Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Απόπειρα ληστείας στη Γλυφάδα - Συνελήφθη ένας εκ των δραστών

Συνελήφθη στην Ηλιούπολη, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, ένας εκ των δύο επίδοξων ληστών που νωρίτερα τραυμάτισαν στο πόδι φύλακα στο σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στη Γλυφάδα [Βλέπε άρθρο] . Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και ανακρίνεται.

Λίγο μετά το αιματηρό επεισόδιο στις 8 το πρωί, αστυνομικοί της Ομάδας Ζ εντόπισαν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 47, δύο άτομα με κλεμμένη μοτοσικλέτα και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας πυροβόλησε μία φορά εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τον πυροβολισμό και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν, ενώ ο άλλος διέφυγε με τη μοτοσικλέτα και αναζητείται.

Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, ο συλληφθείς ομολόγησε τη συμμετοχή του στην απόπειρα ληστείας, ενώ αναγνωρίστηκε και απο τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, οι δύο κακοποιοί, αφού τραυμάτισαν στο μηρό τον φύλακα του σούπερ μάρκετ -και καθώς δεν βρήκαν χρήματα στα ταμεία- χτύπησαν με τις λαβές των πιστολιών τους τρεις υπαλλήλους τραυματίζοντάς τους ελαφρά, για να τους αναγκάσουν να τους πουν που είναι χρήματα.

Τελικά έφυγαν άπραγοι και επιβιβάστηκαν στην κλεμμένη μοτοσικλέτα, με την οποία απομακρύνθηκαν προς την πλευρά της Ηλιούπολης, όπου και εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.


http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 697377.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου