείς με όλη σου την ΨΥΧΗ.Δεν έχεις παρά να παραδώσεις σώμα και πνεύμα στο αθάνατο Έθνος μας. Τι περιμένεις λοιπόν? Κάνε το καθήκον σου σαν κληρονόμος αυτού του θησαυρού που λέγεται ΕΛΛΑΣ..ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΡΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ..ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ...η Εθνική Αντίσταση έχει ξεκινήσει ήδη...ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ..


ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Εθνική Δράση Κατερίνης




Σοκ στη Λήμνο από το βιασμό 12χρονης


Σοκαρισμένη και ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Λήμνου από την ανατριχιαστική περιπέτεια μιας 12χρονης εφήβου που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από 21χρονο ενώ...

βρισκόταν μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο μικρό χωριό Παναγιά Λήμνου και ο νεαρός, που συνελήφθη, παραδέχτηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού και ισχυρίστηκε ότι η πράξη έγινε με τη συναίνεσή της.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα, όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε από το σπίτι της για να αγοράσει κάποια πράγματα, αλλά παρατήρησε ότι ο 21χρονος αλλοδαπός την είχε πάρει από πίσω και την παρακολουθούσε στενά.

Η κοπέλα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε... Κατά την επιστροφή της στο σπίτι, ο Αλβανός την πλησίασε, την άρπαξε από τα χέρια και αφού της έκλεισε το στόμα την οδήγησε με τη βία σε απόμερη, ανεγειρόμενη οικοδομή που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Τότε, σύμφωνα με την ίδια, προσπάθησε να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια, όμως ο νεαρός απτόητος την έγδυσε και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του.

Οταν επέστρεψε σπίτι της, η 12χρονη διηγήθηκε στη μητέρα της το περιστατικό και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Λίγες ώρες αργότερα ο 21χρονος, που δεν διαμένει νόμιμα στη χώρα και βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και παραβίασης του νόμου περί αλλοδαπών, συνελήφθη και παραδέχτηκε ότι ήρθε σε συνουσία με την κοπέλα, αρνούμενος ωστόσο τα περί βιασμού και ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν με τη θέλησή της.
ESPRESSO

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Σοκ στη Λήμνο! 21χρονος βίασε 12χρονη…


Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, η πληροφορία ότι ένας 21χρονος βίασε μία 12χρονη. Ο 21χρονος, ο οποίος είναι Αλβανικής υπηκοότητας συνελήφθη, ενώ στους αστυνομικούς είπε ότι η 12χρονη τον ακολούθησε με τη θέλησή της... Προανάκριση διενεργείται από το τοπικό αστυνομικό Τμήμα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΤΗΝ ΒΙΑ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΑΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.07.2009 ΩΡΑ : 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΑΔΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ,ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΕΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ , Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΟΣ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ:"Αντιρατσιστές" μαζί με λαθρομετανάστες σε ανθελληνικό και αντιχριστιανικό παραλήρημα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"!

Ε μείς γνωρίζουμε πολύ καλά τις πραγματικές τους προθέσεις...ας τις καταλάβουν επιτέλους κι όσοι παρασύρονται από την "προοδευτική" θολοκουλτούρα...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:Η απάντηση στο "Hasta la victoria siempre" ειναι...ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ;;;




ΠΗΓΗ HELLAS-ORTHODOXY

Βουλγάρικη συμμορία "ρημάζει" σπίτια στο δήμο Δίου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyHtKqXljbPH7VuhUzWMGNU7HKOA8wHUAW1XclJUMLbB81jO8A_TVW4KiWG2I5mWef7F4wWrW1ttY9z9JJ2z0w1AMjeI8Dq0iIGWwNZvkTeonmBl9X9OdjGTa4mrZ1hWx4vfOrKdEaGyiu/s400/diariktisBurglarUes.jpgΒουλγάρικη συμμορία με τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των κατοίκων Αγίου Σπυρίδωνα και Νέας Εφέσου στο δήμο Δίου. Η αδίστακτη συμμορία των αλλοδαπών διαρρηκτών απείλησε με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια ενός εκ των οικιών και μια φίλη της, όπου "μπουκάρισαν" οι κακοποιοί. Μετά και από αυτό το τελευταίο απειλητικό κρούσμα κάτοικοι του Αγίου Σπυρίδωνα σε συγκέντρωση τους χτες στην πλατεία του χωριού τόνισαν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους για να προστατεύσουν την ζωή και την περιουσία τους από τους Βούλγαρους συμμορίτες.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ:
20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1903 Η επανάσταση των Βουλγάρων του Ίλιντεν

Η θλιβερή επέτειος της 20ής Ιουλίου του 1903 (ημέρα του προφήτη Ηλία), μας θυμίζει τις δόλιες κινήσεις των Βουλγάρων εις βάρος του μακεδονικού Ελληνισμού.
Μια επέτειος, την οποία σήμερα θέλουν οι Σκοπιανοί να οικειοποιηθούν, παραποιώντας την ιστορική αλήθεια. Η επανάσταση του Ιλιντεν (Προφήτη Ηλία στην βουλγαρική) τον Ιούλιο του 1903 ήταν ενέργεια των Βουλγάρων Κομιτατζήδων με τρομοκρατικές καταστροφές σε ελληνικά χωριά, με δολοφονίες μητροπολιτών, ιερέων, διδασκάλων, προκρίτων, με εκτελέσεις αγνών πατριωτών και βανδαλισμούς σε εκκλησίες και σχολεία.

Αποκορύφωμα των απερίγραπτων βανδαλισμών εις βάρος του μακεδονικού Ελληνισμού ήταν η καταστροφή και η λεηλασία του Κρούσοβου στις 20 Ιουλίου 1903, (από το Κρούσοβο κατάγεται ο ευπατρίδης καθηγητής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Βαβούσκος).

Κατά γενική λοιπόν ομολογία τα γεγονότα του Ήλντεν τα δημιούργησαν, οι Βούλγαροι Κομοτατζήδες (Σκοπιανοί δεν υπήρχαν τότε). Το Κρούσοβο ήταν η αιτία να... ευαισθητοποιηθεί η ελληνική κυβέρνηση και να αποφασιστεί η αποστολή αξιωματικών στην Μακεδονία (λοχαγός Κοντούλης, υπολοχαγός Παπούλας και ανθυπολοχαγοί Μελάς και Κολοκοτρώνης).
Έτσι άρχισε η Τρίτη περίοδος του Μακεδονικού Αγώνα (1904 - 1908) με πρωτεργάτες τον Ίωνα Δραγούμη, τον μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανό Καραβαγγέλη, τον Παύλο Μελλά, καπετάν Κώττα, τον καπετάν Βαγγέλη, τον Λάκη Νταηλάκη και εκατοντάδες Μακεδόνες αλλά και Έλληνες από τις υπόλοιπες περιοχές της πατρίδος μας. Σήμερα οι Βούλγαροι δεν προκαλούν και δείχνουν ότι παραιτήθηκαν από τις παλιές τους διεκδικήσεις.
Αντίθετα οι Σκοπιανοί, θέλουν να παρουσιάσουν μια ανίερη πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας, δυστυχώς με τις ευλογίες κάποιων μεγάλων δυνάμεων.

Εμείς σαν Έλληνες έχουμε υποχρέωση να επαγρυπνούμε και να έχουμε άσβεστη την ιστορική μνήμη. Η Μακεδονία είναι ελληνική.
Νικόλαος Φωτιάδης
Αντιστράτηγος ε.α.
Πηγή:Εφημερίδα ''Χρόνος''

Σχόλιο Εγερσις:Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Γυφτοσκοπιανοί ετοιμάζουν προβοκάτσια με αφορμή το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Μελίτη. Πέρσυ οι Έλληνες Πατριώτες σταμάτησαν τα σχέδια τους. Το ίδιο είναι πρόθυμοι να κάνουν και φέτος σε περίπτωση που θελήσουν να περάσουν τα σύνορα για να κάνουν τα δικά τους. Δε θα τους αφήσουν σε χλωρό κλαρί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη φορά δε μιλάνε μόνο για αντιμετώπιση των "εισβολέων" στα σύνορα αλλά και σε επικίνδυνα περάσματα του νομού... Κι έχει πολλά...


www.egersis.blogspot.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

10ο ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : "ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!"






Από την έναρξη χτες του 10ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων στο Λιτόχωρο.
0 σχόλια

ΛΕΥΤΕΡΙΑ