Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Στην Μαρίνα Νάουσας ... επιμένουν ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ

video
Βουλγαρικά και Σερβικά τραγούδια προωθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαρίνας του Δήμου Ανθεμίων του Νομού Ημαθίας , με τις ευγενείς χορηγίες κι επευφημίες του πόντιου και Πασόκου Δήμαρχου κ.Σιδηρόπουλου Δημήτρη.
Όταν το κάναμε θέμα παρίσταναν τους ανήξερους...κι άρχισαν να μουρμουρίζουν παπαριές για τον Μεταξά και άλλα γνωστά βαρετά κλισέ των κομμουνιστών και των φιλοσκοπιανών. Τώρα ελπίζουμε να το χωνέψουν μερικοί "ανίδεοι" ή απλά ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ της τοπικής "αυτοδιοίκησης κι αυτοϊκανοποίησης" ότι στη Μαρίνα Ημαθίας ... κάνουν κουμάντο ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ με την επίβλεψη ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ και ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΩΝ του Πασόκου Δήμαρχου κ.Σιδηρόπουλου. Ο Δήμαρχος μπορεί να πληρώνεται για δήμαρχος αλλά τα του Δήμου του τα μαθαίνει μέσω του διαδικτύου. Για άλλη μία φορά οι "Μακεδόνες" Μαρίνας , κάτι που ακούγεται γελοίο όπως πχ οι Πελοποννήσιοι Σπάρτης ... αλλά επειδή οδεύουμε προς αναγνώριση "Μακεδονικού" έθνους ... η λέξη φυσικά έχει άλλο νόημα, βαδίζουν στα χνάρια των συλλόγων της Μελίτης Φλώρινας και του Λουτρακίου Πέλλας. Το επίτευγμα της Σκοπιανής προπαγάνδας είναι ότι η Μαρίνα Ημαθίας ΔΕΝ βρίσκεται στα σύνορα όπως τα άλλα δύο χωριά αλλά είναι στη ζώνη ευθύνης του νέου "αρχηγού" του Ουρανίου Τόξου. Ο φαλακρός χορευτής είναι ο χοροδιδάσκαλος κ.Σωτήρης Δούμος από τον Κοπανό Ημαθίας ο οποίος φροντίζει να εκβουλγαρίζει τα παιδικά τμήματα των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων στο πέρασμά του . Δήθεν γνώστης της "γνήσιας" τοπικής παράδοσης και με τη συμπαράσταση του μισού ψηφοδελτίου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ διδάσκει ξένα τραγούδια που ουδεμία σχέση έχουν με την τοπική παράδοση.
Η γνωστή ορχήστρα το "Μακεδονικό Μεράκι" , εξειδικευμένη σε Βουλγαρικά και Σερβικά ακούσματα, συνοδεύει όλες τις δράσεις του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ. Και πάλι τα video των ντόπιων ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, αυτή τη φορά με διακριτικότητα, χωρίς ξεκάθαρα συνθήματα στα Σκοπιανά από τα μέλη του συλλόγου αλλά μόνο από τους Σκοπιανούς αναγνώστες του καναλιού στο YouTube . ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ και γενικότερα η λέξη ΕΛΛΑΔΑ... διότι όπως προπαγανδίζουν οι Σκοπιανοί στους αγράμματους οπαδούς τους , οι "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" ήταν ΕΧΘΡΟΙ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ενώ οι Βούλγαροι Κομιτατζήδες ήταν οι σωτήρες τους.
Ο εκβουλγαρισμός ξεκινάει από τη μουσική και τους χορούς και συνεχίζει στις τοπικές ενδυμασίες οι οποίες σκόπιμα εισάγονται από τα Σκόπια κι επίσης δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τις ενδυμασίες των ντόπιων της περιοχής. Στην Μακεδονία, που λόγω της διάχυσης των πολιτιστικών στοιχείων δρα ασταμάτητα η Σκοπιανή προπαγάνδα με σκοπό τον "εθνοτικό προσηλυτισμό", το Ελληνικό κράτος απουσιάζει. Και απουσιάζει σκόπιμα ... ώστε να δικαιολογήσει την ΠΡΟ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ από τις ΗΠΑ , παράδοση της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.
Οι ντόπιοι που ΞΕΡΟΥΝ να διαχωρίζουν την τοπική από την ξένη παράδοση είναι πλέον ελάχιστοι και υπερήλικες. Έτσι οποιοσδήποτε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ και ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ...παρουσιαστεί ως χοροδιδάσκαλος σε κάποιον πολιτιστικό σύλλογο, ειδικά αν ΔΕΝ ζητάει χρήματα επειδή πληρώνεται από τους Σκοπιανούς του εξωτερικού, τότε γίνεται ευπρόσδεκτος και τα παιδάκια γαλουχούνται με προπαγάνδα, μίσος και απέχθεια για την ίδια τους την πατρίδα. Ότι κάνουν κι οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι πέτυχαν να κάνουν νεαρούς στην Αθήνα να καίνε την Ελληνική Σημαία χωρίς λόγο.
Μην απορείτε λοιπόν με τη συμμετοχή κόσμου στα φιλοσκοπιανά πανηγύρια. Φτηνό σουβλάκι και αναψυκτικά θέλει ο λαός . Τα σκάνδαλα και οι OFF-SHORE των πολιτικών-αρχι-ληστών της Βουλής κάνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ στην ανθελληνική προπαγάνδα. Όταν η Ελλάδα σε ντροπιάζει ...γιατι να ΜΗΝ δοκιμάσεις και μία άλλη χώρα ... ως πατρίδα;
Άλλωστε χρόνια τώρα και μέσω ραδιοφώνου από την FYROM, εκπέμπεται Σκοπιανή Προπαγάνδα στην Ελληνική γλώσσα! Τουλάχιστον εδώ και 20 χρόνια, που εγώ θυμάμαι, μπορούσε κανείς να ακούσει στα Μεσαία (ΑΜ) Σκοπιανή Προπαγάνδα στην Ελληνική γλώσσα ΕΝΤΟΣ της Ελληνικής επικράτειας. Η ίδια προπαγάνδα χρησίμευε για να "διαμορφώνει" τη συνείδηση των Ελλήνων της FYROM , οι οποίοι ξεχνούν τα Ελληνικά και την καταγωγή τους , διότι για την Ελλάδα ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Την ίδια στιγμή , Έλληνες, θύματα προπαγάνδας πείθονται ότι μπορεί να ΜΗΝ είναι Έλληνες όπως λέει κι ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΟΣ Νίκος Δήμου, προπαγανδιστικά κείμενα του οποίου το ανεκδιήγητο Ελληνικό κράτος έχει εισάγει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
Ο φίλος του πράκτορα Αλαβάνου, ο Γκρούεφσκι...φρόντισε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ενός φιλέλληνα Σκοπιανού ιστορικού, του Βάσκο Γκλιγκόροφ (ή Γκλιγκορίεβιτς) την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει δώσει σε όλους τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ... έδρες Πανεπιστημίου και Πρυτανείες. Μέχρι και η Ρεπούση έγινε καθηγήτρια Πανεπιστημίου με τους γνωστούς "νόμιμους" τρόπους !
Το Σκοπιανό καθεστώς που προστατεύουν οι "φίλοι μας" οι Αμερικάνοι, πρώτα έβαλε με το ζόρι, τον φιλέλληνα Βάσκο Γκλιγκόροφ σε ψυχιατρείο και του χορήγησε διάφορα φάρμακα με σκοπό να του δημιουργήσει ιστορικό τρελού και τώρα, λίγους μήνες μετά, αφού τον φυλάκισαν στο Τέτοβο...αναμένουμε με αγωνία την ημέρα που θα μάθουμε ότι ο "τρελός" που κατηγορήθηκε για "ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟ" ... "αυτοκτόνησε αυθόρμητα" διότι αν είσαι αντι-καθεστωτικός ... συμβαίνουν αυτά. ΤΕΛΟΣ.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου