Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Σταλινικές μεθοδεύσεις του ΚΚΕ στην Δημοτική τηλέοραση Θεσσαλονίκης


Την Παρασκευή 1η Μαΐου η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ΤV 100 προέβαλλε την ταινία "Γράμμος-Βίτσι" με θέμα τα γεγονότα του συμμοριτοπολέμου 1946-49, μια ταινία με έντονο εθνικιστική περιεχόμενο, που παρουσίαζε όμως το τι συνέβη πραγματικά σε εκείνο τον πόλεμο με τα στημένα ανταρτοδικεία των κομμουνιστών που οδηγούσαν στον θάνατο τους αξιωματικούς και τους οπλίτες του Εθνικού Στρατού και γενικότερα με τα εγκλήματα του λεγόμενου Δημοκρατικού Στρατού του ΚΚΕ.
Η ταινία αυτή "κόπηκε στον αέρα", από την διεύθυνση του σταθμού, μετά από τηλεφωνικές διαμαρτυρίες στελεχών της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.
Οι προκλητικές αυτές διαμαρτυρίες των αμετανόητων σταλινικών του Περισσού, είχαν την ''αιτιολογία'' ότι η ταινία αυτή του 1971χαρακτηρίζεται από "αντικομμουνιστική προπαγάνδα"! (επειδή προφανώς περιγράφουν την αλήθεία για την ξενοκίνητη υποκινούμενη από τον πατερούλh τους Στάλιν ανταρσία από το 1946-49).
Η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του σταλινικού κόμματος του Περισσού στην σχετική της ανακοίνωση κάνει λόγο'' για αντικομουνιστικό ατόπημα, προσθέτοντας ότι μέσω των δημοσίων ραδιοσυχνοτήτων και της δημοτικής τηλεόρασης δεν μπορεί να γίνεται αντικουμμουνιστική προπαγάνδα και πλήρη διαστρέβλωση της αλήθείας"!
Το ακρών άωτον όμως της θρασύτητας του ΚΚΕ, στην ανακοίνωση του ,είναι το ότι κατηγορεί την TV100, και καλεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλό να λάβει θέση.
Την ίδια ώρα βέβαια που το Ελληνικό Κέντρό Κινημάτογραφού (ΕΚΚ) χρηματοδοτεί με τα χρήματα του φορολογούμενου ελληνικού λαού και προβάλλει ταινίες με καθαρά αριστερό περιεχόμενο, όπως οι ταινίες ''Καπετάν Κεμάλ ο σύντροφος'', «η ζωή στους βράχους», «Μακρόνησο;» που βεβαία την Αριστερά δεν ην ενοχλεί αφού προωθούν την ψευδή εικόνα που θέλουν να παρουσιάσουν για τα γεγονότα της περιόδου 1946-49.
Αλλά βεβαία θέλουν να προβάλουν την δική τους «αλήθεια» των ιστορικών απόψεων προωθώντας την προπαγάνδα τους μέσα από κρατικά και δημοτικά ΜΜΕ, απαγορεύοντας κάθε άλλη αντίθετη άποψη και με την συνενοχή πάλαι ποτέ δεξιών (Κυβέρνηση -Δήμαρχοι της Ν.Δ.).
Οι δημότες της Θεσσαλονίκης ας θυμηθούν απλά τα εγκλήματα και την προδοτική ανταρσία του ΚΚΕ (η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1946 με την επίθεση στον Σταθμό Χωροφυλακής Λιτόχωρου με την δολοφονία αθώων αστυνομικών, ημερά μαλιστά εθνικών εκλογών κατά τις οποίες το ''δημοκρατικό'' κόμμα του Περισσού απείχε),το 1946-49 με τις δολοφονίες χιλιάδων αξιωματικών και οπλιτών που υπερασπίστηκαν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, τις άγριες δολοφονίες σε Πέλλα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, το παιδομάζωμα στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού 28.000 αθώων παιδιών που μετατράπηκαν σε «γενίτσαρους» εναντίον της Ελλάδας και φυσικά την προδοτική απόφαση της 5ης Ολομελείας του ΚΚΕ τον Ιανουάριο του 1949 που παραχωρούσε Μακεδονία-Θράκη στους Σλάβους. Όσοι θέλετε να διαμαρτυρηθείτε για το απαράδεκτο κόψιμο της ταινίας από την διεύθυνση της TV100 μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2310286202,2310286502,2310265828.

http://elkosmos.gr/site/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου