Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς κορδόνια...

29 Ιαν 2010

Θα μπορούσα στις πρώτες αυτές γραμμές που καταφέρνω να γράψω να αναφερθώ σε πολλά από όσα έλαβαν χώρα τις ημέρες αυτές που πέρασαν. Στις «αδικίες», τις ξεκάθαρα πολιτικές αποφάσεις και την προσωπική μου στοχοποίηση. Γι’ αυτά όμως έχουμε χρόνο. Ούτε και θα αναφερθώ στα όσα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην πλατεία της οδού Πανόρμου, ούτε και στην στάση των διαφόρων μεγαλοστελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που παρήλαυναν από την ΓΑΔΑ, διευθύνοντας κατ’ ουσία τις κινήσεις των αστυνομικών. Θα πω απλά ότι έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα και ακόμη δεν έχω πάει σε ιατροδικαστή για το δολοφονικό κτύπημα που δέχτηκα στο κεφάλι. Δεν γνωρίζω αν αυτό γίνεται για να προστατευθούν οι «αντιρατσιστές».

Αντί όλων αυτών θα αναφερθώ στην έννοια της Ελευθερίας, όπως την βιώνω την τελευταία εβδομάδα. Έγκλειστος αυτήν την στιγμή στο Κορυδαλλό....η συνέχεια εδώ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Aλληλεγγύη στον Δημήτρη Παπαγεωργίου...

Η Πίστη μας είναι η Δύναμη μας. Ας δείξουμε την Αλληλεγγύη μας με κάθε μέσο. Δημήτρη, σύντροφε, φίλε μας και συναγωνιστή, κράτα γερά, κουράγιο και δύναμη. Σε περιμένουμε ξανά κοντά μας σύντομα. «Κάποιος από εσάς θα πάει φυλακή. Και θα πάει, γιατί εσείς είστε το μέλλον». Η παρατήρηση ενός «περαστικού» αριστεριστή στην Ευελπίδων, στη διάρκεια της ανάκρισης των 44 Εθνικιστών που συνελήφθησαν, πήρε σάρκα και οστά.

Διαδώστε παντού την άδικη και παράνομη προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Από αύριο θα δημιουργηθεί τραπεζικός λογαριασμός για την ενίσχυση του συναγωνιστή μας.

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές!


http://www.ediktyo.gr/

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

;;

Εμείς ένα έχουμε να πούμε μόνο όχι μόνο για τους μισθοφόρους...αλλα και για τους συν-¨Ελληνες'' που συνειδητά, και εν γνώση τους αδιαφορούν κατα της επικίνδυνης αυτής κατάστασης...


ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Παλλαϊκός ξεσηκωμός κατά των διοδίων στην Πιερία

Παλλαϊκός ξεσηκωμός απόψε εναντίον των διοδίων στην Πιερία με μία μεγάλη συγκέντρωση εκατοντάδων πολιτών οι οποίοι κατέλαβαν τα διόδια της Λεπτοκαρυάς και άφηναν τους οδηγούς να διέρχονται ελεύθερα, χωρίς να πληρώνουν, όπως είχε γίνει και πριν λίγες ημέρες στα νέα διόδια του Αιγινίου. Οι καταληψίες ζήτησαν την κατάργηση των διοδίων και το άμεσο άνοιγμα των

Τεμπών που έκλεισε από τις κατολισθήσεις και για τις οποίες θεώρησαν ως κύρια αιτία τις εκρήξεις για τη διάνοιξη του τούνελ.
Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της κατάληψης των διοδίων της Λεπτοκαρυάς έφτασε φαξ
του υπουργού Μεταφορών κ. Ρέππα στο χώρο των διοδίων, όπου αναφερόταν ότι ο υπουργός θα έρθει για το ζήτημα των διοδίων στην Πιερία.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

V for Vendetta: Ποτέ την Κυριακή...



Σήμερα το πρωί 30 σύντροφοι προχώρησαν σε παρέμβαση στην αντιρατσιστική εκδήλωση της κίνησης "Απελάστε το Ρατσισμό" στον πολιτιστικό σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων Σεβαστοπούλου και Ζαλίκη. Πετάχτηκαν φέιγ βολάν στο χώρο, βάφτηκαν stencils, μοιράστηκαν φυλλάδια και διαβάστηκε κείμενο στους παρευρισκόμενους με επίκεντρο την πρόθεση από πλευράς της κυβέρνησης για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στους σύγχρονους δούρειους ίππους και αυτό το γεγονός εκφράσαμε με την εισβολή μας στο χώρο. Ενόψει μάλιστα του αισχρού νομοσχεδίου για τους μετανάστες, όλες αυτές οι μειονότητες των παρακρατικών αριστεριστών που στηρίζουν κάθε ξένο στοιχείο, αδιαφορώντας για τους Έλληνες αδερφούς μας (η φτώχεια και η ανεργία να θυμίσουμε ότι χτυπούν κόκκινο στην επαρχία) είναι ανάγκη να απομονωθούν από τους πολίτες σε κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010: Aventure Europeenne