Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ

Το κατακάθι της κοινωνίας ονόματι αλέξης ηρακλείδης,(ούτε με αρχικά κεφαλαία δεν αξίζει να γράψει κανείς το όνομα αυτου του...''ανθρώπου'') ανάθεμα της ώρα που ήρθε στον κόσμο, ξαναπροκάλεσε με δηλώσεις του αλλά και με διατριβή φοιτήτριας του για την οποία θα πάρει 4000 ευρώ.Το όνομα της διατριβής είναι: Η Δημοκρατία της Μακεδονίας!!!!!!
Πληρώνουμε 4000 ευρώ αυτό το κατακάθι και 1250 ευρώ μηνιαίως τη φοιτήτρια η οποία επιμελείται τη διατριβή, άλλο παιδί του....ακατανόμαστου κόμματος...''ξυριζα''..
Το ΥΠΕΠΘ τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ''ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ'' ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!! Είστε απλα για λύπηση και τίποτα παραπάνω.
Αυτός ο ''κύριος'' πρέπει να τιμωρηθεί απο την ιστορία της πατρίδας μας μιας και τα κόκκαλα των ηρώων μας που έδωσαν την ζωή τους για την Μακεδονία μας τρίζουν...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ''ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ'' ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...



Προδότες, Νεα Τάξη κοντεύει να χαράξει, ο ήλιος της Βεργίνας θα βγει και θα σας κάψει!

ΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

3 σχόλια:

  1. Εμείς φταίμε που δεν τους λιντζάρουμε μέσα στο πανεπιστήμιο. Έτσι κ αλλιώς άσυλο είναι και θα την γλιτώσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έστειλα στη Διεύθυνση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα (ΕΔΤ) Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ΥΠΕΠΘ foitmer@ypepth.gr με κοινοποίηση στην Επιτροπή Ερευνών που διαχειρίζεται τους Ειδικούς Λογαριασμούς Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ)του Παντείου elkepant@panteion.gr & θέμα http://gr.novopress.info/?p=645 την ακόλουθη επιστολή:

    Γράφω την παρούσα με αφορμή το ανωτέρω δημοσίευμα ότι στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών Αθηνών εγκρίθηκε προς ένταξη σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει το ΥΠΕΠΘ για το ποσό των 50.000 ευρώ η συγγραφή διδακτορικής διατριβής με τον τίτλο ΟΙ ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & μάλιστα η σχετική επιτροπή την ενέκρινε σχεδόν παμψηφεί.
    & ερωτώ το ΥΠΕΠΘ πώς χρηματοδοτεί διατριβές που από τον τίτλο τους & μόνο προπαγανδίζουν την αλυτρωτική πολιτική των Σκοπίων σε βάρος ελληνικών εδαφών τη στιγμή που η θέση της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι γνωστή όπως εκφράζεται από το ΥΠΕΞ & έχει αναγνωρίσει προσωρινώς τα Σκόπια ως ΠΓΔΜ.
    & ποια μέλη της Επιτροπής εκτός από τον αναφερόμενο Στέφανο Παπαγεωργίου πλειοψήφησαν & ποια μειοψήφησαν;
    Μην τολμήσουν να απαντήσουν είτε το ΥΠΕΠΘ είτε το Πάντειο ότι υπάρχει αυτοδιοίκητο διότι τα 50.000 ευρώ που τσεπώνουν για να χρηματοδοτούν ξενοκίνητη προπαγάνδα δεν τα πληρώνουν ούτε τα Σκόπια ούτε οι ίδιοι από τις ιδιωτικές τους περιουσίες,αλλά οι Έλληνες φορολογούμενοι.
    'Έχοντας έννομο συμφερόν επί της παρούσας υπόθεσης ως Έλληνας φορολογούμενος δηλώνω ότι θα εκθέσω δημόσια την αναφορά μου & ότι αποκρίσεις λάβω από ΥΠΕΠΘ & Πάντειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή