Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Σοκ στη Λήμνο από το βιασμό 12χρονης


Σοκαρισμένη και ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Λήμνου από την ανατριχιαστική περιπέτεια μιας 12χρονης εφήβου που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από 21χρονο ενώ...

βρισκόταν μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο μικρό χωριό Παναγιά Λήμνου και ο νεαρός, που συνελήφθη, παραδέχτηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, ωστόσο αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού και ισχυρίστηκε ότι η πράξη έγινε με τη συναίνεσή της.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η νεαρή κοπέλα, όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε από το σπίτι της για να αγοράσει κάποια πράγματα, αλλά παρατήρησε ότι ο 21χρονος αλλοδαπός την είχε πάρει από πίσω και την παρακολουθούσε στενά.

Η κοπέλα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε... Κατά την επιστροφή της στο σπίτι, ο Αλβανός την πλησίασε, την άρπαξε από τα χέρια και αφού της έκλεισε το στόμα την οδήγησε με τη βία σε απόμερη, ανεγειρόμενη οικοδομή που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Τότε, σύμφωνα με την ίδια, προσπάθησε να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια, όμως ο νεαρός απτόητος την έγδυσε και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του.

Οταν επέστρεψε σπίτι της, η 12χρονη διηγήθηκε στη μητέρα της το περιστατικό και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Λίγες ώρες αργότερα ο 21χρονος, που δεν διαμένει νόμιμα στη χώρα και βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και παραβίασης του νόμου περί αλλοδαπών, συνελήφθη και παραδέχτηκε ότι ήρθε σε συνουσία με την κοπέλα, αρνούμενος ωστόσο τα περί βιασμού και ισχυριζόμενος πως όλα έγιναν με τη θέλησή της.
ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου