Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ

Γράφει ο άγνωστος blogger
Μεγάλης εκτάσης επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο υγείας Μεγάρων περίπου στις 20:00. Τα άσχημα γεγονότα ξεκίνησαν από τον οικισμό των τσιγγάνων όπου δύο γυναίκες μαχαιρώθηκαν σε καβγά μεταξύ δύο οικογενειών. Αμέσως οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας με οχήματα τύπου DATSUN. Ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη.
Τα αίματα άναψαν γρήγορα και επικράτησε πανικός. Νεαροί έσπασαν τα τζάμια του γραφείου υποδοχής και τραυμάτισαν τον φύλακα ιδιωτικής εταιρίας που έκανε υπηρεσία εκείνη την ώρα. Συγκεκριμένα του έκοψε τους τένοντες του χεριού! Πολιτικό αυτοκίνητο της ασφάλειας έφτασε με 4 ειδικούς φρουρούς αλλά αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να ελέγξουν την κατάσταση... Ήρθαν και ενισχύσεις αλλά η χαώδης κατάσταση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.Αποτέλεσμα τραυματιών: βαριά δυο αθίγγανοι και ο σεκιουριτάς. Όλοι πήγαν στο Θριάσιο όπου εκεί βρίσκεται μεγάλη αστυνομική δύναμη και πολλοί δημοσιογράφοι.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;
Αυτή την φράση ξεστόμιζε την ώρα του πανικού γιατρός του κέντρου υγείας. Τέταρτη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα καταγράφονται επεισόδια αλλα αυτή την φορά ήταν έντονα και με άσχημη κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου