Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Κρήτη σ' ευχαριστούμε!!


'Ισως το χθεσινό να ηταν ενα απλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ποδοσφαιρικές ομάδες απο δυο διαφορετικά έθνη. Βέβαια το κλίμα που επικρατούσε στο Παγκρήτειο στάδιο ήταν κάτι παρπάνω απο...φιλικό...Σημαίες και μεγάλα πανό κατά της σφαγής των αδερφών μας Παλαιστινίων...
'Ομως θα θέλαμε να σταθούμε σε κατι αξιοσημείωτο που μας έκανε πραγματικά να συγκινηθούμε οταν κατα την διάρκεια του παιχνιδιού ακουγόταν απο τα χείλη των Κρητικών αδερφών μας το Μακεδονία Ξακουστή! Ρίγος συγκίνησης και συνάμα υπερηφάνειας διαπέρασε το σώμα μας στο άκουσμα αυτου του ΥΜΝΟΥ απο χιλιάδες Κρητικούς που όπως πριν απο εναν αιώνα περίπου συνέβαλαν στο Μακεδονικό αγώνα με 3500 περίπου μαχητές, ετσι και σήμερα με τον δικό τους τρόπο στέλνουν ενα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους ανθέλληνες!
Τέτοιες στιγμές ειναι που μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τα ιδανικά της πατρίδας μας και την δικαίωση όλων όσων αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Όσο κι αν θέλουν οι ''Ελληνόφωνοι'' πολιτικοί μας να ξεχάσουμε ετσι απλα το αίμα των ηρώων μας χαρίζοντας το όνομα μας και την ιστορία μας, εμεις θα στεκόμαστε παντα απέναντι..εμεις θα θα υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο αυτα για τα οποία κάποιοι ''δώσανε'' την ζωή τους..


1 σχόλιο:

  1. Η Κρητη περνει τα αρματα
    ως γραφει η Ιστορια
    Ηπειρος ,Κυπρος και νησια
    Θρακη ,Μακεδονια ...
    και πυρινα μυνηματα
    αν χρειαστει θα στελει
    για να φοβουνται οι εχθροι
    να σεβονται οι φιλοι...


    http://ofi4nationalists.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή