Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Επιστολή: Το ΚΚΕ όργανο του Αμερικανοσιωνισμού

Παρακολούθησα στα δελτία ειδήσεων της 27ης Ιουλίου 2009, την δυναμική προσπάθεια που κατέβαλαν μέλη του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ), στην ακριτική νήσο Χίο, για την αποτροπή απελάσεως λαθρομεταναστών. Μέχρι και στην… θάλασσα έπεσαν για να εμποδίσουν την φυγή του πλοίου με τους λαθρομετανάστες-εισβολείς!

Τον τελευταίο καιρό, σε μικρότερο βαθμό προεκλογικώς και ανοικτά πλέον μετεκλογικώς, οι περίπτυστοι κουκουέδες, γνωστοί και πορωμένοι γενίτσαροι του εξωμοτισμού, παλαιόθεν, δείχνουν επιτέλους το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό του αυθεντικού πολιτικού εκπροσώπου των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων στην Ελλάδα!

Είναι γεγονός, ότι μέχρι πρότινος, τον «τιμητικό» αυτόν ρόλο τον είχε –επαξίως!- κερδίσει ο ξετσίπωτος Συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ κ.τ.λ. Οι κουκουέδες, όχι ότι είχαν αλλάξει μυαλά, περί άλλων ετύρβαζαν, αποφεύγοντας επιμελώς να πάρουν δημοσίως θέση για θέματα που καίνε, όπως π.χ. η λαθρομετανάστευση. Αφού είδαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατρακύλησε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, σπεύδουν τώρα ταχέως να πάρουν την θέση του, ως προστάτες των λαθρομεταναστών και των λοιπών περιθωριακών στοιχείων, και ως προστατευόμενοι της σιωνιστικής Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης.

Ναι, θα αντιτείνει κάποιος καλόπιστος, αλλά οι κομμουνιστές είναι κάθε τρεις και λίγο έξω από την αμερικανική πρεσβεία και διαμαρτύρονται. Πως είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτοί οι «άσπονδοι εχθροί» των «φονιάδων των λαών» κ.τ.λ., να είναι… αμερικανάκια;

Και ποιος σας είπε, αγαπητοί μου, ότι οι Αμερικανοσιωνιστές ενδιαφέρονται για την θέση των ελληνικών, ή των ισπανικών, ή των σουηδικών κ.ο.κ. κομμάτων στο θέμα του Ιράκ, ή του Αφγανιστάν, ή της Παλαιστίνης; Και ποιος σας είπε ότι ενδιαφέρονται αν διακόσιοι, πεντακόσιοι ή χίλιοι πεντακόσιοι κομμουνιστές ωρύονται έξω από τις πρεσβείες τους (ΗΠΑ και Ισραήλ); Καθόλου δεν τους ενδιαφέρει. Καρφάκι δεν τους καίγεται!

Άλλα πράγματα τους ενδιαφέρουν, και όσον αφορά την πατρίδα μας τα εξής:

(1) Τι θέση έχει κάθε ελληνικό κόμμα για τα εθνικά θέματα;

(2) Τι θέση έχει για το μεταναστευτικό;

(3) Τι θέση έχει για τα ζητήματα που έχουν σχέση με την Εκκλησία και την επιρροή της στην κοινωνία;

(4) Τι θέση έχει για τις λεγόμενες «μειονότητες»;

Ας δούμε περιληπτικά ποιες είναι οι θέσεις του ΚΚΕ για τα παραπάνω ζητήματα που «καίνε»:

Για το «Μακεδονικό» και για την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητος» στην Ελλάδα, είναι γνωστές από το 1924 ήδη οι εθνοπροδοτικές θέσεις του ΚΚΕ, τις οποίες ουδέποτε έχει πάρει πίσω. Σήμερα, επισήμως, είναι υπέρ του συμβιβασμού με τα Σκόπια, δηλαδή αυτό ακριβώς που επιδιώκουν οι Αμερικανοσιωνιστές.

Για το ΚΚΕ, «Βορειοηπειρωτικό ζήτημα» δεν υφίσταται. Ούτε και για τους Αμερικανοσιωνιστές.

Στην Κύπρο, το ΚΚΕ υποστηρίζει αναφανδόν τον «αμερικανοκομμουνιστή» Χριστόφια και λογικά θα τον στηρίξει στην αποδοχή του καταπτύστου σχεδίου Αναν, που σχεδιάζουν να επαναφέρουν οι Αμερικανοσιωνιστές, με νέο περιτύλιγμα.

Στα θέματα των ελληνο-τουρκικών σχέσεων, το ΚΚΕ πρωτοστατούσε πάντοτε σ’ όλες τις εκδηλώσεις υπέρ της ελληνο-τουρκικής «φιλίας», και θεωρούσε (και θεωρεί ακόμη) τους Τουρκαλάδες… αδέρφια μας! Στην δε Θράκη, το ΚΚΕ, όπως και όλα τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα, έχει στις τάξεις του Τούρκους υποψηφίους. Τι παραπάνω μπορεί να θέλουν οι Αμερικανοσιωνιστές;

Για τα περί της λαθρομετανάστευσης, που είναι το υπ’ αριθμόν ένα όπλο των Αμερικανοσιωνιστών για την ειρηνική άλωση της Ελλάδος, τα είπαμε προηγουμένως.

Για τις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας και όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την επιρροή της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην ελληνική κοινωνία, οι θέσεις του ΚΚΕ είναι απολύτως ταυτισμένες με τις αμερικανοσιωνιστικές επιδιώξεις. Μέχρι και ανακοίνωση υπέρ της αμέσου κατασκευής τζαμιού στην Αθήνα (!!!) έβγαλαν πρόσφατα οι «άθεοι» προφεσόροι του κουκουέδικου «επιστημονικού υλισμού».

Ακόμη και στην περίπτωση της έγκρίσεως από την Βουλή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρουπόλεως, που είναι ένα σημαντικό βήμα για την απεξάρτηση της Ελλάδος από τους «Αμερικάνους ιμπεριαλιστές» κ.τ.λ., το ΚΚΕ απείχε… ηρωϊκά από την ψηφοφορία.

Εν τέλει και για να μην καταχρώμαι τον χώρο της εθνικής αυτής επάλξεως, όποιος βρει κάποια διαφορά στις θέσεις Αμερικανοσιωνιστών-ΚΚΕ για ζωτικά ελληνικά προβλήματα κι όχι για το Ιράκ, την Νικαράγουα κ.τ.λ., να μας… τρυπήσει τη μύτη!

Το ευτύχημα είναι ότι μαζί με τις μάσκες πέφτουν και τα ποσοστά του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, όπως είδαμε στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Αν συνεχίσουν έτσι, προβλέπω ότι λίαν συντόμως το «τιμημένο» ΚΚΕ θα εξαφανισθεί από την πολιτική σκηνή. Είθε!

Γ. Δ. Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός – Αθήναι.

πηγή:xrushaugh.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου