Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ! Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΧΑΚΚΙ ΜΠΟΡΑΤΑΣ!


Συγκλονίστηκε ολόκληρος ο Ελληνισμός από την αποκάλυψη της εκτελέσεως των αιχμαλώτων πολέμου Ελλήνων στην Κύπρο το 1974. Φρόντισαν γρήγορα όμως τα ΜΜΕ της ελληνοτουρκικής «φιλίας» να αλλάξουν θέμα… Οι Τούρκοι από την πλευρά τους με πρώτον τον φωτογράφο που πήρε την γνωστή φωτογραφία συγκαλύπτουν απόλυτα το έγκλημα πολέμου. Διαβάστε την δήλωση του Τούρκου φωτογράφου:


“Τριανταπέντε χρόνια μετά από το περιστατικό και τίποτε δεν έχει ξεθωριάσει στην μνήμη μου “διηγείται σήμερα ο Κονούκσεβερ… “Στην περιοχή Σερνταρλί της Βόρειας Κύπρου πήγα με την συνοδεία ενός τανκ, εκεί συναντήσαμε μια μικρή ομάδα από Τούρκους στρατιώτες, και τους πέντε Έλληνες αιχμαλώτους, ο διοικητής του τανκ αφού μίλησε με τους Τούρκους στρατιώτες ,πλησίασε και πρόσφερε τσιγάρα στους Έλληνες ,αργότερα κατέφθασε και ο ανώτερος διοικητής Χακκί Μπορατάς και διέταξε οι αιχμάλωτοι να κρατηθούν για ανάκριση σε ένα από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια. Επιβιβασθήκαμε στο τανκ και μόλις απομακρυνθήκαμε από το σημείο μερικά μέτρα ακούσθηκαν πυροβολισμοί, ο διοικητής διέταξε να σταματήσουμε, κατεβήκαμε από το τανκ και είδα τους πέντε Έλληνες νεκρούς. Ο διοικητής έξαλλος είπε στους στρατιώτες “Εγώ σας διέταξα να τους φυλακίσετε για ανάκριση, όχι να τους πυροβολήσετε “τότε ξεκίνησαν ένας μετά τον άλλο οι στρατιώτες να λένε στον διοικητή τους πως ,αυτός(εννοώντας τους αιχμαλώτους)μου σκότωσε την μάνα , ο άλλος μου σκότωσε την αδερφή μου, τέτοιες δικαιολογίες, ένας στρατιώτης τον πλησίασε και του έδωσε τα προσωπικά έγγραφα και χρήματα που είχε πάρει από τους νεκρούς , νευριασμένος ο διοικητής τότε τα έσκισε και τα πέταξε” .

Ο δολοφόνος, λοιπόν έχει όνομα! Είναι ο διοικητής των “στρατιωτών” δολοφόνων Χακκί Μπορατάς! Υπάρχει εθνικό κράτος για να τον καταγγείλει; Μάλλον όχι!

1 σχόλιο: