Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Χανιά: Καταδίκη 7 Εθνικιστών με σκληρές ποινές χωρίς στοιχεία και αποδείξεις!

ΜΟΙΡΑΣΑΝ… 17 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ(!!!) ΓΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΕΞΥΒΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ!!!

Μοναδικό «στοιχείο» οι μαρτυρίες των αναρχο-Συριζαίων. Καταδικάστηκαν για εξύβριση και απειλή, ενώ οι αριστεροί που εξύβριζαν και απειλούσαν, μπροστά σε αστυνομία και εισαγγελέα, κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κουκούλες, θεωρήθηκε από το δικαστήριο ότι δεν υπήρχαν, ότι δεν τους είδε κανείς!!! Οι “δημοκρατικές” αρχές πίεσαν ιδιοκτήτη καταστήματος που κατέστρεψαν οι αναρχο-Συριζαίοι να μη υποβάλλει μήνυση γιατί θα μπλέξει…

Το δικαστήριο αρνήθηκε να συνεκδικάσει τις μηνύσεις των Εθνικιστών κατά των αριστερών, ενώ επρόκειτο για την ίδια υπόθεση ερμηνεύοντας με αυθαίρετο τρόπο τον νόμο… Οι αριστεροί, που είχαν μηνυθεί από τους εθνικιστές, ήτανε… μάρτυρες κατηγορίας!!!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Η ώρα της μεγάλης μάχης

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ
Είμαστε Έλληνες και όχι "Αστοί"
Η δράση αντικαθιστά τα δάκρυα: ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

Όλοι μπροστά στη Βουλή την Τετάρτη το απόγευμα στις 7
για να μην περάσει το νομοσχέδιο αφανισμού του ελληνικού έθνους
Ήρθε η ώρα να πάρουν την απάντηση των Ελλήνων

ΑΛΗΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Να είμαστε χιλιάδες


http://www.antistasi.info/forum/showthread.php?t=359

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Απόψε στις 9 μμ στο Αυτόνομο Ραδιόφωνο...

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010: Wellcome to E.U.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Το κουφάρι του αριστερού ολοκληρωτισμού

Έχει περάσει ήδη ένας μήνας και μερικές ημέρες από τον εγκλεισμό μου στην φυλακή. Ο καιρός ίσως δεν είναι πολύς. Σίγουρα, στην οικογένειά μου φαίνεται περισσότερος. Αυτό που με τρομάζει, προσωπικά όμως, δεν είναι η διάρκεια της δικής μου κράτησης. Είναι μία οσμή. Η οσμή που φέρνει αναδυόμενο, το κουφάρι ενός ολοκληρωτισμού, που σκοπό έχει να συνθλίψει οποιονδήποτε θέλει να αντισταθεί στην ισοπέδωση όλων αυτών που θεωρούμε «δικά μας».
Μέχρις στιγμής, έχουμε τα πρώτα σημάδια αυτής της διαδικασίας. Τους ανθρώπους, τους φέροντες κάποιον τίτλο Υπουργούς, συμβουλάτορες κλπ., που από τηλεοράσεως καταγγέλλουν και απειλούν όσους έχουν αντίθετη άποψη, χαρακτηρίζοντάς τους ως «αντικοινωνικούς». Και δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τα μέσα που έχουν στην διάθεσή τους για να εφαρμόζουν ό,τι επιτάσσει η ιδεοληψία τους. Δυστυχώς, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εάν αυτά τα μέσα αύριο ή μεθαύριο δεν είναι αρκετά, δεν θα διστάσουν να πάρουν και άλλα.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Vive Mikis...

Δράση Αυτόνομων Εθνικιστών στην Αθήνα για το συναγωνιστή Μίκη Μάντακα, όπως και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ