Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009


Ας τιμήσουμε τους Ηρωές μας με την ανάρτηση της Σημαία μας σε κάθε σπίτι. Αντίσταση στον αφελληνισμό της Ελλάδας.

Αδέρφια μου Ελληνες, φίλοι αναγνώστες του ιστολογίου μας ο πιο απλός τρόπος για να τιμήσουμε αυτούς που έχυσαν το αίμα τους, για την Ελευθερία μας, στα βουνά της Βορείου Ηπείρου είναι η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στο μπαλκόνι.

Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής σε εκείνους που οφείλουμε σχεδόν τα πάντα σήμερα.
Φυσικά ο αγώνας τους από κάποιους τείνει να υποβαθμιστεί. Κάποιοι που με δυσκολία θεωρώ συμπολίτες μας ζητούν την κατάργηση της εθνικής εορτής. Ζητούν την κατάργηση της τιμητικής παρελάσεως. Ζητούν την απάλειψη των γεγονότων από τα σχολικά βιβλία των παιδιών μας. Ζητούν τα βιβλία να ξαναγραφούν με τρόπο που να μην θίγουν κανέναν!!!!!

συνέχεια εδώ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 - ΑΡ.Φ. 412

...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ;



ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛIΓΗ ΩΡΑ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΪ...


STOXOS

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή και ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, διοργανώνουν στην Καστοριά, στον Βυζαντινό ναό των Ταξιαρχών, πλησίον της Μητρόπολης, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 5:00 μ.μ., ανοικτή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Εθνομάρτυρα Παύλο Μελά.

Ενάντια στο πνεύμα Εθνικής μειοδοσίας των καιρών, τιμούμε, όπως κάθε χρόνο, τον πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα, ο οποίος με την θυσία του έγινε σύμβολο και άνοιξε τον δρόμο για την απελευθέρωση της Μακεδονικής γης.

Όσοι ζωντανοί προσέλθετε.

Επιστολή του Παύλου Μελά προς τους νεαρούς Ευέλπιδες: “Η ζωή είναι πόλεμος. Η γη σου είναι φρούριο και χρέος σου η νίκη. Μη μιλάς, να σκέπτεσαι, να αγαπάς, να μην πονάς. Ένας είναι ο σκοπός σου: ο πόλεμος. Πολέμα για τα ιδανικά σου, για τα Ελληνικά ιδανικά του ανθρωπισμού. Πολέμα για τη Μεγάλη Ιδέα. Άνδρες που περπατούν στη ζωή ευθυτενείς και με γαλήνη, μαθημένοι να πονούν χωρίς να υποφέρουν, να νικούν χωρίς να θριαμβολογούν, να νικώνται χωρίς να μοιρολογούν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άνδρες, θεμέλια γενεών. Αυτοί είναι οι Ευέλπιδες, οι αυριανοί ηγήτορες του Έθνους.

Νεαρέ Εύελπι μάθε και εξασκήσου να είσαι απλός, ολιγόλογος, συγκρατημένος, σεμνός. Λίγα λόγια, πολλά έργα. Ανθρωπιά μεγάλη, πειθαρχία, πείσμα, αντοχή. Θέλω να σε κοιτώ και να γεμίζουν τα μάτια μου παλλικάρι. Περισσότερο να προσβάλλεσαι όταν σε κυριεύει ο πόνος. Μη θυμώνεις, χειρότερα είναι. Έστω και αν μόλις κρατιέσαι με έναν κόμπο στον λαιμό.

Να φύγεις είναι δειλία. Μόνος σου αποφάσισες να γίνεις αξιωματικός. Απελπισία, ύστερα γελάς και από τη μια μέρα στην άλλη γίνεσαι άνδρας, δηλαδή μαθαίνεις να κρατάς μέσα σου τον πόνο. Έτσι, χωρίς να φαίνεται, αλλά να επιμένεις πάντα στον σκοπό σου, στα όνειρά σου.”

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟ -ΣΗΜΙΤΗ... ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΟ ''ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ'' ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ... !

Το "θανάσιμο μυστικό" κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τώρα, γιατί μας λέγανε φύγαμε και πήραμε τη σημαία μας ΑΠΛΑ για να εκτονωθεί η κρίση και ότι μπορούμε ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ να ξαναπάμε στρατό ή σημαία γιατί οι δυο αυτές νησίδες(βράχια) είναι ελληνικές όπως ήταν μέχρι την κρίση του 1996. ΤΩΡΑ πληροφορούμαστε ότι ο Θ.Πάγκαλος μαζί με τον Κ.Σημίτη - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ - συμφώνησαν να φύγουμε από τα ΙΜΙΑ και να τερματιστεί η κρίση, υπό την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θα ξαναγυρίσουμε ΠΟΤΕ στα ΙΜΙΑ!

Τα αποσπάσματα που παραθέτουμε - και προέρχονται από τα έγγραφα που έχουν στο βιβλίο τους οι Μιχ.Ιγνατίου και Α.Ελλις και θα τα παρουσιάσουν το μεσημέρι της Δευτέρας στο σύνολο τους.

Και όπως επίσης θα παρατηρήσετε στο έγγραφο που αποκαλύπτουμε οι Αμερικανοί ενώ δέχονται την Καλόλιμνο ως ελληνικό νησί για τα ΙΜΙΑ αναφέρουν και την τουρκική ονομασία Kardak γράφοντας της νησίδες με δυο ονομασίες δηλαδή ότι είναι μια "γκρίζα περιοχή" (αμφισβητούμενης κυριότητας και κυριαρχίας και επομένως κανείς δεν πλησιάζει εκεί μέχρι να λυθεί το "πρόβλημα"). Συμφώνησαν τότε οι Σημίτης-Πάγκαλος και ΟΛΟΙ οι άλλοι εμπλεκόμενοι σε κάτι τέτοιο;

Τέλος να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ότι όπως αναφέρεται σε ένα από τα τηλεγραφήματα που αποκαλύπτει το βιβλίο των δυο δημοσιογράφων «ο Τούρκος πρέσβης στη Ρώμη είχε προειδοποιήσει την πρωθυπουργό Τσιλέρ πριν από την κρίση των Ιμίων, ότι η Ιταλία κατείχε έγγραφα τα οποία αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η νησίδα των Ιμίων ανήκε στα Δωδεκάνησα και ήταν επομένως αναμφισβήτητα ελληνική».

ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912: ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΟΧΥΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Στις 10 Οκτωβρίου του 1912 μετά από σκληρή μάχη δύο ημερών ο Ελληνικός Στρατός Θεσσαλίας ολοκληρώνει την κατάληψη της οχυρής τοποθεσίας του Σαρανταπόρου και ο δρόμος προς την Μακεδονία είναι ορθάνοιχτος... Την ίδια μέρα η IV Μεραρχία μας καταλαμβάνει τα Σέρβια Δυτικής Μακεδονίας. (ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ)

Το Μουσείο της μάχης στο Σαραντάπορο

Στην Εθνική οδό Ελασσόνας-Κοζάνης στην περιοχή Χάνι-Χατζηγώγου κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού εγκαταστάθηκε το πολεμικό στρατηγείο του αρχιστράτηγου και διαδόχου τότε Κωνσταντίνου. Δίπλα από το Χάνι κτίστηκε το Μνημείο προς τιμήν των πεσόντων και το Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου. Το Μουσείο κτίστηκε το 1972 και εγκαινιάστηκε το 1980. Στα εκθέματα του μουσείου συμπεριλαμβάνονται:
• Ανάγλυφος χάρτης, σχεδιάγραμμα του χώρου με μαγνητοφωνημένη αφήγηση του ιστορικού της Μάχης Σαρανταπόρου (οπτικό-ακουστικό σύστημα). • Κειμήλια από τους αγωνιστές της Μάχης: στολές, οπλισμό, ξίφη. • Φωτογραφίες • Εφημερίδες της εποχής

Το μουσείο διαθέτει χώρο στάθμευσης για ΙΧ αυτοκίνητα και λεωφορεία, δυνατότητα πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες και απέχει από τη Λάρισα 60χλμ., και απο την Ελασσόνα 20χλμ.

ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ...


...
"ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ INDYMEDIA...
...
Nόμιζαν πως είχαν να κάνουν αφελής ελαφροδεξιούληδες που θα έκαναν το κέντρο της Αθήνας "αποστρατιωτικοποιημένη" ζώνη χάρισμα σε όσα οι "μαύροι" έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια με τους... "αγώνες" τους για την αποκατάσταση του Σοσιαλισμού στη χώρα;
Στον βόθρο του indymedia διαμαρτύρονται για το καθεστώς Χρυσοχοίδη και προσπαθούν να το γυρίσουν και λιγουλάκι στην πλάκα λέγοντας πως "εφόσον τα ηνία της χώρας κρατούν "σύντροφοι αντιεξουσιαστές", το indymedia δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον κοινωνικό πόλεμο και έτσι αποφασίσαμε να διακόψουμε τη λειτουργία του, σε μια προσπάθεια αυτοκαταστολής, ευγενική προσφορά προς τους "συντρόφους αντιεξουσιαστές" των κυβερνητικών εδράνων."

Δεν θα μας εκπλήξει τίποτα ΚΟΡΟΪΔΑ που αφού σας χρησιμοποίησαν ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ εργολαβικά όλα αυτά τα χρόνια (ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι) αφού σας άδειασε και ο πολυαγαπαημένος σας Συριζα, τώρα σας πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες γιατί τους χαλάτε την εικόνα. Αλλά κυρίως γιατί ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, εκεί που τότε ο λαός πρέπει να αντιδράσει για το ξεπούλημα κατ' απαίτηση των μεγάλων αφεντικών τους, της Μακεδονίας και τότε δεν θέλουν να έχουν κι εσάς ανάμεσα στα πόδια τους...

Να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί έγινε ακόμη μιά γενική έφοδος αστυνομικών στα Εξάρχεια, η τέταρτη σε δύο μέρες...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

7η ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΝΗΜΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ


Σαν ελάχιστο φόρο τιμής στη Μνήμη του μεγάλου Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, η επιτροπή Μνήμης και Τιμής Παύλου Μελά, σας προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής που διοργανώνει την
...
Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009
...
ώρα 7.00 στο Μνημείο του Ήρωα
(Πλατεία Παύλου Μελά)
έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών.
...
Μετά τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.Την εκδήλωση συντονίζει ο εκδότης Ιωάννης Γιαννάκενας

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ! ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ..



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ!!

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΤ-1 Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

CIMG00261Τελικά ο κομματικός μηχανισμός του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατόρθωσε και αντιμετώπισε όλα τα προβλήματα που υπήρχαν με τα ψηφοδέλτια στις κατά τόπους Νομαρχίες και έτσι την Κυριακή το πρωί ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ! Εάν δεν σας δώσουν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ! ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ! Εάν σας πουν ότι δεν έχουν ψηφίστε σε λευκό χαρτί έχετε το δικαίωμα! Μη πιστεύετε τα παπαγαλάκια, που λένε ότι δεν συμμετέχουμε στις εκλογές ή ότι στηρίζουμε άλλο κόμμα! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΤ-1 Η ANOIKTH ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!