Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΛΑΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Στο πειθαρχίο της Λευκωσίας στην Αθαλάσσα βρίσκεται κρατούμενος ο Εθνοφρουρός που σύμφωνα με κυρπιακά μέσα, ξεβράκωσε τουρκικό φυλάκιο, αποσπώντας με καταδρομική ενέργεια νυχτερινές ώρες, εξαρτήσεις, γεμιστήρες, ένα όπλο και την τουρκική σημαία του φυλακίου αφού την υπέστειλε. Ο Εθνοφρουρός υπηρετεί στην πράσινη γραμμή και συγκεκριμένα παρά τον ποταμό Πεδιαίο, στον Άγιο Ανδρέα. Διέσχισε την κοίτη του ποταμού εισήλθε στον κατεχόμενο τομέα και έδρασε κατά του τουρκικού φυλακίου.

Οι Ελληνόψυχοι ήδη εκδηλώνουν ενεργή συμπαράσταση στον Εθνοφρουρό μας που με αρκετή τόλμη φιλοδώρησε με ένα σοβαρό ψυχολογικό πλήγμα τον εχθρό, που πρέπει επιτέλους να νοιώσει ότι δεν βρίσκεται σε εδάφη ασφαλή για αυτόν... Και πως μπορεί άλλωστε να είναι ασφαλή -ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΑ- για τον εχθρό τα κατεχόμενα από αυτόν εδάφη; Η συμβολική αυτή ενέργεια του Εθνοφρουρού βρίσκει ήδη απήχηση στις τάξεις των στελεχών της Εθνικής Φρουράς και του Ελληνικού Στρατού, αλλά μην περιμένετε καμιά δημόσια ομολογία για αυτό. Ίσα ίσα... Γι αυτό και από σήμερα το βράδυ έξω από το πειθαρχείο της Λευκωσίας βρέθηκαν Ελληνόψυχοι της "Πρώτης Γραμμής" σε ένδειξη αλλυλεγγύης και διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση του.

Η επαφή των Ελληνόψυχων της Κύπρου με το θέμα θα είναι διαρκής και επίμονη και η συμπαράσταση των αδερφών τους που βρίσκονται στην Ελλάδα δεδομένη, με όποιον τρόπο και εαν χρειαστεί.


πηγή www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου