Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ

AFISSAΑλλοδαποί κακοποιοί πυροβόλησαν μαθήτρια του Δημοτικού! Σήμερα στις 9 το πρωί αλλοδαποί κακοποιοί λήστεψαν το υποκατάστημα της Eurobank που βρίσκεται στην οδό Αργυρουπόλεως 2, στην Καλλιθέα. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Καλυψούς, έξω από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, επιχειρούν να πάρουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Ιωάννης Δ., ο οποίος εκείνη την ώρα άφηνε την 11χρονη κόρη του, Άννα, στο σχολείο. Ο πατέρας αντιστέκεται και οι δράστες δεν διστάζουν να πυροβολήσουν προς το μέρος του, τραυματίζοντάς τον στο χέρι και την κόρη του στην κοιλιακή χώρα.

Οι κακοποιοί λίγο πιο κάτω ακινητοποιούν με την απειλή των όπλων τον Λυκούργο Αργυρίου, οδηγό ενός τζιπ Honda CR-V, χρώματος καφέ, ο οποίος είχε μαζί του και τα δύο παιδιά του. Τους κατεβάζουν και διαφεύγουν.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ: Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 36 γραμμάρια χασίς, ποσό 7.390 ευρώ, που εκτιμάται ότι προέρχεται από εμπόριο ναρκωτικών, επτά κινητά τηλέφωνα, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου