Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Όλο και αυξάνεται η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας

Λαθρομετανάστες απήγαγαν και βίασαν 27χρονη Ελληνίδα στην οδο Μενάνδρου στην Ομόνοια

Η κατάσταση το κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει αρκετά. Είναι εμφανέστατη η τραγική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους και στα στενά γύρω από την Ομόνοια, τόσο επί ημερών ΝΔ όσο και ΠΑΣΟΚ. Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Το εμπόριο ναρκωτικών από τους μετανάστες (λαθραίους και μη) δίνει και παίρνει. Δεκάδες ελληνόπουλα πεθαίνουν καθημερινά από τη μάστιγα των ναρκωτικών τα οποία διακινούν οι «φιλήσυχοι» μετανάστες . Εικόνα αδιάψευστη για όσους έχουν τύχει να κυκλοφορούν κυρίως βραδινές ώρες από αυτά τα σημεία.

Σαν να μην έφτανε αυτό όμως χθες στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στην οδό Μενάνδρου 3 αλλοδαποί άνδρες αγνώστου Εθνικότητας απήγαγαν μια 27χρονη Ελληνίδα η οποία δυστυχώς περνούσε εκείνη την ώρα και αφού την βάλανε σε ένα από τα κατειλημμένα κτήρια των μεταναστών στην περιοχή την βιάσανε ο ένας μετά τον άλλον, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Αυτή είναι η πολυπολιτισμική Ελλάδα που ευαγγελίζονται κάποιοι. Αυτοί είναι οι αθώοι μετανάστες που έρχονται για ένα κομμάτι ψωμί στο κέντρο της Αθήνας όπως μας έδειχνε σε παλιότερο του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος Σ. Θεοδωράκης. Σύμφωνα με καταγγελίες πάντα το κέντρο έχει πλέον γκετοποιηθεί για τα καλά και είναι έρμαιο νιγηριανών, αφγανών και πακιστανών συμμοριών οι οποίες συγκρούονται συχνά για το ποιος θα κατέχει το εμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία στην περιοχή. Και εις ανώτερα νεοέλληνα που κάθεσαι και βλέπεις από την τηλεόραση να σου βιάζουν και να σου σκοτώνουν τα παιδιά.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΪΟΣ 2009

http://www.youtube.com/watch?v=Tq71Xj4JJLk


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου