Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

17 Νοεμβρίου: η δικτατορία έχει πρόσωπο...

13 Νοε 2009


[Α4 για εκτύπωση]

Αν πριν από 36 χρόνια κάποιοι μάχονταν για την Ελευθερία, ενάντια σε ένα πράγματι ανελεύθερο καθεστώς, σήμερα είναι που ζούμε την απόλυτη δικτατορία. Από ποιους; Από την περίφημη “γενιά του Πολυτεχνείου”, όλους εκείνους τους “ήρωες” της επανάστασης που τώρα αποτελούν υψηλά πρόσωπα της εξουσίας,τους εκλεκτούς κράτους και παρακράτους, τους αγαπημένους του πολιτικού, δημοσιογραφικού και οικονομικού κατεστημένου, που ασελγούν καθημερινά εις βάρος του ελληνικού λαού...

Οι μεγαλόσχημοι της εξουσίας και οι εντεταλμένοι δημοσιογράφοι τους, σε συνεργασία με δεκάδες πρώην “αγωνιστές” και νυν ιδιωτεύοντες, απογοητευμένους ή βολεμένους, και φέτος πρόκειται να δώσουν τις συνηθισμένες συνεντεύξεις, θα γράψουν και θα πουν τα ίδια ξύλινα λόγια.

Αν κάποτε οι συνταγματάρχες της χούντας προέβαλλαν εαυτόν ως εχθρό της Δημοκρατίας, σήμερα η Δημοκρατία είναι αυτή που αποτελεί την πιο στέρεα βάση για να αναπτυχθούν οι ισοπεδωτικές αρχές της Παγκοσμιοποίησης και του Καπιταλισμού. Το απέδειξαν οι πολιτικοί που γονάτισαν την Πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια, που την έκαναν να χάσει κάθε ίχνος Αξιοπρέπειας σε εθνικό και οικονομικό επίπεδο, που τη μετέτρεψαν σε ουραγό στην Ευρώπη, κατατάσσοντας την δίπλα στους υπανάπτυκτους και τριτοκοσμικούς.

Πιστεύουμε πως η σημερινή δικατορία είναι πολύ πιο επικίνδυνη. Η Ελευθερία, αξία για την οποία ευαγγελίζονται σήμερα κάποιοι ότι πολέμησαν κάποτε, δεν υπάρχει... Την Ελευθερία πρέπει να την κατακτήσουμε. Για τους εαυτούς μας, για τον διπλανό μας, τη γειτονιά, την πόλη, την Πατρίδα μας ολόκληρη.

Δεν χάνουμε την Πίστη μας για ένα καλύτερο Αύριο. Και το κυριότερο: δεν συμβιβαζόμαστε... Το ότι καθημερινά χάνουμε όλο και περισσότερα μας γεμίζει πείσμα, θάρρος και Ελπίδα ότι κάποτε θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Αυτόνομοι Εθνικιστές
www.ediktyo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου